Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Yeni DLC karakteri Mortal Kombat serisinden Scorpion.

• Online i fena degilde cok noob var yanliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathStroke noob'larından bıktım yeminle. Bu karakteri alanın sabit iki hareketi var. Çaprazlama dönerek kılıç ve uzaktan tabanca sıkıp sürekli aynı hareketle maç alıyorlar. Sinirlenme yerine artık gülüyorum o derece mazoşist oldum bu oyunda.

Doomsday akar diyorum. Kemikçi. :D
  • Scorpion ciktiysa alayim onunla dalayim strokeculara haci :))

• Scorpion ile teleport yeter noob'lara. O zaman dediğin gibi gelsinler DeathStroke noob'ları. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Hayırlı olsun. Yeni DLC karakteri Mortal Kombat serisinden Scorpion.

Hooobaaaaaa.

Yalnız videonun en sonunda J'onn J'onzz gözüküyor. Sanırım o da DLC olarak gelicek.

• Scorpion geldi.
  • Lobo ve Batgirl'den sonra, benim için bir hayal kırıklığı olan DLC daha. Scorpion'un bu oyunda ne işi var? İlk DLC olan Lobo sonrası, oyunun kaynak kodlarından diğer karakterlere ulaşıldığı ve sırasıyla Batgirl, Scorpion ve General Zod'un geleceği söylendiğinde inanmak istememiştim ancak birer birer doğru çıkıyor, sırada da tamamıyla Man of Steel gazıyla gelecek bir General Zod var. Oyuna DLC olarak asıl eklenmesi gereken bazı has DC karakterleri arena arka planında aval aval gezinirken, veya arenada mekan değişiklerinde cut-scene'lerde konuk oyuncu olarak çıkarken; asla yokluğu aranmayacak karakterler kadroya geliyor. (Hadi içlerinde ben olmasam bile Lobo'nun seveni vardır genellikle; ancak harbiden şu ortamda Batgirl tercihi gayet gereksiz ve Scorpion da yersizdi.) İyi ki aceleci davranıp Season Pass almamışım, 40 lirayı havaya atarmışım resmen. Zaten oyunda epi topu 24 karakter var; dört tane Season Pass ile geldi, ondan sonra da bir tahmin, iki tane daha yeni karakter DLC'si verseler desek; vallahi bu DLC ile baba karakter ekleme fırsatlarının dördü boşa gidiyor.

O aval aval gezinenler demişken; Watchtower'da arka planda Martian Manhunter var. Bir arenada mekan değişikliği sırasında da Darkseid'in "öfkesine" maruz kalıyorsunuz. Bir mekanda arka planda, kiriş arkasında Deadshot görülüp, bol bol sıkarken; bir diğerinde, Story modunda Batman ile ikinci kez oynadığımız bölümlerde, hemen arkada Gorilla Grodd duruyor. Metropolis'te ise Kilowog ile Atrocitus'u görmek mümkün. Yine bir tanesinde arkada Mephisto varken, bugün ise DC göndermesi (Bu bir o kadar da Arkham City'e yönelik) olarak Hugo Strange'i içeren mekanda Catwoman beni arenanın başka katmanına gönderdiği vakit bir de Scarecrow ile karşılaştım. Bu tarz cameo karakterleri veya DC göndermelerini birer birer görerek keşfetmek güzel oluyor gerçekten; bunlar oyunda bulunan hoş şeylerden bazıları. Bakalım daha neler keşfedeceğiz?

Bu arada yeni gördüm, Injustice'in Facebook sayfasında yeni karakterlerin geleceği onaylandı; sanırım yine Season Pass dörtlüsünün açıklanmadan piyasaya çıktığı gibi bu dörtlü de önceden belli olmuş; oyun dosyalarında MM, RH, SZ ve PG kısaltmaları bulunmuş; yani Martian Manhunter, Red Hood, Sub-Zero (Ortada bir MK9 varken sırf yapımcı ortaklığından bir DC oyununa bu kadar MK karakteri sokma sevdası da ne?) ve Power Girl. Böyle olsa Martian'ı alırım da Sub-Zero ve Red Hood, ı-ıh. Allah aşkına daha Batman ailesinden karakter gelmesin; önce bir Batgirl, şimdi de Red Hood. Hem Red Hood gelirse kendisinin yaradığı bir şey de dövüş boyunca Deathstroke'u alıp sadece "sıkan" spamci karakterlere alternatif olmak olur. Power Girl de Kal-El'in kuzeni Kara'nın, yani Supergirl'ün alternatif DC evreni Earth 2 karşılığı; o geleceğine Supergirl'ün gelmesi daha mantıklı olurdu.

PS: Skin falan değil de ayrı bir karakter olarak hakkıyla bir Parallax Hal Jordan gelebilme imkanı olsa efsane olurdu; rakip falan dinlemezdik.

• V de aslında DC Comics karakteri. O da gelse fena olmaz.
  • Scorpion'un gelmesinin tek amacı MK fanlarından para kazanmak ve bunu da elde ettiler.
  • oyun bana çok hantal geldi bide online'da ölmüne noob var oynanacak cinsten değil sadece iki el attım o bana yetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

oyun bana çok hantal geldi bide online'da ölmüne noob var oynanacak cinsten değil sadece iki el attım o bana yetti.

+ maçlar laglı!
    kafa dengi bir adam bulup ekliyorum listeye o şekilde oynuyorum hocam.
    Oynamak isteyen varsa eklesin. Oynayalım diyip ekleyip, soradan friend listten silecekler olacaksa hiç eklemesin zaman kaybetmeyelim
    Hocam bu arada nick Mishima olunca sormak istedim Tekken oynuyorsan ekle beni, noob sayılırım ama istekliyim öğrenmeye =)
    saygılar

edit:zaten tekken oynuyormuşsun. Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 26 Haziran 2013; 18:00:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

oyun bana çok hantal geldi bide online'da ölmüne noob var oynanacak cinsten değil sadece iki el attım o bana yetti.

+ maçlar laglı!
    Oynamak isteyen varsa eklesin. Oynayalım diyip ekleyip, soradan friend listten silecekler olacaksa hiç eklemesin zaman kaybetmeyelim
    Hocam bu arada nick Mishima olunca sormak istedim Tekken oynuyorsan ekle beni, noob sayılırım ama istekliyim öğrenmeye =)
    saygılar

Dostum senin internetin'de sıkıntı var senle sf oynarken bile lag var Türkler ile sf oynarken lag olmaz yağ gibi akar oyun çok nadir lag olur,nat ayarlarına falan bir bak injustice falan hayli hayli laglı olur sende yabancılarla oynuyorsun bir de.Dün çağırdım hemen geldin teşekkür ederim ayrıca fakat lag yüzünden pek oynayamadık.

Bu arada ben de mi edinsem oyunu acaba demoyu oynadım pek beğenmedim doa 5'e bakacağım da onu da beceremem ama görseller çok hoşuma gitti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Haziran 2013; 19:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

+ maçlar laglı!
    saygılar

Dostum senin internetin'de sıkıntı var senle sf oynarken bile lag var Türkler ile sf oynarken lag olmaz yağ gibi akar oyun çok nadir lag olur,nat ayarlarına falan bir bak injustice falan hayli hayli laglı olur sende yabancılarla oynuyorsun bir de.Dün çağırdım hemen geldin teşekkür ederim ayrıca fakat lag yüzünden pek oynayamadık.

Bu arada ben de mi edinsem oyunu acaba demoyu oynadım pek beğenmedim doa 5'e bakacağım da onu da beceremem ama görseller çok hoşuma gitti :D

@conerland tamam hocam oynayalım onayladım seni zaten bende her adamla iyi oynayamıyorum

@KAKÁ bence bu oyuna hiç girme online hem boş hem laglı doa 5 ise güzel ama oyuncu bulma sıkıntısı var vede bazıları yakaladımı tabiri caizse threesome yapılyorlar bence en makulu tekken hem seviyene göre adam veriyo ne oyuncu sıkıntısı var nede lag yağ gibi akıyo oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

+ maçlar laglı!
    saygılar

@conerland tamam hocam oynayalım onayladım seni zaten bende her adamla iyi oynayamıyorum

@KAKÁ bence bu oyuna hiç girme online hem boş hem laglı doa 5 ise güzel ama oyuncu bulma sıkıntısı var vede bazıları yakaladımı tabiri caizse threesome yapılyorlar bence en makulu tekken hem seviyene göre adam veriyo ne oyuncu sıkıntısı var nede lag yağ gibi akıyo oyun

Tekken hiç anlamam çok kafa yormam lazım combolarına bildiğim kafa yorduğum tek oyun var o da ssf4 ae, doa 5 zaten online pass vermem yapay zekaya karşı oynamayı düşünüyorum :D.

• quote:

quote:

quote:

+ maçlar laglı!
    saygılar

@kaka bence injustice denemilisin guzel oyun, modem ayarlarima bakiyorum normalde sf dedigin gibi yag gibi olmali neden oyle anlamadim! bende 1-2aydir oynamiyorum ozlemisim hallediyim port olaylarini atalm aksamlari 1-2 el ;) hatta injusticede atariz, sf x tekken varsa onuda pek oynamadm keyifliye benziyor oyniyalim firsat buldukca
    @mishima tekken atalim denk gelince ben cok seviyorim tekkeni ps3 ile baya kasmistim tekken trde ki aradaslarla oynadik hatta ps3 gamepad i ile cok rahat oynaniyor bence, ama ps3 u arkadasindi geri verdim xbox a talibim ama xbox da tekken live olarak daha iyi bence

bu arada injustice bence cok guzel oyun severek oynuyorum tavsiye ederim zaten online pass yok denemeye deger

• Bilenler olsa sf x tekken 2'ye 2 oynardık 4 kişi manyak olurdu : )
  • quote:

Bilenler olsa sf x tekken 2'ye 2 oynardık 4 kişi manyak olurdu : )

abi o ozellik ne yazikki sadece ps3 te var!
  • quote:

quote:

Hayır biz çok yaptık 2vs2 live'da.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır biz çok yaptık 2vs2 live'da.

Obaa bilmiyodum cok iyi haber, deneyelim bence

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.