Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us'ın animasyon filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Injustice: Gods Among Us'ın animasyon filmi geliyor

2013 yılında hem oyunu hem de oyundan önceki konuları anlatan çizgi roman serisi bulunan, DC'nin son dönemlerdeki popüler serisi Injustice'in animasyon filmi geliyor.

Injustice: Gods Among Us Animasyonu Geliyor

Şu anda yapılmış resmi bir duyuru ne yazık ki yok. Bu yüzden animasyona dair hiçbir bilgi bulunmuyor. Animasyon filmin geldiği bilgisi Batman: The Long Halloween animasyon filminin basın bülteninde ortaya çıktı. Batman: The Long Halloween'in ikinci bölümü yayınlanmadan önce büyük bir ihtimalle Injustice animasyon filmi hakkında hafazla bilgi edineceğiz. Hatta büyük bir ihtimalle fragman da gelecektir.

Ayrıca Bkz.Rick and Morty'den tanıdığımız The Vindicators'ın kendine özel dizisi geliyor

Injustice oyun serisi, Joker'in Superman'in eşi Lois ve doğmamış çocuğunu öldürmesinin ardından Superman'in deliye döndüğü alternatif bir DC evrenini anlatıyor. Çizgi romanlar hikayenin başlangıç kısmını, oyun da Superman'in yönetimde olduğu dönemi anlatıyor. İkinci çizgi roman serisi ise Injustice'in iki oyunu arasındaki boşluğu kapatıyor.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/injustice-gods-among-us-animated-movie-officially-announced-by-dc-warner-bros-animation

• Joker ile Süper adam ne alaka, Joker yarasa adam'ın antagonistidir.

• İyice şeyini çıkarıyor DC. Tek bir hikaye ile devam et arkadaş 50 tane yan hikaye çıkarmanın anlamı nedir. Joker ile superman ne alaka (çizgi romana hakim değilim ama tanrı güçlerine sahip biri ile hiçbir gücü olamayan bir insanın karşılaşması da nebilim saçma geliyor). Batmanin süpermeni öldürmeye çalışması da çok saçmaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunun hikayesi çok güzeldi. 2. oyununda hikayesi çok güzel. Dc animasyon işini güzel yapıyor bence güzel bir animasyon filmi olur.

• Neyidir?

• Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

Düşman, hısım, villain, kötüsü vs demek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Mayıs 2021; 11:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

hocam kelimenin doğrusu ''villain'' olacak. belki otomatik düzeltmenin azizliğine uğradınız ama çok sık yanlış yazıldığı için düzeltmek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bu yazı gitmiş mi? Yanıtı gönder dedim iki saat yükleyememişti. Ben de googlelamıştım :) Yine de cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiden oyunun kendisi zaten baştan sona sinematik! oyun sinematiğin gidişatına göre ilerliyor.

• DC DE bir dünya büyüc yeteklerine sahip krakterler var hiç biri kullanılmıyor kullanılsa bence daha güzel bi hale gelir benim fikrimce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.