Şimdi Ara

~~~İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDI~~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: subsonic

Dikkat edin yolda başınıza bişey gelmesin,kalecisiz yendik bu seferde kaleye kimseyi koymayacağız orta sahadan da 2 kişi oynatmayacağız şartlar eşitlensin

ge-li-yo-ruz
  • gene dev emzikler asılacakmı
  • dikkat edin de opera falan çalınmasın maçtan sonra.bu şarkının ne manaya geldiğini bilmiyoruz sanıyorsunuz galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: bravehearts74

evet top bu ne yapacagı belli olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sonradan makara olacağınız sözler söylemeyin bence

biz burada gecmişi konusuyoruz yasananları tekrar yasıyoruz
    gecmisi inkar edecek halleri yokya

Arkadaşım ben de Fenerbahçeliyim ama bu ne perhiz bu ne lahana turşu demekten kendimi alamıyorum. Galatasaraylılar uefa kupası lafı ettiler mi herkes bir ağızdan geçmişe mazi diyor ama bu tip konularda da geçmişi karıştırmaktan kendini alamıyor.

• geliyoruz çarşı! inönüyü size dar edicez cumartesi akşamı!herkes susucak dizi dinliyecek!

~~~İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDI~~~
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

geliyoruz çarşı! inönüyü size dar edicez cumartesi akşamı!herkes susucak dizi dinliyecek!

• ararım ! sorarım ! ararım seni heryerdeee sorarııım ıssız gecelerde be-şik-taş nerdeee?
  • heh.kılıç kalkan ekibi de geldi tamam oldu burası...
  • quote:

geliyoruz çarşı! inönüyü size dar edicez cumartesi akşamı!herkes susucak dizi dinliyecek!

çevik kuvvetin robocopların arkasında bağırıp çağırmak kolay

• quote:

ararım ! sorarım ! ararım seni heryerdeee sorarııım ıssız gecelerde be-şik-taş nerdeee?

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: bravehearts74

evet top bu ne yapacagı belli olmaz
    quote:

Sonradan makara olacağınız sözler söylemeyin bence

biz burada gecmişi konusuyoruz yasananları tekrar yasıyoruz
    gecmisi inkar edecek halleri yokya

Arkadaşım ben de Fenerbahçeliyim ama bu ne perhiz bu ne lahana turşu demekten kendimi alamıyorum. Galatasaraylılar uefa kupası lafı ettiler mi herkes bir ağızdan geçmişe mazi diyor ama bu tip konularda da geçmişi karıştırmaktan kendini alamıyor.

şimdi konular burda farklı
    bizde en son 4 5 sene evvel yenseydık ve hep biz sizi yenıyoruz diye konussaydık dedıgın dogru
    ama inonu deplasman sayılmıyor lafını kanıtlayan son 2 galibiyetimiz var ve bunları konusuyoruz

• polissiz çevik kuvvetsizde geliriz biz siz rahat olun!

• quote:

polissiz çevik kuvvetsizde geliriz biz siz rahat olun!

burda resimlerle delikanlılık yapmaya benzemez o işler dün tipini gördük resimlerin yayınlandı ufak bir çocuksun. madem bu kadar holigansın gözün kara git inönüye fener formasıyla inleyen nameler diye bağır çekebilirsen fotoğraf çek
  • evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten
  • quote:

evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten

Sefaköylümüsün sen? Seni bir yerden tanıyor gibiyim

• quote:

quote:

evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten

Sefaköylümüsün sen? Seni bir yerden tanıyor gibiyim

evet sefaköy team tanırsın sen takılırmıydın buralara hacı

• quote:

Ozaman şimdiden Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun..
  • Errayn ben hep buralardayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Ozaman şimdiden Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun..

bu ilk gidişim değil sen rahat oliki sene önce inönüde fb taraftarı alınmadığı maçta ben yine eski açıkta gfb nin arasındaydım bize bişey olmaz siz hiç heveslenmeyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.