Dikkat edin yolda başınıza bişey gelmesin,kalecisiz yendik bu seferde kaleye kimseyi koymayacağız orta sahadan da 2 kişi oynatmayacağız şartlar eşitlensin
ge-li-yo-ruz
gene dev emzikler asılacakmı
dikkat edin de opera falan çalınmasın maçtan sonra.bu şarkının ne manaya geldiğini bilmiyoruz sanıyorsunuz galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
evet top bu ne yapacagı belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Sonradan makara olacağınız sözler söylemeyin bence
biz burada gecmişi konusuyoruz yasananları tekrar yasıyoruz gecmisi inkar edecek halleri yokya
Arkadaşım ben de Fenerbahçeliyim ama bu ne perhiz bu ne lahana turşu demekten kendimi alamıyorum. Galatasaraylılar uefa kupası lafı ettiler mi herkes bir ağızdan geçmişe mazi diyor ama bu tip konularda da geçmişi karıştırmaktan kendini alamıyor.
geliyoruz çarşı! inönüyü size dar edicez cumartesi akşamı!herkes susucak dizi dinliyecek!
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
geliyoruz çarşı! inönüyü size dar edicez cumartesi akşamı!herkes susucak dizi dinliyecek!
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
evet top bu ne yapacagı belli olmaz
quote:
Sonradan makara olacağınız sözler söylemeyin bence
biz burada gecmişi konusuyoruz yasananları tekrar yasıyoruz gecmisi inkar edecek halleri yokya
Arkadaşım ben de Fenerbahçeliyim ama bu ne perhiz bu ne lahana turşu demekten kendimi alamıyorum. Galatasaraylılar uefa kupası lafı ettiler mi herkes bir ağızdan geçmişe mazi diyor ama bu tip konularda da geçmişi karıştırmaktan kendini alamıyor.
şimdi konular burda farklı bizde en son 4 5 sene evvel yenseydık ve hep biz sizi yenıyoruz diye konussaydık dedıgın dogru ama inonu deplasman sayılmıyor lafını kanıtlayan son 2 galibiyetimiz var ve bunları konusuyoruz
polissiz çevik kuvvetsizde geliriz biz siz rahat olun!
quote:
polissiz çevik kuvvetsizde geliriz biz siz rahat olun!
burda resimlerle delikanlılık yapmaya benzemez o işler dün tipini gördük resimlerin yayınlandı ufak bir çocuksun. madem bu kadar holigansın gözün kara git inönüye fener formasıyla inleyen nameler diye bağır çekebilirsen fotoğraf çek
evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten
quote:
evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten
Sefaköylümüsün sen? Seni bir yerden tanıyor gibiyim
quote:
quote:
Sefaköylümüsün sen? Seni bir yerden tanıyor gibiyim
evet sefaköy team tanırsın sen takılırmıydın buralara hacı
quote:
Ozaman şimdiden Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun..
Errayn ben hep buralardayım
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Ozaman şimdiden Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun..
bu ilk gidişim değil sen rahat oliki sene önce inönüde fb taraftarı alınmadığı maçta ben yine eski açıkta gfb nin arasındaydım bize bişey olmaz siz hiç heveslenmeyin