Şimdi Ara

~~~İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDI~~~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten

Ozaman şimdiden Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun..

ne yani adamımı öldürcekler Allah rahmet eylesin deyip muahhaha koyan bi sen varsındır heralde insan gibi düşünelim biraz(lafım meclisten dışarı)arkadaşlar ne o öldürmek asmak kesmek hayret bişe

• Aman Bjk forması giyip kendi başkanınıza küfür edip girmeyin stadımıza.
  • quote:

quote:

quote:

evet resmimi görmüş olabilirsin yaşım 20 benim.gözlerimden nasıl ufak olduğumu söyleyebiliyosun şaşırdım valla.biletlerin çıkmasını bekliyorum gidicem zatenbilet kalırda alabilirsem eğer bu isteğini yerine getiricem gerçekten

bu ilk gidişim değil sen rahat oliki sene önce inönüde fb taraftarı alınmadığı maçta ben yine eski açıkta gfb nin arasındaydım bize bişey olmaz siz hiç heveslenmeyin

Dostum o olay başka, direk Çarşının ortasında fb formasıyla tezahurat yapmak başka.Eski açıkta sizden başka kimse yoktu ve polis hemen müdahale etti;)Yanlış anlama ama Çarşının ortasında fb formasıyla tezahurat yapmak, intahar gibi birşey olur.Bunun yürekle alakası yok.Olsa olsa aptallık olur.Aynısı gfb içinde geçerli, şimdi ben gidip bir fener maçında sizin aranızda Bjk formasıyla tezahurat yapsam kafayı yemiş olmam gerekiyor...Yani kimse burdan onu yaparım şunu yaparım demesin, çünkü komik oluyor...

• ben çarşının ortasına dalıcam demedim zaten.onu kimse yapamaz ne çarşı yapar ne gfb nede ultraslan..dediğin gibi aptallık olur. benim bahsettiklerim tribün içindi neyse uzamasın daha ortada bilet yok bişey yok şimdiden bişey yazmak yanlış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |LeGenD|

quote:

quote:

ne yani adamımı öldürcekler Allah rahmet eylesin deyip muahhaha koyan bi sen varsındır heralde insan gibi düşünelim biraz(lafım meclisten dışarı)arkadaşlar ne o öldürmek asmak kesmek hayret bişe

Dostum sen hiç 'mecazi' kelimesini duymadındı?Ama gerçekten öyle birşey yaparsada en iyi ihtimal komalık olur.İnsan gibi düşünmek burda ahkam kesmekmi?Yok yaparım ederim, bana kimse bişey yapamaz vs. vs.Geçin bunları....Kimse hayal dünyasında yaşamasın, kim rakip tribüne, rakibin formasıyla giripte, tezahurat yapabilir ve ordan birşey olmadan çıkar???Hadi ben hayvan gibi düşünüyorum diyelim ama sizde biraz 'gerçekçi' düşünün...

• quote:

ben çarşının ortasına dalıcam demedim zaten.onu kimse yapamaz ne çarşı yapar ne gfb nede ultraslan..dediğin gibi aptallık olur. benim bahsettiklerim tribün içindi neyse uzamasın daha ortada bilet yok bişey yok şimdiden bişey yazmak yanlış olur.

Ozaman kusura bakma, ben konuyu yanlış anlamışım...
  •  ~~~İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDI~~~
  • Chelsea maçına gıdeceğimden, inönüye gidemiyorum. kısmetse Alisamiyendeki yerimi alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

şimdi konular burda farklı
    bizde en son 4 5 sene evvel yenseydık ve hep biz sizi yenıyoruz diye konussaydık dedıgın dogru
    ama inonu deplasman sayılmıyor lafını kanıtlayan son 2 galibiyetimiz var ve bunları konusuyoruz

yalnız hacı 8 senenin sonunda anca bu sene yenebildiniz kendi sahanızda bundan da bahsetseydin keşke.

bu en kötü zamanlarımız bir de...maf zamanını da hatırlarsın sen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslan22

Valla yer bulursam bende inönüdeyim ama forma falam giymem giyersem gs formasını giyer üzerine BJK atkısı atar giderim maça ama kğimse heveslenmesin adamları kendi sahanızda yenemiyonuz inlerindemi yeniceksin küçülmeyelim:)

• ne diyelimki feyk kardeşim bu adama kendisi iki maçta 1 puan almış bize laf atıyor.
  • neyse bi sayfa bası olayım
    ya bırakın bu sidik yarısını ya adamlar parayı gömüyor siz burda yok crsı yok gfb bırakın bu işleri hepimiz Türküz
  • Burası Beşiktaş layına gider
    ugrasma bizimle anladın sen onu fener
    Bu alemin tek kralı çarşı fbı bizden operasyon öğrensin
  • çarşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: postbit_legacy

çarşı

gülüncek bişey varsa oda sizsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravehearts74

neyse bi sayfa bası olayım
    ya bırakın bu sidik yarısını ya adamlar parayı gömüyor siz burda yok crsı yok gfb bırakın bu işleri hepimiz Türküz

,
    ,

konuyu açan öle demiyo ama bak hangi takım taraftarı arkadas
  • ne haliniz varsa gorun
    fb bjk li veya gs önemlimi ve konuyu acan fb lide olsa butun fb liliere mal edemzsin
    quote:

quote:

,
    ,

• quote:

ne haliniz varsa gorun
    fb bjk li veya gs önemlimi ve konuyu acan fb lide olsa butun fb liliere mal edemzsin
    quote:

quote:

,
    ,

İYİ YA NE KIZIYOSUN millett bende başta olmak üzere dağılın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

şimdi konular burda farklı
    bizde en son 4 5 sene evvel yenseydık ve hep biz sizi yenıyoruz diye konussaydık dedıgın dogru
    ama inonu deplasman sayılmıyor lafını kanıtlayan son 2 galibiyetimiz var ve bunları konusuyoruz

yalnız hacı 8 senenin sonunda anca bu sene yenebildiniz kendi sahanızda bundan da bahsetseydin keşke.

bu en kötü zamanlarımız bir de...maf zamanını da hatırlarsın sen...

ondan siz bahsediyorsunuz kadıkoy deplasman degıl dıye ben inonuyu kast ettım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.