Şimdi Ara

innaılmaz win7 problemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cobraFX

sessürücüsünü yükledim bırt cırt acayuip sesler geliyor fitil oldum bu haliyle piyasaya sürerlerse işleri zor daha rtm halindeyken 45 in üstünde yama güncelledi yuh artık yani bu kadrda olmaz en sağlamı ya macos a geçmek yada linuxa geçmek windows rtık sıkıntı vermeye başladı 2 sayfa geziyorsun anında virüs veya trojan bulaşıyor netten.

hangi güncellemelermiş onlar ? sakın dil paketleri falan olmasın ? bende de w7 rtm 7600 var yaptığı güncelleme taş çatlasın 11-12 tane ve güncellemelerim de hep açıktır...
  • arkadastan win7 rtm aldim vista uzerine upgrade ettim cd key istedi bos gectim nasil olsa denemek icin kuruyorum diye. Kurulum bitti system shutting down dedi kapanip acildi ve bios ekraninda kaldi ,ekran kapkara win7 acilmiyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Herhalde bu win7 nin yeni makinelere gıcığı var, bende p4 var bitane, ekran kartının hdmi ses sürücüsüne kadar yükledi 0 hata ile, RTM 32 bit versiyonu. 2 Aydır da tık demedi, gayet düzgün ve hızlı çalışıyor. Ama ben yinede XP deki oyun performansını alamadım, bariz 10fps farkediyor.

Mac e geçmek isteyip windows u beğenmeyenler; unutmayınki Leopard çıktığı gün ilk güncellemesi çıkmıştı, aynı şekilde snow leopard çıktıktan 13 gün sonra ilk güncelleme ve bu günlerde de 2. güncelleme gelmek üzere, daha 1 ay oldu :) Apple bu telefon işine sardığından beri mac ler eski macler değil arkadaşlar, hemde her çıkan güncelleme 400-500mb civarı oluyor. Kabus gibi. Nerde o eski kaya gibi macler.. ah ah..

Not : Mac kullanıyorum.

Oyun performansındaki düşüşün nedeni ram yetersizliği olabilir. Çünkü Windows 7 64 bit masaüzerinde neredeyse 1 gb ram kullanıyor boştayken

• Valla bende hiçte 1gb felan kullanmıyor, bu SS i aldığımda firefox da açıktı + olarak. Bu konuya bakıyodum, zaten firefox preloader var, dolayısı ile sistem açılırken bile firefox yüklü oluyor. Bunu neden yazdım, FF yüklü olduğu halde kullandığı ram budur demek için. CPU sıçramasına bakmayın, SS alırken fırladıydı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 1 Kasım 2009; 1:30:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.