win7 rtm 7600 yükledim türkçe dil paketinide kurdum artı guru3d.den nvidia onboard nforce 6100 driverlerinide çektim ancak explorerde görüntü sayfa aşağı kayarken takılıyor ve lises olarakda ADI 1986 var ankart üstünde onunda driverini yükledim ancak bir linke tıkladığımda cırtttt diye bir ses yapıyor pc yi kapat dediğimde ise shutting down deyip kalıyor kapanmıyor.
Alın size windows7 muhteşem diyenler.Beğenmediğiniz xp 1.5 saniyede kapanıyordu.
IE'de sayfayı aşağı cekince bende de cırttt diye ses geliyor
bütün donanımların windows 7 sürücüleri donanım üreticilerinin sitesinde var mı? ve onları yükleyerek mi bunu yapıyorsun?
RTM zaten adı üstünde, deneme sürümü.
rtm de fark etmiyor microsoftun rafdaki orijinal ürünüde fark etmiyor win7 de innalmaz bir güvenlik açığı çıkmış bile bu adamların hiç bişeyine güven olmaz en sonunda ya macos kurucam makinaya yada linuxa geçicem.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetdf
rtm de fark etmiyor microsoftun rafdaki orijinal ürünüde fark etmiyor win7 de innalmaz bir güvenlik açığı çıkmış bile bu adamların hiç bişeyine güven olmaz en sonunda ya macos kurucam makinaya yada linuxa geçicem.
Yanıldığınızı Söylemek zorundayım. RTM Dediğiniz eğer Deneme sürümü ise bende denemiştim bundan 2 ay önce kadar ve Problemler canımı sıkmıştı 1 hafta dayanabilidim deneme sürümüne..
Ama Şimdi FULL Versiyonu kurunca Ne Vistayı Ne XP yi gözüm görmez oldu :) 64 Bit Ultimate Kullanıyorum , Tek Kusuru Sürekli Ram Kullanımıydı ancak o problemide yardımcı programlar ile çözdüm. Bi kaç problem harici asla vistaya dönmeyi düşünmüyorum...
Bugüne kadar kullandığım en muhteşem işletim sistemi diyebilirim. Deneme sürümü haricinde FULL Versiyonları kullanarak yorum yapmanızı tavsiye ederim..
By MeTaLLiCa
quote:
Orijinalden alıntı: by__metallica Ama Şimdi FULL Versiyonu kurunca Ne Vistayı Ne XP yi gözüm görmez oldu :) 64 Bit Ultimate Kullanıyorum , Tek Kusuru Sürekli Ram Kullanımıydı ancak o problemide yardımcı programlar ile çözdüm. Bi kaç problem harici asla vistaya dönmeyi düşünmüyorum...
Bugüne kadar kullandığım en muhteşem işletim sistemi diyebilirim. Deneme sürümü haricinde FULL Versiyonları kullanarak yorum yapmanızı tavsiye ederim..
Tam surumu nereden bulup da kuruyorsunuz Allah askina? Tam surumun Amerika'daki cikis tarihi 22 Ekim.
Abi sen en iyisi kendin bi işletim sistemi yaz.
Şu anda msdn ya da SA anlaşması ile alan firmaların indirebildikleri sürüm RTM, yine oem olarak bilgisayar firmalarına ağustos ayında bu sürümler verildi. Ve firmalar yni bilgisayarlarını ayarlamaya başladılar bile.Bu sürüm de RTM sürüm. Rc sürüm ile karıştırmayalım. Rc sürüm lisans ve kullanım kısıtlaması olan sürüm
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
IE'de sayfayı aşağı cekince bende de cırttt diye ses geliyor
Evet arkadaşında dediği gibi rtm sürümünü kullanıyorum ve sayfayı aşağı doğru indirdikçe bana hard disktenmiş gibi geldi cırlak sinir bozucu bir ses geliyor.Bunun yanında firefox u kurdum onu kullanırken öyle bir ses gelmiyor.
selamünaleyküm arkadaşlar win7 yi ben de yükledim . Aslında çok hoşuma giden yerleri var. Mesela hiç bi driver istemedi hepsini kendisi halletmiş. Pc yide yeni topladım donanımlar da gayet yeni versiyon ekran kartı zotac nvidia gforce 7500 128 bit anakart asus P5QPL-SE-AM hatta blututlu kart okuyucu var onun blutut aygıtını da yüklemiş sestede hiç bi problem yok. Ama yeni yüklediğim hiç bir programı çalıştıramadım bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bana bu konuda yardım edermisiniz bi yolunu bulamazsam tekrar xp ye dönecem. Şimdiden teşekkür ederim.
Abartmayin o kdrda değil ya
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
Abartmayin o kdrda değil ya
pardon neyi abartmayalım anlamadım
Bizde neden böyle sorunlar olmuyor acaba?
Yapmayın arkadaşlar, RTM sürümü demek: ürün son haliyle çıktı ama sadece OEM üreticiler için. Yani Casper, HP, Toshiba gibi üreticilere gönderildi 22 Ekim'e kadar kendi özel yazılımlarını yükleyebilsinler diye.
quote:
Orijinalden alıntı: ctetik
RTM zaten adı üstünde, deneme sürümü.
sessürücüsünü yükledim bırt cırt acayuip sesler geliyor fitil oldum bu haliyle piyasaya sürerlerse işleri zor daha rtm halindeyken 45 in üstünde yama güncelledi yuh artık yani bu kadrda olmaz en sağlamı ya macos a geçmek yada linuxa geçmek windows rtık sıkıntı vermeye başladı 2 sayfa geziyorsun anında virüs veya trojan bulaşıyor netten.
RTM = Ready To Manufacture yani artık firmanın satış için raflara koyacağı sürümdür. Deneme sürümü değildir. Rc ile karıştırmamak lazım
arkadaşlar dün yükledim win7 32bit ultimate bende sorunsuz çalışıyor bazı programlarım çalışmadı ama driver problemi çekmedim valla vistadan daha hızlı stabil gözüküyor,, xp için bişey söyleyemiycem uzun zaman kullanmam lazuım,,
ama ama gece çalıştıgım için arkadaşın laptopunada geceleyin aynı cd ile format attım vede 1 saat kadar açık kaldı makina ve maalesefki mavi ekran hatası verdi demekki her makinada aynı stabil vermiyo,,, indirdigim cd 22 ekimde çıkacak olan nihai sürümdür,,, y<ni deneme sürümü filan deil
Herhalde bu win7 nin yeni makinelere gıcığı var, bende p4 var bitane, ekran kartının hdmi ses sürücüsüne kadar yükledi 0 hata ile, RTM 32 bit versiyonu. 2 Aydır da tık demedi, gayet düzgün ve hızlı çalışıyor. Ama ben yinede XP deki oyun performansını alamadım, bariz 10fps farkediyor.
Mac e geçmek isteyip windows u beğenmeyenler; unutmayınki Leopard çıktığı gün ilk güncellemesi çıkmıştı, aynı şekilde snow leopard çıktıktan 13 gün sonra ilk güncelleme ve bu günlerde de 2. güncelleme gelmek üzere, daha 1 ay oldu :) Apple bu telefon işine sardığından beri mac ler eski macler değil arkadaşlar, hemde her çıkan güncelleme 400-500mb civarı oluyor. Kabus gibi. Nerde o eski kaya gibi macler.. ah ah..
Not : Mac kullanıyorum.
arkadaşlar bende 7100 RC var hiç sorun çıkarmıyor tıkır tıkır çalışıyor