Bildirim
INNBOX F60 modem torrent sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
superonline fiber gelen eve (ftth) artık tek cihaz vermeye başlamış, eskiden gpon+router 2 cihaz veriyorlardı,
konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat yakında bende bu modemden alıcam, (sol ekibi getirecek) modemin bi kaç fotosunu koyabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 28 Şubat 2015; 21:35:06 > -
-
Yeni modemler bunlar mı? -
Eve cat6 geliyorsa hg253s direkt fiber geliyorsa innbox f60
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hotel california
Eve cat6 geliyorsa hg253s direkt fiber geliyorsa innbox f60
Yeni modem nasıl peki f60 hakkında hiç bir bilgi yok internette, menusu turkce mi mesela? -
Inceleme fırsatım henüz olmadı fakat fiberi aynı cihazda sonlandırıp Route etmek Bağlantı kalitesi acısından daha Avantajlı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
Yeni modem nasıl peki f60 hakkında hiç bir bilgi yok internette, menusu turkce mi mesela?
kendi sitesinde özellkileri yazıyor fakat türkçe değil ama cihazın arayüzü türkçe
quote:
Inceleme fırsatım henüz olmadı fakat fiberi aynı cihazda sonlandırıp Route etmek Bağlantı kalitesi acısından daha Avantajlı olabilir
bazı yerlerde yinede huawei gpon termiinal gerekebiliyor, (bende öyle oldu) bunuda router olarak verdiler
ama servisin dediğine göre sitedeki sistem daha farklı olsaymış, sadece bu cihaz iş görürmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 28 Mart 2015; 19:23:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sculpneo
quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
Yeni modem nasıl peki f60 hakkında hiç bir bilgi yok internette, menusu turkce mi mesela?
kendi sitesinde özellkileri yazıyor fakat türkçe değil ama cihazın arayüzü türkçe
quote:
bazı yerlerde yinede huawei gpon termiinal gerekebiliyor, (bende öyle oldu) bunuda router olarak verdiler
ama servisin dediğine göre sitedeki sistem daha farklı olsaymış, sadece bu cihaz iş görürmüş
Nasıl bir cihaz sizce peki?
-
verdikleri cihazlar arasında en iyisi öncelikle 5ghz dual band wifi desteği var ayrıca ilerde kendi aldığınız routerı kullanmak isterseniz, bu cihazdan pppoe k.adı ve şifresi arayüzünden kolayca öğrenebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 29 Mart 2015; 0:20:36 > -
Bendede bu modemden var, Nasil Airport Extreme i modem olarak ayarlayabilirim?, PPPOE sifrem ve kullanici adimi biliyorum, nasil Ayarlarini yapabilirim?. -
ALLAH RIZASI ICIN BIRI YARDIM ETSIN
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turknet mi superonline mı
- hg8245x6-10 şifre
- superonline modem iade nasıl yapılır
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- digitürk internet altyapısı kimin
- internetim çok yavaş
- mobil veri çekmiyor
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X