quote:Orijinalden alıntı: morphineupAlıntıları Göster İmzandaki linke tıkla, gereken bilgi orada ahbap.
quote:Orijinalden alıntı: 1881İmzandaki linke tıkla, gereken bilgi orada ahbap.Alıntıları Göster up ya
quote:Orijinalden alıntı: (dark)yeni bir din mi. peygamberi kimAlıntıları Göster Google bile bulamadı nasıl bir din bu acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaberGoogle bile bulamadı nasıl bir din bu acaba ? Alıntıları Göster Bir kaç çapulcunun toplanıp ayinler yaptığı saçma bir grup toplantısı.
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERgoogle dayı bile bilmiyorsa yeni uydurulmuş bişeyben 55 yaşındayım ben öyle bişey duymadım. biz aa..araba alışverişine geliyok. realistçilerden, realizmden bahsediyor olmayasın? ki bu bi din değil akım.
quote:Orijinalden alıntı: Majorümsü Minörben 55 yaşındayım ben öyle bişey duymadım. biz aa..araba alışverişine geliyok. realistçilerden, realizmden bahsediyor olmayasın? ki bu bi din değil akım.Alıntıları Göster feysbukta grup kur bakalım hedef bi milon
quote:Orijinalden alıntı: CasparoF din bu kadar basit birşeymi herkezin kurduğu gurublara din diyorsunuz. evet
quote:Orijinalden alıntı: Monsiauquote:Orijinalden alıntı: CasparoF din bu kadar basit birşeymi herkezin kurduğu gurublara din diyorsunuz. evetAlıntıları Göster Duymadık hiç din geliyo haber vermiyorsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: makmanDuymadık hiç din geliyo haber vermiyorsunuz.Alıntıları Göster ben güneşe tapıyorum gerisini bilmem
quote:Orijinalden alıntı: berkan04 quote:Orijinalden alıntı: CasparoF din bu kadar basit birşeymi herkezin kurduğu gurublara din diyorsunuz. evet İnsanın inandığı ve ibadet ettiği her şey kişi için din'dir. Sende buna saygı duymak ZORUNDASIN !
quote:Orijinalden alıntı: Black Wreath quote:Orijinalden alıntı: berkan04 quote:Orijinalden alıntı: CasparoF din bu kadar basit birşeymi herkezin kurduğu gurublara din diyorsunuz. evet İnsanın inandığı ve ibadet ettiği her şey kişi için din'dir. Sende buna saygı duymak ZORUNDASIN !
quote:Orijinalden alıntı: worsquote:Orijinalden alıntı: Black Wreath quote:Orijinalden alıntı: berkan04 quote:Orijinalden alıntı: CasparoF din bu kadar basit birşeymi herkezin kurduğu gurublara din diyorsunuz. evet İnsanın inandığı ve ibadet ettiği her şey kişi için din'dir. Sende buna saygı duymak ZORUNDASIN ! Alıntıları Göster Arkadaşlar kanmayın bunlara Pastafaryanizmden sonra gelen tüm dinler uydurmadır.