Merhabalar,arkadaşlar ben innial kart aldım ama kartı kullanmadan arkadaşım bana 30 TL lik bir gönderim yapmak istedi yapamadı ve benim innial kartı onun paypal hesabına teyitledik ve bana 30 tl gönderdi zaten olayda bundan sonra başladı o 30 tl yı gönderir göndermez kartı paypal hesabından kaldırmış ve o onay kodu yani 3 tl kesilince sana bi 4 haneli bir kod veriyor o 3 tl yi geri al die işte onu yazmadan kartı kaldırınca bende kendi paypal hesabıma denedim ve bana bu işleminizi gerçekleştiremiyoruz 5 - 7 gün sonra .... bu tarz şeyler yazdı üst tarafta 1 2 gün geçti tekrar deniyim dedim şimdi'de bunu yazıyor . . Üzgünüz ancak söz konusu kredi kartı ek PayPal hesaplarında tanımlanamaz. Lütfen farklı bir kredi kartı tanımlayın demekte sinir krizi geçirmek üzereyim yardımcı olucak insan evladı aranıyor !!!!
Başka bir hesap da deniyorsan olmaz aynı hesap ise facebook da ininal ın gerçek sayfası var at oraya mesaj ilgileniyorlar.
adamlara yazalı 2 hafta oldu facebook dan halen tık yok ? ilgi alakalarına memnunum zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: Leon S.
adamlara yazalı 2 hafta oldu facebook dan halen tık yok ? ilgi alakalarına memnunum zaten :)
hmm ben ilk aldığımda ilgilenmişlerdi bilemicem başka hesap da mı teyit etmeyi denedin sen? cevabın evet ise olmaz dostum
neden ? zaten o hesapta teyıt edılmedı o verdıklerı 4 hanelı kod yazılmadan kart kaldırıldı ılk once 5 - 7 gun yazıyordu sımdı ıse dırek hata verıyor .