Şimdi Ara

Inno3D GeForce 1 GB GTX460--335 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ürünler piyasada özel soğutmalı diye geçiyor eğer ki fiyat farkı fazla yok ise özel soğutmalı modeller tercih edilmelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

bu sitede testi vardı , gtx460 hızaşırtma olduğunda gtx480i gecebilen bi kart 330tl gayet iyi 1gb için, daha eski 5870 i dahi gecemiyen yeni cıkan ne 6850 nede 6870 leri direk ciz üstünü zaten fiyatlarıda bu rakamdan pahalı

gtx470 i geçiyor olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

o ürünler piyasada özel soğutmalı diye geçiyor eğer ki fiyat farkı fazla yok ise özel soğutmalı modeller tercih edilmelidir

Evet anladım.Teşekkürler verdiğiniz cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

Bu kart OC ile 6850ye yetişir mi ki?

tokatlar bile

fiyat süper bence 340 tl peşin

gtx 470 declock lusu bile hd 6870 i eziyor
  • gtx 470 in oc lisi tabiki 6870 i ezecek zaten kart olabileceği en yüksek hıza getirilmiş bundan sonra ister 1000 mhz yap ister 1200 mhz yap ne fayda her ne kadar gtx 470 e rakip olarak çıkarılmış sayılsa da bana göre hd 5850 nin yerini alacak bir kart olarak çıktı
  • bu kartın üstündeki fan bu videodaki gibimi yoksa normalmi ?
  • o videodaki kart oc edition eksende satılanın arkada küçük bi fanı var
  • sli için belki bu kartı alırım, havayı doğrudan dışarı atması önemli.. kasamda tek 12cmlik çıkış var, 2 kartı kaldırmayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

o videodaki kart oc edition eksende satılanın arkada küçük bi fanı var

tamam da sitedeki resim öyle değil ama yanlışmı o resim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Inno3D GeForce 1 GB GTX460--335 TL

eğer ki oc edition olsaydı belirtirlerdi çekirdek hızı standart değerde olan kart bu fanla geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

bu sitede testi vardı , gtx460 hızaşırtma olduğunda gtx480i gecebilen bi kart 330tl gayet iyi 1gb için, daha eski 5870 i dahi gecemiyen yeni cıkan ne 6850 nede 6870 leri direk ciz üstünü zaten fiyatlarıda bu rakamdan pahalı

gtx470 i geçiyor olmasın?

toplam anlamda bakarsan dediğin gibi gtx470i geciyor,"gtx480i gecebilen" derken bazı testlerde gtx480i dahi aşabiliyor yani bu beceriye dahi sahip demek istemiştim

• yalnız soğutucusu hawk kadar iyi degilse 6850 yi tokatlayamayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgoisTe91

yalnız soğutucusu hawk kadar iyi degilse 6850 yi tokatlayamayabilir.

Sonuçta HD6850'den çok daha ucuz. Bu soğutucu da 800-850MHz aralığına kadar götürür bence, kasa içi soğutmaya bağlı olarak.
  • Konu uçmuş bu arada
  • İnno3d geforce 1gb gtx460 %20 indirim 330 tl (vatan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevan -- 30 Ekim 2010; 11:18:40 >
  • Ya,arkadaşlar bu inno olayı nedir ?

Ben kendimi bildim bileli ekran kartlarını ya ati ya nvidia üretir.

Neden bir 6870'i ASUS üretmiş ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6585

Aklım almadı açıkçası.Özel bir anlaşma mı ? PC toplamaya başlar iken sapphire ya da powercolor niyetiyle çıktım ama bakıyorum bütün f/p ekran kartlarının markası düşündüğümden farklı.

Biri açıklayabilir mi ?

Almaya tırsmak değil de,çekiniyorum açıkçası.Bütçe var ama güven yok.
  • inno referans fanlı tasarım out msi cyclone in şu an 360 lira 1gb 256bit eksende
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Ya,arkadaşlar bu inno olayı nedir ?

Aklım almadı açıkçası.Özel bir anlaşma mı ? PC toplamaya başlar iken sapphire ya da powercolor niyetiyle çıktım ama bakıyorum bütün f/p ekran kartlarının markası düşündüğümden farklı.

Biri açıklayabilir mi ?

Arkadaşım yanlış bilgilerin var.

ATI veya Nvidia sadece GPU üretir, bu GPU'ları sapphire, inno, asus, his, palit, evga v.b. pazarlamacı firlamalara satar bunlarda aldıkları GPU'yu kendi yaptıkları PCB üzerine takar ve son kullanıcıya satar.

Yani ASUS 6870 GPU'sunu üretmiyor, ATI'den aldığı GPU'yu pcb üzerine takıp satıyor, sadecede asus satmıyor tüm markaların 6870'i var, Türkiyede sen bir tek asus 6870 bulmuşsun zaten tr piyasasında his asus sapphire mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Ya,arkadaşlar bu inno olayı nedir ?

Biri açıklayabilir mi ?

Arkadaşım yanlış bilgilerin var.

ATI veya Nvidia sadece GPU üretir, bu GPU'ları sapphire, inno, asus, his, palit, evga v.b. pazarlamacı firlamalara satar bunlarda aldıkları GPU'yu kendi yaptıkları PCB üzerine takar ve son kullanıcıya satar.

Yani ASUS 6870 GPU'sunu üretmiyor, ATI'den aldığı GPU'yu pcb üzerine takıp satıyor, sadecede asus satmıyor tüm markaların 6870'i var, Türkiyede sen bir tek asus 6870 bulmuşsun zaten tr piyasasında his asus sapphire mevcut.

Anladım kardeşim.Sanırım ben 6870 araması yaparken ASUS'a denk gelmişim şimdi sen sapphire dedin de hemen bir arama yaptım ve aynı modelin :

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34299_SAPPHIRE_Radeon_HD6870__1_GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti_-_21179-00-40R.html

sapphire markalı olanını buldum.Tabi sapphire markalı olan 6870,ASUS 6870'ten bir 50 TL kadar pahalı çıktı.

Aynı modelin ASUS marka olanı :http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6585

Tabi şimdi üretim aşaması falan bunlar ince detaylar,ki bu detayların büyük bölümünü yanlış/eksik biliyormuşum zaten.En iyisi sapphire olanı alayım diyorum.Daha düşük bir modele inmek gibi bir niyetim yok çünkü ekran kartına ayırdığım bütçeyi (545 TL) son damlasına dek kullanmak istiyorum.Render,oyun,film gibi işlerde başım ağrımasın diye. :)

Bu arada bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Umarım AMD x4 955/965 işlemci ve 2+2=4 GB RAM ile beraber sorunsuz çalışır bu ekran kartı.Montajı ben yapacağım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 1 Kasım 2010; 15:54:07 >

• http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/videolari/amd-hd-6870-ve-hd-6850.htm

burdan bakabilirsiniz. ayrıca herkes konuşmuş yahu 6850 ve 6870 yeni kartlar daha asusun eah6850 sinden başka özel soğutuculu modeli yok. 6850 gtx 460 ile aynı performanstayken gtx 460 oc ile galip geliyor. ama bence öncelikle 6850 nin vapor-x iCooler gibi modellerini beklemek gerek

@gtx 470 declock ile 6870 i eziyor diyen arkadaş.
    6870 in daha örnek modeli oc siz iken gtx 470 e kafa tutuyor. ki ordaki gtx 470 winfast. hd6870 vapor-x toxic iCooler gibi modeller çıktıkça kaydedilebilir oc değerleri ile gtx 470 i ezecektir. ve bu modeller çıktıkça referans tasarımların fiyatları düşecektir.

gtx 470 ve gtx 460 ın hd6870 ve 6850 den daha fazla güç tükettiği ve az da olsa ısı farkı olduğunu düşünürsek gtx 460 almak yerine acil değilse 1-2 ay daha bekleyip hd6850 in bu gtx 460 gibi 333 tl civarlarına 6870 in de 400 civarlarına düşmesi beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkolar -- 1 Kasım 2010; 16:24:55 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.