Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
İNNO3D RTX 3060 S.A.C 4.0 EKRAN KARTI- 8250 TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisiz karta pazarlıksız bu fiyat yüksek değil mi? 10000 tl 3 yıl garantili sıfır kartlar var artık. Kim niye bu riske girsin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam garantisi bitmiş ve üstelik 2 yıldan uzun süre ne amaçla kullanıldığı belli olmayan 2060 lara bile 8.500 istenen ve 8000 bine satılan yerde hiç garantisi olmayan ama en azından hem daha yeni seri hemde kullanılmışsa bile az kullanılmış karta 8.250 vermek daha mantıklı değil mi sizcede yani garantisi yok diye arkadaş kartı 7 bine mi verecek garantili cihazlar iyidir insana güven verir ama ALLAH onların eline düşürmesin garantiye o kadar çok güvenmeyin benim başıma monitör olayında çok şey geldi isim vermek istemediğim firmadan saın almıştım hani dünyanın hemen her yerinde şubesi olan a ile başlayıp n ile biten sonunda penta ile mağduriyetim giderildi fakat 3 ay uğraşmak zorunda kaldım ürünü ufak bir arıza için gönderip hurda şeklinde teslim alan dünya kadar kullanıcı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizkimsinizdiniz -- 21 Şubat 2022; 1:14:43 > -
sen girme riske.kartı satmaktan vazgeçtim zaten. kendim kullanıcam. bu ilan baltalayan tiplerden gına geldi artık
Piyasa belli fiyatlar belli. Bu fiyata kim niye alacak? Biz yazmasak satılacak mı sandınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yav he he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sen girme riske.kartı satmaktan vazgeçtim zaten. kendim kullanıcam. bu ilan baltalayan tiplerden gına geldi artık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X