Şimdi Ara

STEAM BAKİYE KODLARI 50/100 USD[%15]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 STEAM BAKİYE KODLARI 50/100 USD[%15]

1 adet 50 USD 1 adet 100 USD key mevcuttur.ilgilenenler dm atabilir.

50 USD= 1400 TL

100 USD = 2800 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• KONU SAHİBİ DOLANDIRICI ÇIKMIŞ OLUP EFT'yi ALDIKTAN SONRA HESABINI KAPATIP YIRTABİLECEĞİNİ SANMAKTADIR. OKUYORSAN BANKA ALICISI GÖKHAN ÖZTÜRK'e GÜN İÇERİSİNDE BTK'ya suç duyurusunda bulunulanacaktır. AVUKATIMA KONUYU VERMİŞ OLDUĞUMU VE GÜNÜN SONUNDA 4000TL SENDEN 50.000TL OLARAK ÇIKACAĞINI BİLDİRİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 26 Haziran 2024; 16:17:15 >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

O parayı sana 1 ay içinde eşek gibi geri ödeyecek merak etme tarafına dava açıldığı da cabası. Bayılıyorum bunlara aynı davayı da ben açtım lavuk hem parayı verdi hala şikayetçiyim ama öttüreceksin bunları böyle.

• geçmiş olsun, ben refi az diye önce kod istedim göndermedi. kabak size patlamış.

• ERTUGRUL.GAZii kullanıcısına yanıt

Burnundan gelecek onun yaptığı kısa günün karı sanmaya devam etsin şimdilik...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.