ya aslında tercihleri etkilemek istemem ama sorularınıza yanıt verdim sadece :) benım etkımde kalmayın bu yuku tasıyamam sonra :) :)
@<warlord> @cartilage iyi dilekleriniz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cartilage
ya aslında tercihleri etkilemek istemem ama sorularınıza yanıt verdim sadece :) benım etkımde kalmayın bu yuku tasıyamam sonra :) :)
beni malatya tıpa bi aile dostu sokuyor zaten. kendisi orda dekan. şu an ona ulaşamadığım için sorularımı sen cevaplamış oldun çok teşekkür ederim
bak buna sevındım ha bu arada laf acılmısken tıp dekanımız on numara bırısı.
inönü yü ilk 10 a sokmadan gitmem diyor!
quote:
bak buna sevındım ha bu arada laf acılmısken tıp dekanımız on numara bırısı.
inönü yü ilk 10 a sokmadan gitmem diyor!
vay be harbiden doğru bir tercih yapıyorum galiba. kısmetse seneye ordayım
rica ederim yardımcı olabildi isem ne ala :)
hayırlı olsun herkes için Allah her şeyin hayılrısını versin.
@Cartilage teşekkür ederim.
Umarım İnönü'yü kazanırsınız. Araştırma hastanesi dünyanın her yerinden gelen hastalarıyla ve gelişmiş tedavi yöntemleriyle öğrenciler için nimet sayılır.
quote:
rica ederim yardımcı olabildi isem ne ala :)
hayırlı olsun herkes için Allah her şeyin hayılrısını versin.
amin kardeşim. bu arada ingilizce eğitim zorluyor mu? bide harç ne kadar
ingilizce eğitim vermiyorlar :)
klavuzda ing yazıyor ve bazı hocalarımız buna da uymak için ugrasıyor ( 2 3 tane ) ama öğrenciler itiraz edince türkçeye dönüyorlar :)
ing sorular komite de ki en kolay sorular oluyor herkes sonradan diyor hoca keşke hep ing sorsa diye :)
her komite de yaklaşık 10 tane ing soru cıkıyor basıt oluyor onlarda
ing eğtim %30 oranında yapmaaya calısıyorlar ama %10 da kalıyor en fazla.
quote:
ingilizce eğitim vermiyorlar :)
klavuzda ing yazıyor ve bazı hocalarımız buna da uymak için ugrasıyor ( 2 3 tane ) ama öğrenciler itiraz edince türkçeye dönüyorlar :)
ing sorular komite de ki en kolay sorular oluyor herkes sonradan diyor hoca keşke hep ing sorsa diye :)
her komite de yaklaşık 10 tane ing soru cıkıyor basıt oluyor onlarda
ing eğtim %30 oranında yapmaaya calısıyorlar ama %10 da kalıyor en fazla.
çok iyiymiş.. neyse şimdilik sorularım bu kadar sorum olursa donerim buraya tekrar çok teşekkürler. 2. sınıfında başarılar
harç dönemlik 650 idi saırım ama yurtkur da harç kredisi çıkınca 65 yatırıyorsun.ki zaten cıkıyor :)
ing diploma sahibi olmak maaşda 400 500 lira fark ediyormus öyle demişlerdi . sonucta inönü mezunu olunca ing yazan bir diploma olacak.
cok tesekkur ederım sana da yardımım olduysa ne mutlu bana :) tercıhlerını de buraya yazarsın yorumlarız inş.
selametle kal , görüşmek dileği ile.
bana özel mesaj atan arkadaşlara mesaj atamıyorum :( pjbennet kardeşim bu sayfaya bak sorun olursa ben burdayım :)
MUAFİYER SINAVI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ?
zorlugu degısıyor yıllara gore 2009 da kolaymıs 2010 da ıse orta ve hafıf ust gecen sene 40 kısı gectı 150 160 kısıden.. dıger sene ıse, 150 160 da 80 kişi geçmişti.
peki muafiyet sınavına kadar ing kursu alsam geçebilirmiyim? bide muafiyet sınav örneğini nerden bulabilirim?
bide muafiyet sınavı sadece yazılı oluyor demi konuşma yok?
muafiyet sınavını evet kursa gitsen rahat geçersin derim hatta Malatya da aynı kursa gidenler hep geçiyor ne hikmetse :)
sözlü yok 70 alınca dönem 1 oluyorsun bu arada sıralamanız kaç?
sıralamam 9181 malatya tıp tercih edicem gelmicek büyük ihtimal ama sağol bilgilendirme için