arkadaşlar özel mesaj atamıyorum nedense burdan sorarsanız yardımcı olurum umarım elimden geldiğince. :)
ben atmıştım pmi:) o msjdaki soruları yanıtlayabilir misin acaba kardeşim
tabii ki
malatya tıp çok köklü bir fakülte öyle zorlayan hoca kalmadı artık fizyoloji de zorlayanlar vardı ama onunda ustesınden geldıler yenı hocalar vs geldı 2 senedır o da oldu.
geçme notu 60
fiziki acıdan sayılı amfilerden ve malatya nın en lüks cafe si içinde.
internlik hakkında pek bilgim olmasa da gözlemlediğim kadarı ile tus a zaman buluyorlardı kütüphane de vs calıştıklarını çok çok gördüm yani.
başka aklıma gelen yok :)
varsa sor cevaplarım inşallah,
komite sistemi uygulanıyor, bence en iyi sistem de bu zaten.
geçmek çok zor değil 125 kişiden 16 kişi kaldı diğer ünvlere kıyasla sanırım iyi sayılır ..
çok teşekkür ederim. bir de kaç komite var? ve komitelerin sinif gemeyi etkileme yüzdesi nedir?(hani var ya %x komiteler %x vize %x final...)
İnönü sosyallik açısından nasıl?
1.sınıfta 5 komite var. 5 komite de ortalaman 80 ve üzeri ise finalsiz geçiyorsun ki müthiş bir nimet :)
sosyallik e gelince tıp da çok sosyallik yok açıkcası ama kampüsü en güzel kampüslerden biri seçilmişti bir ankette ki hakikaten güzel Malatya biraz büyük şehir den gleen için sosyal gelmez ama eglenmeyı bılırsen her yer olur.
her komıtenın oranı esıt.
quote:
Orijinalden alıntı: cartilage
1.sınıfta 5 komite var. 5 komite de ortalaman 80 ve üzeri ise finalsiz geçiyorsun ki müthiş bir nimet :)
sosyallik e gelince tıp da çok sosyallik yok açıkcası ama kampüsü en güzel kampüslerden biri seçilmişti bir ankette ki hakikaten güzel Malatya biraz büyük şehir den gleen için sosyal gelmez ama eglenmeyı bılırsen her yer olur.
her komıtenın oranı esıt.
tam benlik yav şu 80 işi bide pdö var mı acaba
hayır pdö yok, zorlayıcı olurdu o olsa evet 80 harika birşey ki bence çok zor değil düzenli derslere girmek ile halloluyor.
peki okulun yurt imkanları nasıl? özel yurtlar ve ev kiraları hakkında bilgin var mı?
okulun hemen yanında özel mevhibe yurtları var süper ama biraz pahalı bana göre :)
1 2 3 ve 4 kişilik odaları mevcut.
tam emın degılım ama 4 kısılık sanırım 325 di. ama yemek dahıl degıldı ıcıne sankı yanı aksam yemegı yada kahvaltı ıkısınden bırı ama dedıgım gıbı hemen yanında ulasım yok yanı :)
ev kıraları cok uygun bence zaten ogrencıler genelde evlere cıkıyorlar 350 500 arası evler mevcut
quote:
hayır pdö yok, zorlayıcı olurdu o olsa evet 80 harika birşey ki bence çok zor değil düzenli derslere girmek ile halloluyor.
doğru zorlardı bide nerede kalıyorsun acaba universitenin kendi içinde ozel yurtlar, devlet yurtları vb. var mı? ayrıca çok sakin bir şehir sanırım oyle çok siyasi olay olduğunu falan duymadım. yoksa oldu da biz mi duymadık?
quote:
okulun hemen yanında özel mevhibe yurtları var süper ama biraz pahalı bana göre :)
1 2 3 ve 4 kişilik odaları mevcut.
tam emın degılım ama 4 kısılık sanırım 325 di. ama yemek dahıl degıldı ıcıne sankı yanı aksam yemegı yada kahvaltı ıkısınden bırı ama dedıgım gıbı hemen yanında ulasım yok yanı :)
ev kıraları cok uygun bence zaten ogrencıler genelde evlere cıkıyorlar 350 500 arası evler mevcut
teşekkürler cevap için. ciddi ciddi istemeye başladım bu inönüyü.
şöyle diyeyim siyasi acıdan cok rahat edebılecegın bır fakulte her gorusten ınsan mevcut. ben cok memnunum bu yonden :)
yurtlar var dedıgım gıbı o mesajı oku ıstersen tek kısılık de sanırım 525 di.
ben evlerde kalıyorum arkadaslarla diğerleri de tıp da okuyorlar rahat ve ucuz bence.
bu arada sizin sıralamalar nasıl şebboy ve warlord
On yıldır Malatya'da yaşıyorum. Açıkçası şehrin kendisi asosyal ama gittikçe gelişiyor. Sanırım ben de önümüzdeki dört yılımı İnönü Ü. Mühendislik Fakültesinde geçireceğim. Tek kaygım sosyal faaliyet konusu.
quote:
şöyle diyeyim siyasi acıdan cok rahat edebılecegın bır fakulte her gorusten ınsan mevcut. ben cok memnunum bu yonden :)
yurtlar var dedıgım gıbı o mesajı oku ıstersen tek kısılık de sanırım 525 di.
ben evlerde kalıyorum arkadaslarla diğerleri de tıp da okuyorlar rahat ve ucuz bence.
bu arada sizin sıralamalar nasıl şebboy ve warlord
benim sıralama 5049 ankarada oturmama ragmen yazacam ilk sıraya inş gelir
kampus cok hareketlı sosyallık acısından kampus ıyıdır ama dedıgın gıbı Malatya da çok yok ama bana yetiyor tıp çı ya yetıyor bır şekilde.
sana da hayırlı olsun yedas
benim 9113. gelme ihtimali düşük ama başlara yazıcam artık. hayırlısıysa olsun inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Şebboy
benim 9113. gelme ihtimali düşük ama başlara yazıcam artık. hayırlısıysa olsun inş.
inş gelir kardeşim. hayırlısı olsun
inşallah olur şebboy kardeşim. herşeyin hayırlısı. malatya lılar çok severler fakülteyi. sizlerin oraya yerleşmesi birazda onlara bağlı mesela dönem 1 de malatyalı olan sanırım %55-60 di. hatta şöyle söyleyeyim ilk 1000 den yazanlar bile vardı. malatya fakültesine cok sahipleniyor.