bazı arkadaşların dediği gibi mevcut olan telefonunuzu değiştirmeyip yada ucuz bir tel alıp 1112 vb. üstüne 400 ytl lik dijital fotoğraf makinesi almak daha mantıklı bence. detaylı çekim için telefondan bin kat daha iyi. daha kaliteli video vs. daha iyi.
ARKADAÅLAR MESLEÄÄ°MÄ° YAZDIÄIMA PÄ°ÅMAN ETTÄ°ÄÄ°NÄ°Z İÇİN ÇOK TEÅEKKÃœR EDERÄ°M:) BEN MESLEÄÄ°MÄ° HAVA ATMAK (AYRICA Ä°NÅ MÃœH YLE HAVA ATANDA Ä°LK DEFA SÄ°ZDEN DUYUYORUM:) VS İÇİN YAZMADM SADECE İÇİMDE BULUNDUÄUM DURUMU ANLAYIN YORUM GETÄ°RÄ°N DÄ°E YÄ°NEDE EKSÄ°K OLMAYIN Ä°Ä° MAKARAYA ALDINIZ BENÄ° :)Ä°NÅ MÃœH KONUSUNDA ELMDEN GELDÄ°ÄÄ° KADAR YARDIM ETMEYE ÇALIÅIRIM MERAK EDEN OLURSA...
quote:
Orjinalden alıntı: tayfungoz
ARKADA�LAR MESLE�İMİ YAZDI�IMA Pİ�MAN ETTİ�İNİZ İ�İN �OK TE�EKK�R EDERİM:) BEN MESLE�İMİ HAVA ATMAK (AYRICA İN� M�H YLE HAVA ATANDA İLK DEFA SİZDEN DUYUYORUM:) VS İ�İN YAZMADM SADECE İ�İMDE BULUNDU�UM DURUMU ANLAYIN YORUM GETİRİN DİE YİNEDE EKSİK OLMAYIN İİ MAKARAYA ALDINIZ BENİ :)İN� M�H KONUSUNDA ELMDEN GELDİ�İ KADAR YARDIM ETMEYE �ALI�IRIM MERAK EDEN OLURSA...
kardeş sen burada ne yazdın anlayamadım
bütçeyi biraz daha zorlayıp k790i alabilirsiniz foto çok önemli k790i işinizi çok iyi görür eğer zorlayamassanız w810i derim
YAZDIÄIMI BENDE OKUYAMADM SONRADAN ARKADAÅLAR:) TEL KONUSUNDA YARDM ETMÅKEN ÅU DÄ°L KODLAMASI SORUNU VE MAÄ°L ADRESÄ°MÄ°N TÃœRKÇE OLMA SORUNUDA EL ATSANIZ ÇOK SEVNRM DOÄRUSU:) 2.SÄ° MÃœH OLMAMLA ASLA HAVA ATIO DÄ°Ä°LM ARKADAÅLAR BENÄ° YANLÅ ANLADNZ BÖLE ANLAYANLAR KUSURA BAKMASN.BU ARADA W 810 ÇOK PARA YAAA VATANDAN 490 A 9 TAKSÄ°T ALICAKTM AMA K 750 VAR 350 YE 9 TAKSÄ°T ACABA K750 ALSAM SAKATA GELÄ°RMÄ°YÄ°M:( K750 ALDKTAN SONRA PÄ°ÅMAN OLURMYM DAYANIKLIDA OLMASINI Ä°STÄ°ORM TELÄ°N AMA JOYSTÄ°K PROBLEMÄ° KAFAMI KARIÅÅTIRIOO
quote:
YAZDIÄIMI BENDE OKUYAMADM SONRADAN ARKADAÅLAR:) TEL KONUSUNDA YARDM ETMÅKEN ÅU DÄ°L KODLAMASI SORUNU VE MAÄ°L ADRESÄ°MÄ°N TÃœRKÇE OLMA SORUNUDA EL ATSANIZ ÇOK SEVNRM DOÄRUSU:) 2.SÄ° MÃœH OLMAMLA ASLA HAVA ATIO DÄ°Ä°LM ARKADAÅLAR BENÄ° YANLÅ ANLADNZ BÖLE ANLAYANLAR KUSURA BAKMASN.BU ARADA W 810 ÇOK PARA YAAA VATANDAN 490 A 9 TAKSÄ°T ALICAKTM AMA K 750 VAR 350 YE 9 TAKSÄ°T ACABA K750 ALSAM SAKATA GELÄ°RMÄ°YÄ°M:( K750 ALDKTAN SONRA PÄ°ÅMAN OLURMYM DAYANIKLIDA OLMASINI Ä°STÄ°ORM TELÄ°N AMA JOYSTÄ°K PROBLEMÄ° KAFAMI KARIÅÅTIRIOO
W810i’nin K750i’ye göre avantajları:
EDGE (Enchanced Data rates for GSM Evolution) Netfront HTML destekli internet tarayıcısı Quadband (GSM 850/900/1800/1900) Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç) Daha ince yapı (19.5 mm) Işık sensörü (Pil tasarrufu) Navigasyon tuşu Malzeme kalitesi bir parça daha iyi GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme 1000 kişilik telefon defteri Daha stabil yazılım Uçuş modu (Walkman modu) Kutu içeriği
W810i’nin K750i’ye göre dezavantajları:
350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi 20 MB dahili bellek Objektif kapağı yok Hoparlör ses çıkışı açısından K750i bir parça daha başarılı
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
W810i’nin K750i’ye göre avantajları:
EDGE (Enchanced Data rates for GSM Evolution) Netfront HTML destekli internet tarayıcısı Quadband (GSM 850/900/1800/1900) Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç) Daha ince yapı (19.5 mm) Işık sensörü (Pil tasarrufu) Navigasyon tuşu Malzeme kalitesi bir parça daha iyi GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme 1000 kişilik telefon defteri Daha stabil yazılım Uçuş modu (Walkman modu) Kutu içeriği
W810i’nin K750i’ye göre dezavantajları:
350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi 20 MB dahili bellek Objektif kapağı yok Hoparlör ses çıkışı açısından K750i bir parça daha başarılı
iyi çözmüşsün hocam yazıyı
allahını seven beni bu dil kodlaması sorunundan kutarsın
350YTL'ye SE K750i alıp paranız cebinizde kalsın.
arkadaşlar tel tavsiyesi istiyorum bana 1112 al yannda da foto mak alın die öneride bulunuosnz tel her zaman yanmzda gezdiriorz foto mak her zaman insann yannda olmuo foto mak sorsam tamam dicem boşuna yazmşsnz tavsiyeyi yinede zaman ayırdğnnz için teşekkürler...
quote:
arkadaşlar tel tavsiyesi istiyorum bana 1112 al yannda da foto mak alın die öneride bulunuosnz tel her zaman yanmzda gezdiriorz foto mak her zaman insann yannda olmuo foto mak sorsam tamam dicem boşuna yazmşsnz tavsiyeyi yinede zaman ayırdğnnz için teşekkürler...
Sen Asus V80 al bak keyfine arkadasim..fiyati 380 ytl civarinda..2 mp kamera var, foto kalitesi mukemmel, otofokus, makro cekim, entegre flash da var, ekrani buyuk, parlak ve kaliteli, ses kalitesi de cok yuksek, bataryasi iyi gidiyor, 2 gb kart destekliyor, bluetooth, mp3 calar disinda fm radyo, radyodan kayit, ucus modu, ekolayzir, bluetooth stereo kulaklik destegi, barkod okuyucu, resim duzenleyici, usb baglantisi gibi guzel ozellikleri var..buyuk, kullanisli, sade tus takimi, s1k, kaliteli, ince (16 mm), hafif (85 gram) tasarimi var..mutlaka incele derim..
asusu inceleyim bi döncem sana saol önerin için
6233 tavsiye ederim sağlam telefondur.
asus içime sinmedi ya zaten ne bileym asus cep teli hiç görmedm etrafta ama telciye gidip bi bakıcam yinede saol
quote:
asus içime sinmedi ya zaten ne bileym asus cep teli hiç görmedm etrafta ama telciye gidip bi bakıcam yinede saol
sen bilirsin arkadasim, sen de sagol:) yine de bu paraya alabilecegin en iyi cihaz oldugunu tekrar hatirlatayim..ama baska alternatifler istersen K750i, W700i, 6233 gibi modelleri incelemeni oneriyorum..
hocam bende inşaat mühendisiyim..Eğer sizde benim gibi şantiyede çalışıyorsanız iyi bir cep telefonu almanızı önermem..Arkadaşın dediği gibi ucuz bir telefon yanında da digital foto alman senin için daha iyi..
Sonra benim gibi telefonu sık sık düşürüp bozunca üzülmezsin
BEN ŞANTİYEDE ÇALIŞMIYORUM BÜRODAYIM UYARIN İÇİN SAOL...
quote:
iyi ama sen fotoğrafları keyif için çekmiyomuşunki iş için mecburi yanında inşaat mazemeleride oluyodur o zaman evrak dosya felan o zaman küçük bir fotoğraf makinesi alıp yanınada bir 1112 alman bence daha iyi hemde cep telefonundan daha net fotolar çekersin tabi bu benim tavsiyem
BENİM 1112 İM VAR ZATEN :D foto mak taşımak istemiorm yanmda arkadaşlar son kararım:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme