ARKADAŞLAR ARADIĞIM KRİTERLER ÖNCELİK SIRASINA GÖRE: 1)İYİ FOTO ÇEKMELİ:ÇÜNKÜ BEN İNŞ. MÜH.İM İNŞAATLARA GİDİP FOTOLAR ÇEKİORM DETAY FOTOLARIV.S. 2)DAYANIKLILIK:ÇOK SIK TEL DEĞİŞTİREN BİRİSİ DEĞİLİM UZUN SÜRE KULLANICAM BUNDAN DOLAYI DAYANIKLI OLMALI. 3)ÇOKTA ÖNEMLİ OLMASADA SES KALİTESİ MÜZİK DİNLEMEK İÇİN 4)EKRANIN BÜYÜK VE ŞIK OLMASI BÜTÇEME GÖRE TEL ALTERNATİFLERİ: 1) SİEMENS: EL71,S88,SX675(BENİM ŞU AN Kİ TELİM A 55 Bİ TEL BU KADAR MI DAYANIR YENİ SİEMENSLERDE ÖYLE Mİ ACABA) 2)ERİCSONN:K750İ W700İ 3)SAMSUNG:E390 E890 4)NOKİA 6151 450YE KADAR HADİ MAX 500 BAŞKA ÖNERİLERNZ VARSA KABULUM.BİŞEY DAHA BELİRTEYİM HAFIZA KARTIDA ALICAM VE BAZI TELLERDE HEDİYE VERİLİOR BUDA MALİYETİ ETKİLEYEB Bİ FAKTÖR VE İNSANIN AKLI KARIŞIYOR. BİRAZ ABARTTIĞIMIN FARKINDAYIM AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTRSENZ ÇOK MUMNUN OLURUM HERKESE TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
oo fiyata sadece 2 alet alabilirsin biri 6233 biriw810i bn sana w810i tavsiye ediorum
fotoğraf önemli ise el71, sxg75, e390, e890 ve 6151'i eleyin. fotoğraf konusunda bu modeller beklentilerinizi karşılamaz sanıyorum. kaliteli fotoğraf çeken ve 500 ytl altında olan modeller: s88, k750, 6233, w700, w810... aklıma gelenler bunlar. içlerinde en ucuzu s88; fiyatı 320 civarı. sonra k750 geliyor, o da 350-400 arası satılıyor...
birz daha yuksek rakamla d900...
6233. Toza daha dayanıklı
quote:
tayfungoz 2)ERİCSONN:K750İ W700İ
aradığınız telefon 580 ytl civarında olan k790 kesinlikle
Nokia 6233 Tavsiye Ederim .
foto önemli demişsin, bütçeyi biraz aşıp k790i almanı öneririm.
Fotoğraf kalitesine önem veriyorsanız bütçenizi bir miktar daha arttırıp Sony Ericsson K790i'yi düşünebilirsiniz. Eğer telefona 500 YTL civarı bütçe ayırdıysanız Sony Ericsson W810i'yi tavsiye ederim. (2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamera, çift led flaş)
w810 tam senlik
Nokia 6233 öneririm.
w810i tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: godfather09
kardeş bende inşahat mühendisi olmayı düşünüyorum tavsiye edermisin?
ol kardeş hava atarsın
quote:
Orjinalden alıntı: godfather09
kardeş bende inşahat mühendisi olmayı düşünüyorum tavsiye edermisin?
makine yerine senı alsın yanına mühendis bey
bence inşaaat mühendis arkadaş 50 ytlye 3310 almalı 400 ytlyede dijital fotoğraf makinesi bir de 50 ytlye hafıza kartı almalı 3310 sağlam olur inşaaatte istediği kadar yere düşürebilir fotoğraf makinesiyle istemediği kadar detaylı fotoğraflar çekebilir not=arkadaş inşaat mühendisiyim diye hava atabilir gayet normal bişiy bende telefonumla hava atmayı çok severim
quote:
Orjinalden alıntı: sedat9-b
bence inşaaat mühendis arkadaş 50 ytlye 3310 almalı 400 ytlyede dijital fotoğraf makinesi bir de 50 ytlye hafıza kartı almalı 3310 sağlam olur inşaaatte istediği kadar yere düşürebilir fotoğraf makinesiyle istemediği kadar detaylı fotoğraflar çekebilir not=arkadaş inşaat mühendisiyim diye hava atabilir gayet normal bişiy bende telefonumla hava atmayı çok severim
haklısın 3310 ve foto amkinesi
ben hava atmıyom korkuyom havam söner diye
istediğin fiyat ve özellikler için k750i ve biraz daha para koyarak w810i iyi bir seçim olur.
fotoğraf kalitesi daha iyi olsun istersen k790i
ya ben k790 dedim ama sonuçta inşaat mühendisisiniz bir toplantıda veya bir ortamda telefonu masanın üstüne koyduğunuz zaman şık durması lazım veya elinizde tutarken.Eğer gece foto çekimim yapmam gündüz güzel çeksin derseniz d900 gümüş rengini alın derim telefonun görünüşünün güzel durması açısından ama yok gece de lazım olur derseniz foto o zaman k790 tabiki de