Şimdi Ara

ODTÜ makine seçtik ama İTÜ daha iyi diyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla tercih listemde bile yoktu İTÜ makine. Gerçekten İTÜ'nün eğitimi daha mı iyi?

• puanı odtü'ye yetmeyen, kıskançlıktan kuduran boş boş konuşuyor . en basitinden itü'de doğru düzgün ingilizcen olmaz. açık ara en iyi makina eğitimini odtü verir. onu bunu geçtim odtü'de en azından işletme, iktisat veya mimarlık fakültesine gidip kız kesersin itü'de öyle bir şansın da yok. 4-5 sene abazalıktan kırırlırsın itü'de
    Bak kardeşim itü de falan okumuyorum ama makine de itü en iyisidir diye biliyorum.

Moralini bozmaya bile gerek yok ama cunku odtu de gayet iyidir.Sadece puan bazlı düşünen kişiler de odtunun puanı iyi diye daha iyi olduğunu sanıyor.

Neymiş itü de ingilizcen olmazmış te Allah ım ya.

Neyse hocam odtu iyidir tebrik ederim.
  • odtü iyidir yorma kafanı
  • puanı odtü'ye yetmeyen, kıskançlıktan kuduran boş boş konuşuyor . en basitinden itü'de doğru düzgün ingilizcen olmaz. açık ara en iyi makina eğitimini odtü verir. onu bunu geçtim odtü'de en azından işletme, iktisat veya mimarlık fakültesine gidip kız kesersin itü'de öyle bir şansın da yok. 4-5 sene abazalıktan kırırlırsın itü'de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bakma sen itululere. Yildiz teknik itutle kapismak ister itu de odtuyle odtu de bogazici ile.

Herkes bir klasman ustune saldirir ondan iyiyiz der.

Mesela bir itulu surekli odtu den iyiyiz derken odtulu ituyu agzina hic dolamaz. Rakip olarak bogazicini gorur.

Odtu iyidir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim tarihlerini bi araştırmanı tafsiye ederim. Odtü itü den çıkmış hocaların kurduğu bir okuldur İtü mezunları geneldi kıyaslama yapmazlar. İkiside iyi okullar, boş yere laf yarışı yapmak yerine kendini geliştirmen en hayırlısı olur hocam 😊

• Makine de ben de itu daha iyi diye duydum en kotu merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis yaparsin bir sey kaybetmedin uzulme

• quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Dostum bakma sen itululere. Yildiz teknik itutle kapismak ister itu de odtuyle odtu de bogazici ile.

Mesela bir itulu surekli odtu den iyiyiz derken odtulu ituyu agzina hic dolamaz. Rakip olarak bogazicini gorur.

Odtu iyidir .

ODTÜ makine seçtik ama İTÜ daha iyi diyorlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi mühendislik daha iyi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ODTU daha kaliteli bir universite rahat ol.

• ODTU varken itü ütü mütü lafi olmaz. Rahat ol kardesim

• Bak kardeşim itü de falan okumuyorum ama makine de itü en iyisidir diye biliyorum.

Moralini bozmaya bile gerek yok ama cunku odtu de gayet iyidir.Sadece puan bazlı düşünen kişiler de odtunun puanı iyi diye daha iyi olduğunu sanıyor.

Neymiş itü de ingilizcen olmazmış te Allah ım ya.

Neyse hocam odtu iyidir tebrik ederim.

• La nereden biliyonuz itü makina daha iyi diyenler makine de odtünün eline kimse su dökemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruardc

La nereden biliyonuz itü makina daha iyi diyenler makine de odtünün eline kimse su dökemez

Aynen he.

• Bence odtu makina ingilizcw farkiyla onde Itu makina gecmisi ve sehir farkiyla lisans egitimini dengeiyor bence ama buradaki bazilarin su dokemez tarzi bi durum da yok sehir faktoru onemli bence istanbul is alani ve imkanlar aacisindan ankaradan daha secenekli ama hayalim hep aselsanda calismak dersen odtu daha iyi bir tercih olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Legolas

puanı odtü'ye yetmeyen, kıskançlıktan kuduran boş boş konuşuyor . en basitinden itü'de doğru düzgün ingilizcen olmaz. açık ara en iyi makina eğitimini odtü verir. onu bunu geçtim odtü'de en azından işletme, iktisat veya mimarlık fakültesine gidip kız kesersin itü'de öyle bir şansın da yok. 4-5 sene abazalıktan kırırlırsın itü'de

Nick yanıyor

• Hıhım ok de onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Dostum bakma sen itululere. Yildiz teknik itutle kapismak ister itu de odtuyle odtu de bogazici ile.

Odtu iyidir .

he doğru diyorsun, hatta odtü 2015-2016 yılında kendi kendini 1. seçmişti

http://tr.urapcenter.org/2016/2015-2016_Turkiye_Siralamasi_26_EKIM_2015.pdf

• Ütü makina yazacağıma odtü inşaat yazdım. Memnunum hayatımdan. Türkiye'de en iyi makina mühendisliği odtüdedir, ingilizce bilmeyen ütülüler kudursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Ütü makina yazacağıma odtü inşaat yazdım. Memnunum hayatımdan. Türkiye'de en iyi makina mühendisliği odtüdedir, ingilizce bilmeyen ütülüler kudursun

Aynen ya itu neymis.

• Dr. Legolas kullanıcısına yanıt
    Eski nick imi mi aldın lan

• hiç haberim yok hocam. tıp yazınca böyle bir nick alayım dedim. zaten yıllardır legolaslı nickleri kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.