Şimdi Ara

türkiyenin en iyi makine mühendisliği neresi sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
14.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyenin en iyi makine mühendisliklerini sıralayalım mı ??

• gerek yok aç ösym klavuzunu bak
    tabii ki tercih edilmesi kesin daha kaliteli demek değildir ama bi bakıma da öyledir be
  • Neye göre sıralayacaksın?
  • odtü
  • itü
    Ama en düşük makine mühendisliğinden mezun olsan dahi kendini çok iyi yetiştirirsen itü odtü yalan olur
  • ben balıkesirde okuyorum ama coğu şirketle görüşmelerimizde itü odtü alıyoruz diyo geldigimede pişman oldum bakalım iş bulabilcez mii
  • Yakın zamana kadar ODTÜ derdim hatta bir süre daha ODTÜ demeye devam edicem, fakat Bilkent yeni açtığı makina mühendisliği bölümünü yavaş yavaş oturtmaya başlayınca tahtı devralıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 25 Mart 2011; 19:51:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ODTÜ iyidir.
  • metu mech 1 numara.
  • 1)ODTÜ
    2)İTÜ
    3)YTÜ
  • Gizli kalan isim Gazi Mech.
    Odtü mak. ile ismi dışında hiç bir farkı yoktur dersler felan ing. 1960lardan beri mak. eğitimi veriliyor.Lab olanaklarını hiç saymaya gerek yok Toz Metalurjisi labı türkiyede tek bunu sitesine feln bakıp teyid edebilirsiniz.Söylediklerim sadece mech. için geçerli diğer mühendislikleri bilmem;)

Şimdi ordan sesler gelcek olur mu olur mu öyle arkadaşlar öyle araştırın görün kaç prof. var nerelerden mezunlar ;) Ankara'da piyasaya bir sorun öyle konuşun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşkes -- 25 Mart 2011; 22:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Gizli kalan isim Gazi Mech.
    Odtü mak. ile ismi dışında hiç bir farkı yoktur dersler felan ing. 1960lardan beri mak. eğitimi veriliyor.Lab olanaklarını hiç saymaya gerek yok Toz Metalurjisi labı türkiyede tek bunu sitesine feln bakıp teyid edebilirsiniz.Söylediklerim sadece mech. için geçerli diğer mühendislikleri bilmem;)

Şimdi ordan sesler gelcek olur mu olur mu öyle arkadaşlar öyle araştırın görün kaç prof. var nerelerden mezunlar ;) Ankara'da piyasaya bir sorun öyle konuşun ;)

Bende şuraya uzanıyım

• arkadaşlar ytü iydir diyoruz ancak biras abartmıyor muyuz makine mh. liğinde teknik resim dersi wermeyen bi okul sonucta solidworks ü para karşılığı kurslarda veren bi okul degilmi burası?
  • Yıldız her zaman iyidir fakat 1.olacak kadar değil . Mühendislikte bana sorarsanız 1. olabileceği tek alan harita mühendisliği .

Odtü mech itü mech arasındayım :)
  • hort olacak ama boğaziçi nasıldır, odtü ve itü'ye göre olumlu ve olumsuz yanları nelerdir?
  • kendi universitem diye demiyorum ama bilkent

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent
    Boğaziçi
    İTÜ

Dururken ODTÜ demek neyin kafasıdır ?

Odtü son olaylarla üniversite olmaktan çıktı zaten.
  • İTÜ nün yeri ayrıdır bu konuda.
  • bence itü her anlamda daha iyi eğitim veriyor. okuyacağın semtde cabası
  • Bence saçma bir soru çünkü gidip hepsinde okuyup karşılaştırma imkanımız yok. Ama İtü de fakültenin olduğu yer güzeldir fakat kız sayısı çok azdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.