Şimdi Ara

Sizce hangi iletişim fakültesi daha iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir Anadolu üni,Maramara üni,İstanbul üni,Ege üni? Eğitim kalitesi ve çevre olarak hangisini önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin En İyi İletişim Fakülteleri

İletişim alanında başarılı bir kariyer hedefliyorsanız, Türkiye'nin en iyi iletişim fakültelerinden birini seçmek çok önemlidir.

En İyi İletişim Fakültelerinin Özellikleri

Türkiye'nin en iyi iletişim fakülteleri, aşağıdaki özellikleriyle öne çıkarlar:

• Güçlü Akademik Kadro: Alanında uzman ve deneyimli akademisyenler, öğrencilere en güncel bilgi ve becerileri aktarırlar.
    • Modern Tesisler: Öğrencilerin çalışmalarını ve projelerini destekleyen son teknoloji laboratuvarlar, stüdyolar ve kütüphaneler sunarlar.
    • Uygulamalı Eğitim: Öğrencilere sektörde çalışacakları gerçek dünya deneyimini kazandırmak için stajlar, projeler ve saha çalışmaları içerirler.
    • Uluslararası İşbirlikleri: Öğrencilerin küresel perspektif kazanmaları için uluslararası üniversiteler ve kuruluşlarla ortaklıklar geliştirirler.
    • Sekörel İlişkiler: Öğrencilerin sektördeki profesyonellerle bağlantı kurmaları ve potansiyel iş fırsatlarını keşfetmeleri için sektörle güçlü bağlar kurarlar.

İletişim Fakültesi En İyi Olan Üniversiteler

Türkiye'de iletişim fakültesi en iyi olan üniversiteler arasında şunlar yer almaktadır:

• Boğaziçi Üniversitesi
    • Hacettepe Üniversitesi
    • İstanbul Üniversitesi
    • Marmara Üniversitesi
    • Dokuz Eylül Üniversitesi

En İyi İletişim Fakültesi Bölümü

İletişim fakültesinde en iyi olan bölüm, öğrencilerin ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine bağlı olarak değişebilir. En popüler bölümler arasında şunlar yer almaktadır:

• Gazetecilik
    • Halkla İlişkiler
    • Radyo, Televizyon ve Sinema
    • Reklamcılık
    • İnternet ve Sosyal Medya İletişimi

İletişim Fakültesi İyi Olan Üniversiteler

İletişim fakültesi iyi olan diğer üniversiteler arasında şunlar sayılabilir:

• Ankara Üniversitesi
    • Ege Üniversitesi
    • İstanbul Bilgi Üniversitesi
    • Koç Üniversitesi
    • Sabancı Üniversitesi

İletişim alanında başarılı bir kariyer için Türkiye'nin en iyi iletişim fakültelerinden birini seçmek çok önemlidir. Yukarıda listelenen üniversiteler, öğrencilere başarılı olmak için gereken bilgi, beceri ve kaynakları sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı
  • Marmara ve İstanbul Üniversitesi'nin en büyük artısı İstanbul'da olmalarıdır. Kampüs olarak artısı yoktur. Marmara Üniversitenin, Nişantaşı kampüsüne felan gidersen görürsün zaten, üniversite hayatı felan yaşayamazsın. Buna ek olarak durmadan da olay çıkar.

Anadolu Üniversitesi yapacağın en iyi tercih olur. Ege Üniversitesi de sadece Reklamcılık bölümü ile öne çıkıyor, diğer bölümleri fazla aktif değil diye biliyorum.

1. Anadolu
    2. Ege
    3. Marmara
    4. İstanbul

Kocaeli'yi de düşünebilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkür ederim hocam.Benim de önceliğim reklamcılık o yüzden aklımda eskişehir ve ege var.Peki anadolu üni.nin kampüsü nasıldır?Yeni binaya geçildi vs.gibisinden haberler duydum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Teşekkür ederim hocam.Benim de önceliğim reklamcılık o yüzden aklımda eskişehir ve ege var.Peki anadolu üni.nin kampüsü nasıldır?Yeni binaya geçildi vs.gibisinden haberler duydum da

Eskişehir'de Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü var, Reklamcılık özelinde devlet olarak sadece Ege Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi var.

Tercihlerin;

1. Anadolu
    2. Ege
    3. Kocaeli

olsun.

Yunus Emre kampüsü iyidir iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Teşekkür ederim hocam.Benim de önceliğim reklamcılık o yüzden aklımda eskişehir ve ege var.Peki anadolu üni.nin kampüsü nasıldır?Yeni binaya geçildi vs.gibisinden haberler duydum da

Eskişehir'de Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü var, Reklamcılık özelinde devlet olarak sadece Ege Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi var.

Tercihlerin;

1. Anadolu
    2. Ege
    3. Kocaeli

olsun.

Yunus Emre kampüsü iyidir iyi.

Asıl amacım esk. h.i ve rek olmazsa ege artık ancak son olarak kocaeliyi sormak isterim.Orası fakülte ve şehir olarak nasıldır bilginiz varsa? :/

• İletişim fakültesi güzeldir ama zordur. Kocaeli Üniversitesi sayfasına bakabilirsiniz. Şehir'de de sorun yaşamazsın. Tanıtım Günleri 25 Temmuz'da başlıyor, istersen gidip gezebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

İletişim fakültesi güzeldir ama zordur. Kocaeli Üniversitesi sayfasına bakabilirsiniz. Şehir'de de sorun yaşamazsın. Tanıtım Günleri 25 Temmuz'da başlıyor, istersen gidip gezebilirsin.

Hocam çok teşekkür ederim,inşAllah eskişehir olur diyorum :) Bu arada sen nerede okuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykuTMira -- 19 Temmuz 2011; 15:39:06 >
  • üniversitelerin eğitimi hakkında bilgim yok ama marmara veya istanbul'u tercih etmelisin. ulusal düzeyde yayın yapan bütün gazete ve tv'lerin merkezleri İstanbul'da. iletişim gibi pratiğin önemli olduğu bir bölümde okurken İstanbul'dan uzaklaşmak hiç mantıklı değil. kampüsten dolayı öğrenci hayatı yaşayamazsın diyenler olmuş da kafana göre adam bulduktan sonra eve de çıkarsın istediğini de yaparsın. belki klüp faaliyetleri zayıf olabilir marmara'nın ama kampüsün nişantaşı'nda olması bir çok açığı kapatacaktır bence . tercih yapmadan önce marmara ve istanbul'a bi' git ona göre tercih yap sonra kafanı duvarlara vurma aman diyorum

• Torpil Üniversitesi'ni seçmelisin. İletişim sektörünün %90'ı torpil ve cinsiyet üzerine dönüyor. Bayan olduğun zaman iş imkanların 2 kat artıyor, erkeksen işin zor.

Saydığın üniversiteler arasında Marmara veya İstanbul'u seçmeni öneririm. Diğer arkadaşların da dediği gibi en azından sektöre yakın olmuş olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.