Şimdi Ara

İnşaat- E.E- Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu biraz geç açtım ama bölümler arasında değil üniversitelerle bölümler arasında kaldım. MF4 18.770
    -HACETTEPE Elektrik-Elektronik 17.100 (Tutmaz ama keşke tutsa...)
    -YTÜ İnşaat(ing) 19.100
    -YTÜ Bilgisayar 20.200
    -HACETTEPE Bilgisayar(ing) 23.400
    -MARMARA Elektrik-Elektronik 24.200

Benim öncelikli isteğim Elektrik-Elektronik ama okuyacağım üniversite çok önemli hacettepeyi tutamıyor gibiyim ve sonrasında gelen Marmarada okumak da istemiyorum(yorumlardan sonra)
    Bilgisayardan vazgeçtim gibi herkes diyor 2 yıllık okuyan da veya bilen de gelir senin işini yapar, işsiz kalırsın, oturur kalırsın, asosyal olursun, .... Aksi yorum yapabilecek var mı, olumlu yorum göremedim
    Makine de var ama onlar ya çok yüksekte ya çok düşükte o yüzden sıra onlara gelmez.
    İnşaat kalıyor geriye bu bölüm ne seviyorum ne sevmiyorum, inşaat içinde hacettepe ile ytü arasında kaldım hangisi tercih edilmeli? Elektronik ve haberleşme, elektrik-elektronik arasında ilişki var mı? Siz ne önerirsiniz?

Tek isteğim düzgünce okuyup, iyi eğitim göreceğim, arkadaşlarımla rahat rahat takılabileceğim, her türlü gruptan (ülkücüler, pkklılar, solcular, vs) uzak kalabileceğim bir üniversite. Var mı yoksa az önce bir ütopya tarzı üniversite mi oluşturdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 10 Temmuz 2015; 14:43:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.