Şimdi Ara

İNŞAAT MÜHENDİSİ KENDİNİ NASIL GELİŞTİRİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
15.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi nedir bu sürekli kendini geliştir kalıbı ya yani ikinci bir yabancı dil şartmı veya yüksek lisans yada onlarca bilgisayar programı bilmek özel sektörde bunlar ne kadar artı yapar bilenlerden cevap bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: iso35i

Abi nedir bu sürekli kendini geliştir kalıbı ya yani ikinci bir yabancı dil şartmı veya yüksek lisans yada onlarca bilgisayar programı bilmek özel sektörde bunlar ne kadar artı yapar bilenlerden cevap bekliyorum teşekkürler

kumdan kale yaparak başlayacaksın,

eğer 3 katlı bir şato yapmayı başarabilirsen sen olmuşsun demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madam Curry

quote:

Abi nedir bu sürekli kendini geliştir kalıbı ya yani ikinci bir yabancı dil şartmı veya yüksek lisans yada onlarca bilgisayar programı bilmek özel sektörde bunlar ne kadar artı yapar bilenlerden cevap bekliyorum teşekkürler

kumdan kale yaparak başlayacaksın,

eğer 3 katlı bir şato yapmayı başarabilirsen sen olmuşsun demektir
    Programı falan boşver git bir şantiyeye. Ortamı incele yapabilir misin düşün? Ayrıca menemen yaptır annene üzerine kum döküp yemeye çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Programı falan boşver git bir şantiyeye. Ortamı incele yapabilir misin düşün? Ayrıca menemen yaptır annene üzerine kum döküp yemeye çalış

Alıntıları Göster
    abi ben inşaatlardaa büyüdüm babam inşaat ustasıydı az çok toz yutmuşluğum var ama bu hep böyle mi devam eder 5 10 sene sonra da hep aynımı olur
  • iso35i İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ortamı bile bile niye inşaat yazdın be :D Bilmem sana bağlı bu mesleğinin başındada büroda olabilirsin. Ama şantiyedeki 3 alırsa sen 1 alırsın. İnşaata bulaşılmaz bence sermaye yada tanıdık yoksa
  • quote:

Kardeşim bu ortamı bile bile niye inşaat yazdın be :D Bilmem sana bağlı bu mesleğinin başındada büroda olabilirsin. Ama şantiyedeki 3 alırsa sen 1 alırsın. İnşaata bulaşılmaz bence sermaye yada tanıdık yoksa
    birazda ilgi diyelim peki ileride müteahhitlik düşünmek mantıklı olurmu yani mesleki anlamda yeterli seviyeye geldikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso35i -- 22 Temmuz 2014; 11:08:56 >
  • quote:

birazda ilgi diyelim peki ileride müteahhitlik düşünmek mantıklı olurmu yani mesleki anlamda yeterli seviyeye geldikten sonra

Alıntıları Göster
    http://armorgames.com/play/13843/cargo-bridge-2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birincisi tanıdıkla alakası yok. ikincisi sermayeyle hiç alakası yok(sonuçta sen mühendissin müteahhit değil) ayrıca her mesleğin bir zorluğu vardır bundan daha kolay bir mühendislik söyleyin bana? Yok. çünkü hepsi birbirinden zor.
  • yaz tatillerinde inşaatta çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini geliştirmek bir masturbasyondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

kendini geliştirmek bir masturbasyondur
    çalış derken staj anlamındamı diyosun yoksa bildiğin amele olarak mı
  • quote:

çalış derken staj anlamındamı diyosun yoksa bildiğin amele olarak mı

Alıntıları Göster
    Program öğren, statik falan ne varsa artık yalan yut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Program öğren, statik falan ne varsa artık yalan yut.

Alıntıları Göster
    peki üniversitede ortalamanın yüksek olması yani diploma notu atıyorum 3.20 nin üstünde falan olsa bunun bi artısı olurmu
  • quote:

peki üniversitede ortalamanın yüksek olması yani diploma notu atıyorum 3.20 nin üstünde falan olsa bunun bi artısı olurmu

İlk işe girerken yarar sadece,sonra ne üniversitenin ne de ortalamanın hiçbir önemi kalmıyo

2 sene sonra adam okuluna değil, bu adam bana ne katabilir,ingilizcesi iyi mi,autocad biliyo mu vs vs..Yani ingilizceni geliştir ve inşaat mühendisliği için ileride işine yarayacak programları filan öğren, yani öğren dediysem kolay bir şey değil,şimdiden yavaş yavaş temel atmaya çalış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

quote:

İlk işe girerken yarar sadece,sonra ne üniversitenin ne de ortalamanın hiçbir önemi kalmıyo

2 sene sonra adam okuluna değil, bu adam bana ne katabilir,ingilizcesi iyi mi,autocad biliyo mu vs vs..Yani ingilizceni geliştir ve inşaat mühendisliği için ileride işine yarayacak programları filan öğren, yani öğren dediysem kolay bir şey değil,şimdiden yavaş yavaş temel atmaya çalış..

ya o tür programlara ilgim var az çok onlarıda biliyorum hatta basit olarak autocad de çizim falan yapabiliyorum peki ikinci yabancı dil öğrenmelimiyim almanca mesela o bi artı sağlarmı yoksa boşa emekmi olur

• quote:

quote:

quote:

ya o tür programlara ilgim var az çok onlarıda biliyorum hatta basit olarak autocad de çizim falan yapabiliyorum peki ikinci yabancı dil öğrenmelimiyim almanca mesela o bi artı sağlarmı yoksa boşa emekmi olur

Alıntıları Göster
    almanca inşaat için çok birşeye yaramaz zaman kaybı bence..Ama bir rusça,arapça olur..Almanca makineciler için yararlı olur

• quote:

almanca inşaat için çok birşeye yaramaz zaman kaybı bence..Ama bir rusça,arapça olur..Almanca makineciler için yararlı olur

Alıntıları Göster
    Kendini geliştirmiş bir inşaat mühendisi olmak istiyorsan tüm yazlarını şantiyede geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Kendini geliştirmiş bir inşaat mühendisi olmak istiyorsan tüm yazlarını şantiyede geçir.

Alıntıları Göster
    Mühendisliklerde okunan üniversite isminin çok önemi var özelde , ayrıca yabancı dil şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Mühendisliklerde okunan üniversite isminin çok önemi var özelde , ayrıca yabancı dil şart.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozankozi -- 23 Temmuz 2014; 2:58:11 >
  • quote:

Projeciler şantiyecilerden çok daha fazla kazanır sektör bilgin pek yokmuş doğrusu. Kendini geliştirmek adına kurslara gidebilirsin. 3.20 demişsin not ortalaman seni iyi bir üniversitede mastera götürebilir. 2.dil olarak rusça ve arapça gerçekten mantıklı rusyada inşaat sektörüne oldukça yüklü ödemeler yapılıyor araplar da aynı şekilde. Şantiye şefi olmadığın sürece şantiyede öyle çok yüksek rakamlar belkeme alacağın en fazla 5-7 arasında değişir o da 35 yaşından sonra falan. Şantiye şefleri inşaatına göre 10-15 arasında alırlar. Büyük inşaatlara girersen ne bileyim tatil konutları yapımı otel yapımı gibi cv'n de yazarsın bunların cirosu 2milyon$ gibi bir rakamı geçerse çok iyi şartlarda çalışabilirsin. Biraz da şans işi nerede çalıştığın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.