Şimdi Ara

Mühendislik okuyanlar nasıl sevgili yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makina okuyorum. Fakültede endüstri kimya çevre vs. gibi bölümler yok. Sınıf 37 erkek 3 kız. Fakülte binası komple erkek kaynıyor anlayacağınız. Bizim okulda öğrenci kulüpleri de aktif değil. Öyle çekici bir tipim de yok. Sıradan bi tipim var. Yani iibf kantinine gidip tanışma olayı da hikaye. İnstagram hesabımda aktif değil sevmiyorum kullanmayı.

Yani amacım sırf sevgili olmakda değil. Arkadaş olmak içinde kimse yok. Benim gibi olanlar nasıl çözüyor bu durumu ?

• UP

• Mühendislik okuyanlar nasıl sevgili yapıyor ? 

• Mühendislik okuyanlar nasıl sevgili yapıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde cevap öğrenci toplulukları ama siz de aktif değilse bilemedim :/

• Yapmıyorum :D Hayatta zaten odaklanmam gereken daha önemli konular varken ve odağımı zor toplarken bir de karı kızla uğraşamam.

• bugün ne yicem diye düşünüyom bir de kızları mı düşüncem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise arkadaşları, ortak arkadaşlar, tesadüfler vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okulunu bitir uğraşma

• Yapamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diger fakulteler bosa mi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer fakülteler iyi hoşta yoldan geçen kızı durdurup merhaba mı diyeceksin hocam ? Ortak olarak paylaşılabilecek hiçbir şey yok hocam. Bizim fakülte kampüsün en ucunda. Okul etrafında sadece kafeler, barlar ve lokantalar var. Başka bir sosyalleşme ortamı yok. Çevren olmuyor bir kere. Herkes erkek olunca sap sap geziyorsunuz.

• makine mühendisliği okuyarak baştan miki tutmuşsun kardeş iş yok

• Konu altına yorumlarınızı bekliyorum. UP

• Geçen burda adama açıklıyorum mühendislerin sosyal hayatını anlamak istemiyor sonra giriyorlar pişman oluyorlar lise gibi sanıyor üniyi fen edebiyatta millet her saniye gibişiyor diyorsun olsun ben okumak için gidiyorum diyor sonra gidip işin içine bizzat girince benim bu lavuklardan ne eksiğim var serzenişiyle başlayıp isyankârın teki oluyor sağ elinden ateş çıkarıyor çevrendeki adamlar peynir ekmek yer gibi gibişirken istediğin kadar ben okumaya geldim de aklını kurcalaaar durur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaptığını kim söyledi? Mühendislik zaten ağır bir program karı kıza düşersen bitmez, o 4 sene olur sana 6 sene 7 sene. Bitir üniyi al diplomanı zıpla bir işe kazan paranı kızlar kendi geliyor zaten. Motor alıp sokakta dahi gezsen kızlar resim çekilmeye geliyor. Tony Montananında dediği gibi paran varsa gücü elde edersin gücü elde ettiğin zaman kadınları elde edersin. Sadece doğru zamanı beklemen lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.