Şimdi Ara

İnşaat Mühendisi olarak sorularınızı cevaplayabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

hocam bende nasip olursa 6 ay sonra yıldız haritadan mezun olacağım.Kamu düşünüyorum.Karayollarında ek ödemeler dahil aylık gelir ne kadar mühendisler için? Birde yaşınızı öğrenebilirmiyim?

kardeşim iyi bir şirkette öğren işi şantiyede orda burda herkesle aranı iyi tut sonra kendi işini yap
    süper para kazanırsın
  • Merhaba hocam hala aktif mısın bilmiyorum ben lise son sınıf öğrencisiyim ve hedefim inşaat mühendisliği amacım yurtdışı Rusya'da iş bulup yerleşmek istiyorum bana yardımcı olabilir misin hangi üniversite seçmeliyim yurtdışı olanakları nedir ? Birçok ülke gezdim eramus ile yeterli düzeyde İngilizcem var ki gelistirebilirim . Yardımcı olursan çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayezzz

Merhaba hocam hala aktif mısın bilmiyorum ben lise son sınıf öğrencisiyim ve hedefim inşaat mühendisliği amacım yurtdışı Rusya'da iş bulup yerleşmek istiyorum bana yardımcı olabilir misin hangi üniversite seçmeliyim yurtdışı olanakları nedir ? Birçok ülke gezdim eramus ile yeterli düzeyde İngilizcem var ki gelistirebilirim . Yardımcı olursan çok sevinirim
    ingilizce bilmek yetmiyor, iş hayatında kullanacağın teknik terimlerin ingilizcelerine de aşina olabilmek için ingilizce eğitim veren bölüm okuman daha iyi olacaktır. onun dışında olabildiğince kalburüstü üniversitelere gitmeye çalış, odtüden mezun olup yurt dışına isteyip gidemeyen hiçbir arkadaşım olmadı. diğer türlü zaten torpil veya tanıdık olmasına bakıyor, tanıdığın varsa ister en kalitesiz üniversiteyi bitir farketmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.