Şimdi Ara

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Mİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fknklc

Çok haklısınız hocam. Ben seneye kalacağımı düşünerek ygsden sonra bıraktım artı olarak lys de de salladım kanıtım var anlarsınız zaten. Benim gönlümde yatan zaten inşaattı. Şimdi önüme bakıyorum. İnşaata geçme gibi bir durumum olursa her ne yolla olursa artık geçmeyi düşünüyorum. Saolun hocam yorumunuz için

Seneye merkezi puanla yatay geçiş yapabilirsin dostum araştır bunu.
  • Kurum içi yatay geçiş var ilk sene ortalamanı sağlam tut geçiş yapabilirsin

• yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    Yani ortalamamı yüksek tutarsam inşaata geçebilirim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene kazandim sinavi yaptigin karsilastirmayla ilgili bisey diyemicem fakat saniyosam cukurova otommotiv yada uludag otomotiv fena degil ve tofasla falan anlasmaliydi heralde. pek bi bilgim yok tabi bi arastir derim

• hocam git otomotiv müh. liğine hacettepedemi ankaradamı var yanılmıyorsam ford gibi araba markasıyla birlikte yürütüyor faaliyetlerini eğer 470 480 falansa hiç düşünme inşaatı ama karabükte falanda var onlar hakkında bilgim yok
  • quote:

Yani ortalamamı yüksek tutarsam inşaata geçebilirim yani

Teknoloji fakültesi değil demi

Evet teknoloji

• psst qnqa otomativi bilmiyorum ama insaatta is alani cok genis.parasi da fena degildir.cevre varsa akarsin .s.s.s xD
    bu arada trollemiyorum insaatta para coktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 6 Eylül 2014; 16:36:53 >
  • Biliyorum knk aklımı çelende o

• Bende bi ara otomotivi çok araştırmıştım. Sonra mekanik ağırlıklı olduğu için vazgeçmiştim. Benim araştırmama göre kendini geliştirmeyle orantılı oluyo kazandığın para. Çok kişiyede sordum böyle yani. Adam dil bilmiyo okulu geçiyim yeter diye bitirmiş üniversiteyi, sonra gelmiş iş bulamıyorum diyo. Valla ben olsam bende işe almam böyle birini. Otomotivde almanca+ingilizceyi sağlamlaştırırsan gayette iyi mevkiilere gelirsin bence.
  • quote:

Evet teknoloji

Bizim üniversitede teknolojiden mühendisliğe geçiş var hatta imalat ile otomotiv mühendisliğinden iki çocuk inşaata geçmişti öğrenci işlerine sor. Bu sene hazırlık mı

• İnşaat makine bile desen ben inşaat derdim. Ve makine mühendisliğini bırakıp inşaata geçen biri olarak söylüyorum. Çoğu otomotiv mühendisliği iş ilanına bakarsan makine mühendisliği ve otomotiv mühendisliği lisans programlarından mezun olmak yazıyor.

Ayrıca otomotiv okuyacaksan hacettepe gibi sağlam üniversitede okunmalı elazığ sana pek birşey katmaz. Birde teknoloji diyorsun daha geleceği ne olacağı belli değil ilk defa geçen sene mezun verdi. Tavsiyem geçiş varsa değerlendir inşaat olmadı makineye geç anadolu üniversitelerinde okunacak en mantıklı bölümler.

İnşaat türkiyenin ve gelişmekte olan ülkelerin lokomotifidir bunu da unutma

Benimkinde hazırlık yok

Çok haklısın hocam. İnşaata geçmenin yollarını arıyorum şimdi de. Kurumiçi yatay geçişin dışında nasıl geçebilirim bilgin var mı?

• quote:

Çok haklısın hocam. İnşaata geçmenin yollarını arıyorum şimdi de. Kurumiçi yatay geçişin dışında nasıl geçebilirim bilgin var mı?

Başka türlü geçiş olmaz tekrar sınava girip kazanman lazım

O da var aklımda hocam.

• İnşaat tabikide geçebiliyorsan geç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.