Bildirim
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Mİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ Mİ?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de farklı alanlar hiçbirine ilgin yoksa bi baltaya sap olamazsın haberin olsun -
Dostum şöyle bişey var. Ben çoğu mühendislik alanını seviyorum. O yüzden bu tereddütü yaşıyorum. Mesela bir yanım yazılım mühendisi bir yanım elektrik- elektronik bir yanım inşaat bir yanım da otomotiv istiyor. Ve otomotivi kazandım. Ben ileride iyi paralar kazanmak ve iyi mevkiilere gelmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fknklc -- 5 Eylül 2014; 18:49:09 > -
Inşaat mühendisliği ne kadar iyi olsa da çok mezun çıkarıyor . Is olanakları azalıyor . Otomotiv mühendisliğini iyi araştır güzelse devam et bence -
Cevap için saolun hocam. Bakacağım artık önüme -
Up. Otomotiv mühendisi kendini ne kadar geliştirebilir yardımcı olun -
Dostum anladım ki senin derdin para otomotiv sektörünün türkiyede önünü görmek zor inşaatta çok mezun veriyo eskisi gibi değil yani anlayacağın başka bi alana yönel para mevkii diyosan 5 6 sene sonra inşaattada otomotivde karın tokluğuna çalışırsın -
Evet biraz öyle hocam. Yani sıradan birisi ve bir çalışan olmak istemem. -
İnşaat çok mezun veriyor. Ya makina ya elektrik Elektronik? Arkadaslar tüm mühendislik bölümleri aynı hepsinden çok mezun veriliyor.bunu sadece inşaatın üstüne yıkmanın amacı nedir kârı nedir anlamış değilim. Benim mühendislik isteyen kardeşlerime tavsiyem şudur; eğer çok istiyorsan mühendislik yaz. Ancak şunu bil diplomayı almakla mühendis olunmuyor. Kendini 4 yılda geliştirmiş olman ve bunun yanında dil olarak en azından ingilizce bilmen gerekiyor. Eğer ilk girişinde 2-3 bin arası istiyorsan. Kendini geliştirdikten sonra ne kadar mezun verirse versin önemi yok. Çünkü mezunların çoğu zaten niteliksiz mühendisimsi olacaktır. Acı ama gerçek bu -
Kardeş ben inşaat müh istiyorum bunun için mezuna kaldım aslında bazı yerler tutuyordu fakat gitmedim . Çünkü mühendislikte kendini geliştirmen gerekitor hele de türkiyedeysen daha da fazla geliştirmen lazım. Gitmeme amacım ise iyi bir üniversite de mühendislik okumak. Örneğin odtü itü boğaZiçi gibi bir yerden mezun olursan hiç sıkıntı çekmeden türkiyede 3 bin 4 bin ile işe bsşlıyorsun
Aselsan taı gibi kuruluşlarda. Bınlarda sadece odtü itü gibi iyi üniversitelersen öğrenci alıyor -
Hocam haklısınız. Zaten farkımdayım. Hangi mühendislik olsaydı ben yine kendimi geliştirmeyi düşünecektim. Yine elimden geleni yapacağım -
Aslında biraz şansa girdim ben de mezuna kalmak istiyordum ama babam yüzünden yazdım. Ben de farkındayım öyle üniversitelerden mezun olunca sıkıntı yaşamayacağımı ama olmadı malesef. Kader işte kardeşim. Önüme bakmak ve kendimi geliştirmekten başka şansım da yok -
Sen not ortalamanı 3 den yukarı tut , dilin çok iyi olsun ve erasmusa başvur. Mezun olunca mutlaka bulursun ve türkiyede çalışma yurt dışında çok iyi bir paralarla başlarsın(dilin varsa) hangi ünidesin bu arada -
Fırat Üniversitesi. Çok iyi olmasa da. Evet not ortalamamı yüksek tutup hem yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. -
En temel mühendisliklerden biriyle makine mühendisliğinden türemiş 2.sınıf bi mühendisliği karşılaştırıyorsun saçma olmuşquote:
Orijinalden alıntı: JoKEr1996
Sen not ortalamanı 3 den yukarı tut , dilin çok iyi olsun ve erasmusa başvur. Mezun olunca mutlaka bulursun ve türkiyede çalışma yurt dışında çok iyi bir paralarla başlarsın(dilin varsa) hangi ünidesin bu arada -
Yukarıda da dediğim gibi. Her tür mühendislik alanı ilgim çekiyor. O yüzden tereddüt ediyorum. Haklısın biraz saçma ama düşünüp duruyorum kafayu yiyeceğim. Geleceğimi düşünüyorum o yüzden -
Up up up... Arkadaşlar her türlü fikire öneriye açığım. Bunlar benim için altın değerinde. Fırat Üniversitesi otomotiv mühendisliğine kaydımı yaptım. Buna göre yardımcı olursanız çok çok makbule geçer. Lütfen... -
Turkiyede otomotiv sektörü mu var ? Olsada çok kısıtlı. Türkiye'nin en iyi olduğu alan inşaat. Çok mezun veriyor laflarini geçin insaatci ac kalmaz. Ona bakarsanız hukuk makine elektrik elektronik insaattan daha fazla mezun veriyor. İnşaat kat kat daha iyidir Ayrica firatmis uni haccettepe falan olsa neyse de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 5 Eylül 2014; 21:50:38 > -
Çok haklısınız hocam. Ben seneye kalacağımı düşünerek ygsden sonra bıraktım artı olarak lys de de salladım kanıtım var anlarsınız zaten. Benim gönlümde yatan zaten inşaattı. Şimdi önüme bakıyorum. İnşaata geçme gibi bir durumum olursa her ne yolla olursa artık geçmeyi düşünüyorum. Saolun hocam yorumunuz için -
büyük otomobil firmaları malesef odtü itü makine mezunu alıyor.quote:
Orijinalden alıntı: fknklc
Çok haklısınız hocam. Ben seneye kalacağımı düşünerek ygsden sonra bıraktım artı olarak lys de de salladım kanıtım var anlarsınız zaten. Benim gönlümde yatan zaten inşaattı. Şimdi önüme bakıyorum. İnşaata geçme gibi bir durumum olursa her ne yolla olursa artık geçmeyi düşünüyorum. Saolun hocam yorumunuz için
Benzer içerikler
- mrna da hidrojen bağı var mı
- hastayken ders çalışılır mı
- logaritma için hangi konular bilinmeli
- tanecik çapı nedir
- tek dereceli seçim nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X