Şimdi Ara

Makine Mühendisliği mi, Uçak Mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorum basit aslında. Makine ve Uzay müh. hakkındaki farklıklar, alanları vs. geniş bilgi istiyorum.

Uçak müh. okursam açıkta kalma ihtimalim az gibi görünüyor(piyasasını tam bilmiyorum ama), makine zaten çok geniş bi iş alanına sahip.

Makinelere, özellikle uçaklara acayip ilgim var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Güncel.
  • Yok mu yardımcı olabilecek birileri :/
  • Son kez. Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışmasız uçak mühendisliği bence keşke daha önce görebilseydim bu sorunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar rifat

tartışmasız uçak mühendisliği bence keşke daha önce görebilseydim bu sorunu :(

Hocam ama şuan çalışan uçak mühendisleri devletin gerekli yatırımı yapmadığını, makine müh. lerinin yaptıkları işi yaptıklarını söylediler. Bilemiyorum.
  • Hocam uçaklar ilgin varsa pilot olmaya bak thy tam burslusunu kaznmaya çalış paranın dibini görürsün ama uçak müh yazma tavsiye etmem makine yazmak daha mantıklı o puana gerçi tıp gelir garanti meslek ama yapaamam diyosan diğer müh. de bir araştır bir alana yoğunlaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: milenyum12

Hocam uçaklar ilgin varsa pilot olmaya bak thy tam burslusunu kaznmaya çalış paranın dibini görürsün ama uçak müh yazma tavsiye etmem makine yazmak daha mantıklı o puana gerçi tıp gelir garanti meslek ama yapaamam diyosan diğer müh. de bir araştır bir alana yoğunlaşma

Çocukluğumdan beri hiç tıp düşünmedim. Makinelere ilgim büyüktü hep severdim uğraşmayı.

Pilot olmayı iste(ye)miyorum çünkü sapasağlam göz arıyorlar. Benimki baya bi bozuk
  • baya bi bozuk derken türk hava yollarında belli bir snır var ama askeriyede 0 istenio bence o zmn makineye yçnel tavsiyem
  • Benim gözler 1.5. Şartlarda 0.5 olsa bile olamazsınız diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyadesiyle -- 10 Ağustos 2013; 1:26:00 >
  • pilotluğu çıkar kafadan o zmn bende çok istemiştim ama thy tam burslu kazanamamıştım
  • Teşekkürler.
  • Makine mühendisleri de uçaklarda çalışabiliyor.Uçaktan mezun olanlar uçakta veya otomotiv sektöründe çalışırken makine mühendisleri hem bu alnlarda ayrıca ısı-tesisatta fabrikalarda gemilerde ve daha nice yerlerde çalışabilir.Seçim senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTSKASK

Makine mühendisleri de uçaklarda çalışabiliyor.Uçaktan mezun olanlar uçakta veya otomotiv sektöründe çalışırken makine mühendisleri hem bu alnlarda ayrıca ısı-tesisatta fabrikalarda gemilerde ve daha nice yerlerde çalışabilir.Seçim senin

Tek hedef Makine!

• hocam ucaga cok ılgın varsa 2.5 ortalmayla yandal yapılıor yandalını ucaktan yap. cıft anadal yaparsan da hem ucak hem makına muh olursun . hıc olmadı ıkısınıde yapamazsan yuksek lısansını ucak muh olarak yapar gecersin ..makına daha avantajlıdır her zaman ıcın tum muhlerın onundedır cunku ana muh dur dıer muhler bu daldan cıkmadır hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

hocam ucaga cok ılgın varsa 2.5 ortalmayla yandal yapılıor yandalını ucaktan yap. cıft anadal yaparsan da hem ucak hem makına muh olursun . hıc olmadı ıkısınıde yapamazsan yuksek lısansını ucak muh olarak yapar gecersin ..makına daha avantajlıdır her zaman ıcın tum muhlerın onundedır cunku ana muh dur dıer muhler bu daldan cıkmadır hep.

Anladım hocam. Teşekkürler hiç düşünmemiştim çift anadal yapmayı. Gerçi makine okurken çift anadal yapmak için çılgın olmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

quote:

hocam ucaga cok ılgın varsa 2.5 ortalmayla yandal yapılıor yandalını ucaktan yap. cıft anadal yaparsan da hem ucak hem makına muh olursun . hıc olmadı ıkısınıde yapamazsan yuksek lısansını ucak muh olarak yapar gecersin ..makına daha avantajlıdır her zaman ıcın tum muhlerın onundedır cunku ana muh dur dıer muhler bu daldan cıkmadır hep.

Anladım hocam. Teşekkürler hiç düşünmemiştim çift anadal yapmayı. Gerçi makine okurken çift anadal yapmak için çılgın olmak gerekiyor

inanç meslesi ıtude yapan cok var

• quote:

quote:

quote:

Hiç bilmiyordum. Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende sneın gıbıydım makına yazdım sımdı 3unden bırını ucak yapıcak ılk capı zorluyucam olmazsa yandal oda olmasa 2yıl yuksek yaparım ucagı cunku kucuklukten berı hayalım ucak havacılık sanayınde ust sevıye bırı olarak calısmak yoksa makınadan meuzn olanlarda suan roketsan aselsan veya ucak sırketleırnde calısabılıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende sneın gıbıydım makına yazdım sımdı 3unden bırını ucak yapıcak ılk capı zorluyucam olmazsa yandal oda olmasa 2yıl yuksek yaparım ucagı cunku kucuklukten berı hayalım ucak havacılık sanayınde ust sevıye bırı olarak calısmak yoksa makınadan meuzn olanlarda suan roketsan aselsan veya ucak sırketleırnde calısabılıyorlar.

aslında bende aselsan, tai gibi yerlerde çalışmayı çok istiyorum. İnşallah kazanırsam bende çift anadal yaparım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.