Şimdi Ara

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Mİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Mİ(KARAR VEREMİYORUYUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıldır aklımda makina vardı ama son günlerde aklıma bilgisayar girdi. Okuyacağım üniversite muhtemelen odtü itü olmasa da iyi olacak-YTÜ EGE VS-
    makinanın
    +ları,
    Otomobil sektörü-en büyük ilgi alanlarımdan- ve çizim yapmayı sevmem
    - leri,
    fabrika ortamından hiç haz etmem zaten hareketli biri değilim, derslerin zorluğu

bilgisayarın
    +ları
    ofis ortamı benim için en iyisi, küçüklükten beri pc ile haşır neşirim, uçuk olsa da çok iyi şirket ve ülkelerde okuma fırsatı. Ayrıca yazılım sektörü nasıl ...if...then dışında bilmiyorum

• Hocam bilgisayar okursan kismen sosyalligin daha az oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: damngirl

Hocam bilgisayar okursan kismen sosyalligin daha az oluyor..

hocam zaten asosyalim ama üniversitede bir nebze azaltmayı düşünüyorum
  • Puan ve sıralamaniz yeterse tabiki bilgisayar mühendisliği.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınava girmeden Nasıl yerleşiyorsunuz ?
    Öğrette millet boşuna uğraşmasın

• Bilgisayar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-46B352547

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kaldırım mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terry Malloy

kaldırım mühendisliği

Alıntıları Göster
    matematikle aran nasıl? iyiyse makinada zorlanırsın kötüyse makinada çok zorlanırsın hem de bilgisayarın iş imkanları makinayı 3e katlar gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

matematikle aran nasıl? iyiyse makinada zorlanırsın kötüyse makinada çok zorlanırsın hem de bilgisayarın iş imkanları makinayı 3e katlar gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    HERTÜRLÜ MAKİNEYİ SEÇ PC DE NEYMİŞ. PİŞMAN OLMAZSIN. AMA MAKİNE MUHENDİSİ OLURSAN BENCE SANAYİDEN ÇIKAMAZSIN. İŞ ORTAMI SANAYİDE DAHA ÇOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Ben dahil hiçbir arkadaşım makina müh severek okumadı ilk stajda nefret ettim bölümden. Yazdıklarına bakarsak sende pek uygun değilsin gibi. Bilgisayar mühendisliği araştır derim iş bulması daha kolay.

Düşündüm de o fabrika ortamı cnc tezgahları vs hiç bana göre değil, ama pc mühendisliğinin en çok yoğunlaştığı alan olan yazılım hakkında bir fikrim yok. Makinanın dersleri de zormuş

ayrıca nereden detaylı araştırabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 4 Şubat 2016; 12:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Ben dahil hiçbir arkadaşım makina müh severek okumadı ilk stajda nefret ettim bölümden. Yazdıklarına bakarsak sende pek uygun değilsin gibi. Bilgisayar mühendisliği araştır derim iş bulması daha kolay.

Düşündüm de o fabrika ortamı cnc tezgahları vs hiç bana göre değil, ama pc mühendisliğinin en çok yoğunlaştığı alan olan yazılım hakkında bir fikrim yok. Makinanın dersleri de zormuş

şu videoyu izleyerek başlayabilirsin, sağlam gaz veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

şu videoyu izleyerek başlayabilirsin, sağlam gaz veriyor

@Legolas.
    eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

HERTÜRLÜ MAKİNEYİ SEÇ PC DE NEYMİŞ. PİŞMAN OLMAZSIN. AMA MAKİNE MUHENDİSİ OLURSAN BENCE SANAYİDEN ÇIKAMAZSIN. İŞ ORTAMI SANAYİDE DAHA ÇOK

kullandıgın telefondan utan

konuyu açan arkadaş . 2 SİDE AYNI PUAN TÜRÜNDEN ALIYOR ŞİMDİ BOYLE BOŞ ŞEYLER KAFANI KURCALAMA PUANINI AL GÖRÜŞELİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 4 Şubat 2016; 12:15:14 >
  • Bence Tıp oku çünkü

Tıp>Mühendislik

• Bilgisayar

• Bir makine mühendisi olarak bilgisayari tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki bölümün birbiriyle hiç alakası yok.Sevdiğin derslere göre de bölümünü belirlemen lazım.Mesela makine mühendisliği düşünüyorsan fizikle aranın çok iyi olması lazım.Aksi takdirde dinamik,mukavemet ve özellikle makine elemanları gibi mekanik derslerinde çok zorlanırsın.
  • quote:

Staj kaç gün ünide ?
    Neden nefret ettiğinizi anladım zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

quote:

Staj kaç gün ünide ?
    Neden nefret ettiğinizi anladım zaten

zorunlu staj değil ben gönüllü yapmıştım ostimde. kendimi geliştirmek açısından

Ortamları gördüm,adam yerine koymuyorlar stajerleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.