Şimdi Ara

Makine Mühendisliği mi, Uçak Mühendisliği mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artik tmciyim hocam. Feni bi turlu yukseltemeyince tm'ye geceyim dedim. İyi ki de gecmisim tam istediğim noktadayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım TR nin heryeri makine mühendisi kaynıyor. en basitinden kuzenim makine mühendisi konyada bi süre 1200 TL ye çalıştı sonra istanbula yerleşti SUZUKİ de bi işe girdi 2200 TL maaş alıyordu ama 800 TL kira veriyordu..
    ben senin yerinde olsam uçak mühendisliği okur ABD ye yerleşirdim.. İş bulma şansın %75 lerde.. TR için aynı şeyi söylemem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Arkadaşlar sorum basit aslında. Makine ve Uzay müh. hakkındaki farklıklar, iş alanları vs. geniş bilgi istiyorum.

Uçak müh. okursam açıkta kalma ihtimalim az gibi görünüyor(piyasasını tam bilmiyorum ama), makine zaten çok geniş bi iş alanına sahip.

Makinelere, özellikle uçaklara acayip ilgim var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence pilot ol direk thy nin pilot açığı var hemde 20 bin lira maaşıda kaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar thk. uçak mühendisliğini itü veya odtü . le kıyasladığımızda artı veya eksileri nelerdir .
    bir çok resi kurumun (aselsan ,tai vb.) ankarada olması sıtajlarını buralarda yapabilecek olması thk. ünv. için bir avantaj mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1945

arkadaşım TR nin heryeri makine mühendisi kaynıyor. en basitinden kuzenim makine mühendisi konyada bi süre 1200 TL ye çalıştı sonra istanbula yerleşti SUZUKİ de bi işe girdi 2200 TL maaş alıyordu ama 800 TL kira veriyordu..
    ben senin yerinde olsam uçak mühendisliği okur ABD ye yerleşirdim.. İş bulma şansın %75 lerde.. TR için aynı şeyi söylemem ama.

Heryer makineci kayniyor ama makine muhendisliginin el atmadigi hic bir sektor yok. Su anda burdan cevap yazarken bastigin klavyede bile makine muhendisliginin parmagi vardir.

Kimse sunu unutmasin arkadaslar makine ve insaat tum muhendisliklerin babasidir ve her donem bunlara duyulan ihtiyac artacaktir.
    Uretim sistemleri gun gectikce karmasiklasiyor ve bir yerden sonra girisimcinin kafasi basmiyor iste burda devrehe muhendislik giriyor.
    Uretim demek muhendislik demektir ne zamanki uretim durur o zamanda dunya durur. Dogal olarak muhendisligede gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.