Merhaba ben inşaat mühendisliği öğrencisiyim, autocad yazılımı kullanmak için m1 macbook pro alınır mı ? Alınırsa cracklı uygulamamlar mac cihazlarda kullanılır mı? Autocad yazılımı m1 için omtimize edilmediği için çok performans kaybı yaşar mıyım? m1 çiplere sanal Windows kurulmadığı için Windows sıkıntısı yaşar mıyım? |
inşaat mühendisliği öğrenciliği için m1 macbook pro alınır mı?
-
-
autodesk windows'ta daha iyi, lenovo thinkpad serisinden daha çok verim alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben elektrik mühendisliği öğrencisiyim gözü kararttım 1-2 güne alıcam ama evde masaüstü windows bilgisayarım var. eğer olmasaydı almazdım muhtemelen. benim kontrol ettiğim programlar bazıları yarım yamalak da olsa çalışıyor: solidworks, autocad, matlab, python, ansys, altium, cube mx, lt spice.... tabi windows 11 arm kurup oradan çalıştırmak gerekiyor.
sanal windows parallels desktop uygulaması üzerinden kurulabiliyor. native windows kurulamıyor.
autocad benim araştırdığım kadarıyla gayet performanslı çalışıyor. ancak rosetta aracılığıyla çalıştığı için tabi ki %100 performans almıyorsun.
crack kullanmadığım için bir yorum yapamicam o soruna.
son olarak m1 macbook pro yerine m1 macbook air alıp 512 ssd / 16 ram konfigürasyonuna çıkabilirsin. m1 macbook pro pek önerilen bir cihaz değil çünkü air ile arasında aşırı bir fark yok. m1 pro/max alıcam diyorsan o ayrı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 6 Kasım 2021; 21:58:53 >
Benzer içerikler
- pt.com güvenilir mi
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- macbook touchpad tıklamıyor
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- m2 vs m3
- ipad mi macbook mu
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- yazılım için laptop
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X