Şimdi Ara

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE YERLEŞTİM İŞİM BİTTİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hacettepe üniversitesi inşaat müh geldi sevinemiyorum bile bu duruma bildiğiniz gibi inşaat balonu patladı ülkede.çok fazla mezun var, mezun olduğumda asgari ücret için yarışan işsiz inşaat mühendisi ordusu ile karşılanacağım. Değişecek gibi görünmüyor sektör. Sizce ne yapmalıyım bölüme asılmak veya kaçış yollarına başvurmak arasında? Okuyan veya mezun arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur

• Hocam valla ne diyeceğimi bilemiyorum ya, tanıdığınız varsa onun yanında çalışın yoksa bizim komşu var hacettepe inşaat mezunu dereceyle bitirdi işsiz
  • yahu kardeşim afedersin de tercihlerden önce böyle değil miydi? yani inşaat tercihler kapandığı anda mı balon oldu patladı? madem böyle bi düşüncen vardı niye tercihlerine ekledin bu bölümü? sadece soruyorum çünkü mantığım almadı

benim düşüncem zaten ülkede tıp harici garanti meslek yok.inşaatın dediğin gibi balonu patladı kendisi patlamadı. insanlar yaşadığı ve ürediği müddetçe barınacak yerlere ihtiyacı olacak.
  • Ben de yeni mezun, işsiz bir makine mühendisiyim. Güzel bir okul kazanmışsın, öncelikle tebrik ederim. Okulu da bırakabilirsin ama sonra ne yapacaksın, daha iyi bir seçeneğin var mı? İşsiz kalma ihtimalin elbette var ama kendini geliştirdikten sonra kendi alanında olmasa bile başka bir alanda kapı açılabilir. Denemekten başka bir çare yok. Tavsiyem, mezun olana kadar İngilizce işini hallet, mezun olduktan sonra böyle bir zaman veya ortam bulamayabilirsin. Sektörü takip et, program bilgini (autocad, solidworks, office, v.s) geliştir. Okurken staj yapmaya çalış, işleyişi öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DA4B9C19 -- 20 Eylül 2020; 12:12:10 >
  • İTÜ inşaat mühendisi arkadaşla konuştum geçen. Çok ta çalışkandır ama sürekli şirket değiştirdi çünkü şirketler proje bazlı alıyorlar işe. Proje bitiyor yine işsisizsin... artık sektörden çıkacak başka işler yapacam, ticarete atilacam filan diyor. Zor gerçekten inşaat. Ama bunları yazmadan düşünecektin tabi...
  • İngilizce hazırlık varsa oku. Sonra merkezi geçiş ile bilgisiyar, ee mühendisliğine geç. 1 senedir işsiz barista olan ODTÜ inşaat yeni mezunu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.