inşaat sektörünün oldukça artan bir yeni kolu dış cephe tasarımlarıdır. gelinen aşama müşterilerin imalat yapılmadan önce binalarının nasıl görüneceği konusunda kararsızlıklarını ortadan kaldırmak için 3d tasarımların musteriye sunulma ihtiyacı vardır.. inşaat firmaları bunyelerinde bir 3d tasarımcısı buluındurma maliyetine sıcak bakmadıkları için bu konuyu dışarıdan ama uygun fiyatlara yaptırmaları gerekmektedir.
bu konuda fikirleri olan arkadaşları konuya ilgiye davet ediyorum...
Kısaca?
Zaten açık açık söylemişsin dışarıdan birisi diye... Yani 3D tasarım programlarını kusursuz ve seri bir şekilde kullanabilen,ve inşaat sektöründen anlayan birini bulun E buda zor gibi duruyor
soylemek istediğim su .. bu zor gibi dursn yok mu.. bu problem nasıl aşılı.. mesela.... 3 -5 kişi bir araya gelir de bu işe el atar.. biz bunu yapıyoruz der.. veya 3d eğitim veren bir kuruluş ögrencilerinden bunu ister.. aklınız ne geliyor diye soruyorum...
Ben senin sorduğun soruya cevap vermişim zaten aklımdan geçen o işte,yanlız sen cevabı anlamıyorsun belli ki
Sizin söylediğiniz işi yapabilecek tanıdıklarım var. Eğer böyle bir ihtiyacınız olursa bana özel mesajdan ulaşırsanız size yardımcı olabilirim. Ama çokta basit ve çokta düşük fiyatlara bu hizmeti almanız biraz zor. Orta dereceli fiyatlar bu işi yaptırabilirsiniz.
ben senin cevabını anladım.. ama foruma senden başka birileri yazacak diye konuya devam ediyorum.. hani sadece senle konusuyor olsak konu zaten kapanmıştı .. ok tesekkur ederim ilginize..
( bu konu daa cok tasarımcı olan sizlerin boyle bir durumun varlığından haberdar olmanızı saglamak .. ben zaten tasarım olsa da olmasada işimi yapıyorum.. sıkıntım yok.. sevgiler saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme