Şimdi Ara

İnşaat'ta elektrikçinin işi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir inşaatta elektrikçi ne yapar veya hangi sıralamayla iş yapar yada 1 ayda ne kadar iş yapar bilen varsa yazabilirse çok teşekkür ederim şimdiden.

Staj defterini doldurucam.
    Staj naylon olduğundan hiç bilgim yok.

http://s3.dosya.tc/server22/U2jpIv/111.docx.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 12 Mayıs 2014; 22:03:23 >

• isiklari acip kapatir, sigortalari indirir kaldirir, sensorlu lambalari yakmak icin elini oynatir, zil caldiginda otomata basar, utunun fisini takip cikarir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz geçen sene bunları bizim bölümle alakalı bi PDF dosyasından bakarak yazmıştık ve 1 kelime bile okumamışlardı yaklaşık 55 sayfa
  • prizlerin cikacagi yerleri falan belirlersin, ama ustalar ona bakmaz emin ol, ustalar kendilerine kolay gelen yerden gecirirler. sen sadece projeni cizer verirsin. o oyle kalir.
  • PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    Kablolama için ölçüm yaptım filan yaz, ne inşaatı olduğu da önemli tabi. trafo filan varsa onlarla ilgilendim yazarsın, bizim santral inşaatlarında elektrik odaları ayrı oluyor bir sürü işi var onları yazabilirsin
  • Genelde boru döşeyip priz yeri ayariıyoruz boruların kablolarını cekiyoruz uydu tesisatı teiefon kabloları ana pano telefon panosu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah sağolun
    bende bu sitedekileri yazıyorum gerçi direk çıktısını alıp götürücem ama kablolar falan çok sade kaldı gibi geldi.
    Elektrik Tesisatı Döşemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanayi Ustaları Şaka Gibi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bize kitap veriyolardi adini unuttum onu yaziyoduk deftere

• Dış cephede iskele var ise onu panoya bağlar,o işle ilgili olur. Iskele motorları trifaz olduğundan normal prizle çalışmıyor. Asansörden de enerji alıp çalıştırabilir

• Elektrik şaftında birsürü kablo var onları say

cat6
    fiber
    topraklar
    kaçık akım koruması
    diafon kabloları
    zamanlayıcılı apartman aydınlatmaları
    asansör elektriği

bence gayet bol durur.
  • hocam p.m. attım bakar mısınız ? Aynı staj muabbetinden
  • Git zayıf akım tesisatı çiz komutatör vs lisemi ünimi

• Kalipcilar kalip olusturur sende gider lambalar icin beton dokulmeden 14 veya 18lik boru ile tavan boru atarsin beton dokulup duvarlar orulunce cekicle duvarlari kirar sigorta kutusu buat kanal boru kasa koyar etrafini harclarsin ki dusmesin sonra kuruyunca harci kablolari cekersin icine gazete tepersin siva esnasinda tikanmasin diye. Sivadan sonra cikarirsin gazeteleri sigortalari buat kapatlarini anahtar priz lamba gibi seylerin montajini yaparsin. Yapilan bina yeni sistemse elektrik sayaclari binanin zemininde olur safta merdiven dosersin ve genelde sayactan 16lik kalin kablo ile sigorta kutusuna saft yolundan girersin. Test icin santiya sayacindan faz alirsin daire sayacini abonesiz kullanmak sikinti cikaracagi icin. Bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolun ilgi alaka için ön lisanstı yaptık bitti ama daha 10. Günden pişman oldum

Sebep olarak Devlet işi kaçtı.

• Yaptığım staj linki:http://s3.dosya.tc/server22/U2jpIv/111.docx.html

Lazım olan olur diye koyuyorum
  • PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yaa, teşekkür ediyorum ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.