Şimdi Ara

insaf. bu kadar fiyat farki ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar. Antec nine hundred kasasini almak istiyorumda.www.newegg.com taki fiyati 59.99$ ve burdaki fiyati arastirdigim kadariyla 175$ +kdv =200$. daha ucuza bulma imkanim varmi. yani anliyacaginiz burdaki fiyati 3kat. luthen yardim

• öyle ise alma arkadaş başka kasamı yok son senelerde hiç olmadığı kadar kasa markası ülkemize girdi seçenek çok alternatifleri düşün buraya yaz ben dahil tüm arkadaşlar yorumlarını esirgemiyecektir
  • sonucta zevk adamin :D
    istedigi kasayi alir ama burda o kadar fark normal :D
    cosmos s ler falan da oyle ucuk :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

öyle ise alma arkadaş başka kasamı yok son senelerde hiç olmadığı kadar kasa markası ülkemize girdi seçenek çok alternatifleri düşün buraya yaz ben dahil tüm arkadaşlar yorumlarını esirgemiyecektir

nine hundred kalitesinde 100$a bisey varsa onerir misin bana bikac model
  • antec nine hundred ın öncelikle gerçekten iyi göründüğünü söylemem lazım şimdi sana o kalitede 100$ a alternatif sunmam gerçekten zor ancak merak edip antec in kendi sitesi baktım orda fiyat tr ile aynı hemem hemem isterseniz bakın

http://www.antec.com/Cart.bok?cart_id=1485906&nb=1

bence newegg sitesinde özel bir durum var ama anlamadım eğer yoksa fiyatı gerçekten çok iyi ve bende almak isterdim o fiyattan
    tr fiyatı ise 325 ytl burda bakın:

http://www.sanalmarketim.com/urun/49751c2fcb0a41711cae8aa2b0d58979/ANTEC-Nine-Hundred-Ultimate-Gamer-Case

size bu kasaya karşı önererebileceğim tek kasa şudur yapısı itibariyle

http://www.hepsiburada.com/nzxt-8e-ssn02-ugb-tempest-atx-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850346

bence kesinlikle o sitede özel bir durum var o paraya kendi sitesinde bile satı yapmıyor hatta fiyat yakınından bile geçmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Wolf

sonucta zevk adamin :D
    istedigi kasayi alir ama burda o kadar fark normal :D
    cosmos s ler falan da oyle ucuk :D

ayrıca söylemek isterim tabi ki zevk arkadaşın ancak eğer yurt dışı ile türkiye fiyatı arasında %300 lük bir fiyat farkı var bunu tartışmak gerekir neden bu kadar fark var diye ben arkadaşa herhangi bir seçenek sunamadım ilk başta hatta kasaya bile bakmadım direk %300 lük farkı görünce

şunuda belirtmek isterim burası türkiye olsada %300 lük bir fark asla kabul edilemez
  • dehset sen kim oluyorsun da benim yorumuma yorum yapiyorsun :P

Saka bir yana dehset dogru soyluyor
    burda hafif yakalama durumu var yakalanirsan fena kazik yiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.