Şimdi Ara

İnsan Antalya İzmir Adana gibi aşırı sıcak şehirlerde nasıl yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil için geçici süreliğine gidenler neyse de oralarda yaşayanlar yahu hiç beyniniz pişmiyor mu. Bu nasıl çiledir bu nasıl kahırdır hava sıcaklığı 30'un altına düşmüyor güneş tepende yakıyor nasıl rahatsız olmuyorsunuz. Belki de ben sarışın olduğum için fazla etkileniyorum sıcaktan ama resmen çekilir dert değil

• devamlı yaşıyorsan sorun olmuyor,İzmir yazları hep 30 üzeri +nem ile 40 dereceleri geçiyor son 3 aydır üstsüz yatıyorum
  • akraba 25 senedir antalya merkezde yaşar aynı soruyu sordum
    antalyada ocak aonu subet gibi sadece 1 ay soba yakarız yazın sadece temmuzda sıcağın çilesini çekeriz dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik dersine kim girdi. Siyah sac sicakta daha cok isinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Fizik dersine kim girdi. Siyah sac sicakta daha cok isinir.
    Ten diyorum kardeşim ten sarışınlar güneşe karşı daha dayanıksızmış boş konuşma git araştır
  • Vücutta her zaman düz mantık işlemiyor vücudun önemsediği , bizim ilk aklımıza gelen olmayabiliyor.
    Güneşli yerlerde insanların kararması , zırh gibi düşünün sarisinlarin zırhları ince , daha kolay içine işliyor denize ilk gittiğinizde beyazsaniz daha çok yanarsiniz koruma yok.

Konuya dönersek , terlemek normal karşılanıyor. Evde ise çıplak geziyorum . tişört kolay erisilecek yerde . misafir gelince giyiyorum. Yoksa gobegimdan aşağı siğim siğim terliyorum.
    Atalarımız tarım yapmak için adanaya yerleşmiş ama kalın giyinmeyi yazın caresiz terlemeye tercih ederim

• O deniz için 50 dereceye bile katlanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klima diye bir şey icad edilmiş. onun sayesinde yaşıyorlar.
  • Alışınca oluyor ya izmirliyim, fark etmiyorsun bile ama tabi öğlen 12 de de sokağa çıkmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şort atlet terlik giyersen rahatsın.

Dar pantolon dar tişört ayakkabı giydin mi çok kötü oluyor vıcık vıcıksın 5 dakkada.

İzmirin sıcağı rezalet zaten beğenmediğim 2 tarafı var biri belediyesi biri sıcağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.