Şimdi Ara

İnsan çaldığı yazıyı okumaz mı? Okumaz işte örnek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google da webkolay yazıp bize link veren firmaların listesini görmek istedim. Sonuçlar arasında Mertweb diye bir hosting firması olunca çok şaşırdım. Asıl şaşkınlığı ise sitelerine girince yaşadım.
    Görüntüyü aşağıda veriyorum, yorum yapılacak gibi değil. Bu yazı bizim anasayfamızdaki bir yazı. İnsan çalarda okumadan mı çalar?
    Google da mertweb i arattım ve donanimhaber.com da hakkında açılmış eski bir konuyu okudum. mertweb gelip cevap vermiş, ne büyük ne kadar eski bir firma olduklarından bahsetmiş, bunun üzerine buraya yazıyorum. Belki buna da cevap verme zahmetinde bulunurlar. (varsa) Cevaplarını çok merak ediyorum.

Aşağıdaki görüntü direkt sitelerinden alınmıştır. Sitelerinde halen duruyordur. Bu mükemmel!! hosting firması hakkında bilgi edinmek isteyenler için linki : www.mertweb.net . Siteyi değiştirmişlerse full görüntü linki : www.webkolay.net/mert.jpg

İnsan çaldığı yazıyı okumaz mı? Okumaz işte örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commagene -- 3 Haziran 2005, 6:34:00 >

• abi bu nedir yahu laan merweb nirdesin.. abi uyarayım bu adam savcılığa şikayet eder seni tutuklattırır ..

• Evet sanıyorum bu forumda daha önce 2 günde hakkında tutuklama emri çıkardığı kişiler bile var.
  • eheh gece 1 2 gibi dolasiodu eleman burda muhaha resim çok iyi hocam süper yakalamışşın şimdi nedicek bakalim rezilweb pardon mertweb ehuahe msn e gittim lavugun sanki sabanci holdingin sahibi avukatlarimla gorus diyor bana gorcem ben avukati banka dekontu ihbarnamesi ile gorusuruz mertwebciimm
  • vayyy beee bunlarda çalıyosa biz amatörler ne yapcaz bilmiyom valla..
  • adamlar bide para kazanıyo bu işten:):):) demekki her zaman çalarak yapıyolar bu işi... kim bilir daha neler çalmıştır bunlar...
  • o yazıları çaldı sizde template yi :)

ama onlar biraz fazla abartmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşırı komik
  • harbiden adamlar uçmuş gibin
  • Her zaman kolaya kaçılıyor .

Kolaya kaçmak çok yanlış bence
  • internet aleminde herkes her$i çalıor da harbi insan okur ne yazıor :p
  • :) Çalıyosan bari oku demek oluyo bu
  • harbi geyikmiş bea.
  • ya harbi den komik ama ya ..

• bildiğim kadarı ile bikaç kişinin davası devam ediyor
  • ahahaha
    süper ya

ben adamlara mail atarım bu durumda beceriksiz bari çalacaksan okuda çal die, sonra belgeleri alıp savcılığa

• Len az gülmedim ha

• (: geyik ötesi..
  • 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz wallah...
  • Geçmişi yokki iki kelimeyi bir araya getirsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.