Dinimizde 18000 farklı alem olduğundan bahsediliyor ben inanıyorum ama bu korkuya da neden oluyor bizden daha gelişmiş organizmalar ise daha ileri teknolojiye sahiplerse ve herşeyden önemlisi bizlerden haberleri varsa işte o zaman korkmaya başlasak iyi olur...
son dönemde 2 uzay gemisinin dünyaya yaklaştığı ve tam da maya takviminde belirtilen 2012 de dünyaya ulaşacakları söyleniyor. ayrıca ben aya yolculuk konusunda çok ciddi araştırmalar yaptım ve orada da aya yapılan yolculuklar esnasında uzay gemilerinin görüldüğü kayıtlarda geçiyor
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
ben inanıyorum koskoca evrende bir nokta bile değiliz bütün bu evren sadece bizim için olamaz herhalde 18000 alem de az değil yani..
biz insanız, insanlığın da tarifi yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: gayrısafi milli hasıla
Dinimizde 18000 farklı alem olduğundan bahsediliyor ben inanıyorum ama bu korkuya da neden oluyor bizden daha gelişmiş organizmalar ise daha ileri teknolojiye sahiplerse ve herşeyden önemlisi bizlerden haberleri varsa işte o zaman korkmaya başlasak iyi olur...
son dönemde 2 uzay gemisinin dünyaya yaklaştığı ve tam da maya takviminde belirtilen 2012 de dünyaya ulaşacakları söyleniyor. ayrıca ben aya yolculuk konusunda çok ciddi araştırmalar yaptım ve orada da aya yapılan yolculuklar esnasında uzay gemilerinin görüldüğü kayıtlarda geçiyor
Bende inanıyorum fakat şöyle bi durum var uzaylıların bize saldıracağı ne malum yani bizden daha ileri teknolojileri var diye saldırmalarına gerek yok bence uzaylılar eğer gelirlerse bu dostça bir ziyaret olucaktır.
Ben kesinlikle var olduklarına inanıyorum.
siz hala bu soruyumu soruyorsunuz kendinize? tabiki varlar.. bizden gelişmişlerde var az gelişmişlerde
Bu soruyu askerde nöbetteyken Kırıkkaleli bir arkadaşıma sormuştum. Muhtemel konuşmamız şöyleydi;
Ben: Kado sence uzaylılar var mı ?
Kado: Kardeş uzay varsa bana göre uzaylılarda vardır.
Var olduklarına inanıyorum ancak şu ufo veya yaklaşan uzay gemisi diye gösterilenler tamamen saçmalıktan ibaret. Varlar ama dünya yok olana dek onlarla karşılaşıp karşılaşmıcağımız belli değil Uzayın ne kadar geniş olduğunu bilen biri zaten koskoca evrende yanlız olmıcağımızı bilir
daha kendi güneş sistemimiz dışına bile hiçbir şekilde seyhat bile edemez iken uzaylı varlıklar yoktur diyemeyiz en azından samanyolu galaksisi dışında bir kaç galaksiye gidip canlılarla karşılaşmaz isek o zaman uzaylıların olmadığından şüpe edebiliriz öyle teleskoplarla bakmakla olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
daha kendi güneş sistemimiz dışına bile hiçbir şekilde seyhat bile edemez iken uzaylı varlıklar yoktur diyemeyiz en azından samanyolu galaksisi dışında bir kaç galaksiye gidip canlılarla karşılaşmaz isek o zaman uzaylıların olmadığından şüpe edebiliriz öyle teleskoplarla bakmakla olmuyor.
Neden 200 milyar galaksi dururken birkaç galaksiye bakıp yok diyoruzki?
Allahın yarattığı en mükemmel canlılar bizleriz hiç birşeyden korkmamıza gerek yok allah'dan başka
quote:
Orijinalden alıntı: Keithass
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sütünü içmedinmi hala bak geliyom
imzandan belli olduğu üzere senden ciddi birşeyler beklemek yanlış olur, bildiğin yolda devam et birgün büyüyecek ve şuanki haline güleceksin
afadersin belki benden büyüksün ama korkuyorum yazmışsın neden hemen önyargıya kapılıp öyle varlıklar olsa bile kötü oldukları kanısına vardın? belki gelişmiş , kültürü , hoşgörüsü çooook yüksekte varlıklar onlar belkide bizden daha berbatlar onu bilemezsin belki insanlığın gelişmesine çok yardımları olacak senin ciddi araştırmalar dediğin amerikan filmlerindeki öcüler sanırım
maalesef çağımızın en büyük fizikçisi stephen hawking de benim gibi düşünüyor ve emin ol onun çok daha sağlam dayanakları var
vay anasını senin gibi düşünüyor demek hmm , zaten yok denilemez bilinmeyen birşey için kesin olarak bu arada o dayanakları gösterde ufkumuz açılsın
o şekilde yazmammın sebebi aslında savunduğum şeye dayanak göstermekti, bir söz sanatı biçiminde ifade ettim ama anlamanı beklemiyorum, devam et
Tartışmayın beyler yakışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Neden 200 milyar galaksi dururken birkaç galaksiye bakıp yok diyoruzki?
sinirlenme hemen imkanlar gelişince elbette hepsine bakılacak ama bir kaçına bakıldığı zaman illahaki acaba yok mu sorusu içten içe gelir
Biz inandık, siz de inanın.
İnsan disi bir yaratik olarak evet akıllıyım. İnanabilirsiniz. Ben 2012ye hazirlanacagim simdiden bir lightsaber alacagim. O kadar Star Wars izledik gelsinlerde lightsaber yetenegimizi kullanalim! Guc sizinle olsun!
Tabi ki inanmiyorum!!! UFOlar dunya ya inmedikcede inanmam.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sütünü içmedinmi hala bak geliyom
imzandan belli olduğu üzere senden ciddi birşeyler beklemek yanlış olur, bildiğin yolda devam et birgün büyüyecek ve şuanki haline güleceksin
afadersin belki benden büyüksün ama korkuyorum yazmışsın neden hemen önyargıya kapılıp öyle varlıklar olsa bile kötü oldukları kanısına vardın? belki gelişmiş , kültürü , hoşgörüsü çooook yüksekte varlıklar onlar belkide bizden daha berbatlar onu bilemezsin belki insanlığın gelişmesine çok yardımları olacak senin ciddi araştırmalar dediğin amerikan filmlerindeki öcüler sanırım
maalesef çağımızın en büyük fizikçisi stephen hawking de benim gibi düşünüyor ve emin ol onun çok daha sağlam dayanakları var
vay anasını senin gibi düşünüyor demek hmm , zaten yok denilemez bilinmeyen birşey için kesin olarak bu arada o dayanakları gösterde ufkumuz açılsın
o şekilde yazmammın sebebi aslında savunduğum şeye dayanak göstermekti, bir söz sanatı biçiminde ifade ettim ama anlamanı beklemiyorum, devam et
... neyse tartışma uzamasın fazla
Siz bir sonsuzlukta nokta kadar dünyada, yaşayan biz canlılardan başka hayat olmadığını düşünüyormusunuz gerçekten?
Buna matematik bile izin vermez.
Uzay denen boşlukta dünya canlılarından başka 3-5 tane değil hatta milyonlarca bile değil, sonsuz sayıda farklı organizma mevcuttur.
Nokta
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Siz bir sonsuzlukta nokta kadar dünyada, yaşayan biz canlılardan başka hayat olmadığını düşünüyormusunuz gerçekten?
Uzay denen boşlukta dünya canlılarından başka 3-5 tane değil hatta milyonlarca bile değil, sonsuz sayıda farklı organizma mevcuttur.
Nokta
adam aynştayn beyler
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Nokta
elimde oxford üniversitesi daveti var atim mi gel beraber okuyalım