Yaş 26. Bu zamana kadar hiç bir kız benden hoslanmadi. Arkadaşım var yaş 25. 8 yıl önce lisede kızla tanışıyor. O gün bugündür sevgililer. Bakıyorum boyumuz posumuz aynı. Tip olarak aynı gibiyiz. Yüz olarak ben bir adım ondeyim. Bakıyorum öyle ağzı laf yapan biri değil. Telefonla konuşurken dinliyorum bazen hı hı tmm öyle tmm evet tarzı gecistiriyor kızı. Öyle sen canimsin söylesin böylesin iltifat romantiklik sıfır. Benim karşıma kimse çıkmıyor Onun karşısına yıllar önce çıkıyor. Mis gibi 8 yıldır tanıyor kızı tertemiz geçmişi belli kirli degil. İşte tam aradığım şeydi. Ben de geçmişten uzun yıllar birini tanıyıp öyle evlenmek isterdim. Kız bizim arkadaşa göre baya iyi. Arkadaştan daha güzel işi var. Daha çok kazanıyor. Yav arkadaş kimseyi kırmadım aldatmadim bir kızın elini bile tutmadım opmedim kullanıp atmadım. Benim karşıma düzgün birisi çıkmadı. Benim bir eksikliğim yoktu ki Demekki kader bize gülmedi ben bunu anladım. Ne yapsam boş. Yalnızlığa terk edildim Bir gun oldugumde cesedime 1 hafta sonra ulaşırlar artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim