quote:Orijinalden alıntı: LordSothne yutmuş bu be böyleAlıntıları Göster Geçen ay haberlerde vermişlerdi. Bir Afrika ülkesinin ucra bir köyünde toplam 11 kişiyi parçalayan timsah ın avı bu.
quote:Orijinalden alıntı: LordSothne yutmuş bu be böyleAlıntıları Göster insan yutmuş amanın şahsın kolunu görmemiştim
quote:Orijinalden alıntı: LordSothinsan yutmuş amanın şahsın kolunu görmemiştimAlıntıları Göster Ohaaaa Yuhhhh Çüşşşş . . .
quote:Orijinalden alıntı: hannibalAlıntıları Göster yaa bu Amerıkada yakalanan Timsah deilmi... 80küsür insan yemiş bu şahsıyet...Şayet o timsahsa..günahını almimde
quote:Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}yaa bu Amerıkada yakalanan Timsah deilmi... 80küsür insan yemiş bu şahsıyet...Şayet o timsahsa..günahını almimdeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: {PeGaSuS} yaa bu Amerıkada yakalanan Timsah deilmi... 80küsür insan yemiş bu şahsıyet...Şayet o timsahsa..günahını almimde harbidende 80 kişimi yemiş ne mide var be abicim
quote:Orijinalden alıntı: AlpacHinoquote:Orjinalden alıntı: {PeGaSuS} yaa bu Amerıkada yakalanan Timsah deilmi... 80küsür insan yemiş bu şahsıyet...Şayet o timsahsa..günahını almimde harbidende 80 kişimi yemiş ne mide var be abicim Alıntıları Göster İNSAN YUTMUS NE YUTCAK ADAM CESETIN KOLUNU KALDIRMIS TIMSAHDA DA İYİ MIDE VAR ABI ONE OLE YAW
quote:Orijinalden alıntı: AlpacHinoquote:Orjinalden alıntı: {PeGaSuS} yaa bu Amerıkada yakalanan Timsah deilmi... 80küsür insan yemiş bu şahsıyet...Şayet o timsahsa..günahını almimde harbidende 80 kişimi yemiş ne mide var be abicim Alıntıları Göster Hollywood filmlerinden bir efekt olabilir (İnanın bilmiyorum, gerçek te olabilir)
quote:Orijinalden alıntı: kaotikaHollywood filmlerinden bir efekt olabilir (İnanın bilmiyorum, gerçek te olabilir)Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: OneDreamİNSAN YUTMUS NE YUTCAK ADAM CESETIN KOLUNU KALDIRMIS TIMSAHDA DA İYİ MIDE VAR ABI ONE OLE YAWAlıntıları Göster bunu okuyana kadar adamın ne tuttugunu anlamamıstım bakan korum galıba quote:Orjinalden alıntı: OneDream İNSAN YUTMUS NE YUTCAK ADAM CESETIN KOLUNU KALDIRMIS TIMSAHDA DA İYİ MIDE VAR ABI ONE OLE YAW
quote:Orijinalden alıntı: RSS_02bunu okuyana kadar adamın ne tuttugunu anlamamıstım bakan korum galıba quote:Orjinalden alıntı: OneDream İNSAN YUTMUS NE YUTCAK ADAM CESETIN KOLUNU KALDIRMIS TIMSAHDA DA İYİ MIDE VAR ABI ONE OLE YAW Alıntıları Göster bende ne tuttuğuna dikkat etmemiştim ...sonradan farkettim yani RSS_02 yanlız değilsin....
quote:Orijinalden alıntı: Dreadmoorebende ne tuttuğuna dikkat etmemiştim ...sonradan farkettim yani RSS_02 yanlız değilsin....Alıntıları Göster 80 kişi O göl etmiştir etrafı ağlamaktan!