Şimdi Ara

İnsanın en büyük sırrını açıklıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: collossus

Zen budizmi. Zen budizmi derki daima kopacak kadar gergin bir ok gibi ol ama asla fırlatma. Yazı çok güzel fakat modern hayat içerisinde yaşayan bir genç bunu çok zor uygular. Zen rahipleri zaten bir halt görmüyolar onlara bu iş kolay ama modern hayatta yaşayan bir genç her gün kızlarla, türlü türlü gıdalarla, içeceklerle burun buruna. Zor yani.
    Sorun zaten yaşadığımız dönem tamamen, içeriğinde şeker bulunmayan paket ürün nerdeyse yok gibi, internet avuçlarının arasında, cebinde taşıyorsun, bunları bırakmak aşırı zor, çok büyük irade istiyor, zaten bunu belli bi süre yapabilen bir insan eminim ömrü boyunca mükemmel bir irade sahibi olarak yaşamını sürdürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

konu çok güzel ele alınmış. Depresyona giren adamlar 10 bin tl harcayıp destek alıp bu yazıda yazdıklarınızı yapıyorlar. Şeker zaten başlı başına bir zehir, şekeri geçtim bizim millet bir de glikoz şurubu tüketiyor :) kötü çubuk krakerde bile glikoz şurubu var artık.

Ben bu yazdığınız olayı askerde yaşadım. Mutsuz bir hayatım vardı, 6 ay internette, cep telefonundan herşeyden uzaklaştım. Askerde 3. ayımda en çok arzuladığım şey yerde halı olan bir odada oturmakta, kanepeye uzanmaktı. 6 ayın sonunda güzel bir restorana gidip ilk yemek yediğimde mutluluktan ağlayacaktım.

Yazının altına imzamı atarım, forumu aşan değerli tespitler içeriyor. Teşekkürler emeğinize sağlık
    Keşke insanlar uygulasa hocam bide, 1 kişi bile yapsa benim yazdıgım şu yazı sayesinde çok mutlu olurum ama uygulaması gerçekten aşırı zor

• Daha geçen aylarda istemedende olsa denedim bunu. Sınava hazırlanırken. Sosyal medya yok, müzik yok, mast minimum düzeyde. O anlarda gerçekten özgüvenim çok yüksekti ve hayattan zevk alıyodum. Şuan hepsini bıraktım, hergun mast, şeker, aşırı müzik, lezzetli yiyecekler falan derken modum inanılmaz düştü. Özgüvenimde de çok düşüş oldu ve en önemlisi o dönemdeki kadar mutlu değilim.
    Yazıyı yazan arkadaş forumun en kaydadeğer tespitlerinden birini yapmış. Şuandan itibaren bu yazılanları denemeye başlıyorum tekrardan

• Ne kadar az ise o kadar kıymetlidir.
    Bu devirde tüket tüket ekonomisi nedeni ile her şey bize adeta altın tepside sunuluyor. Bir şarkıyı çok beğeniyoruz, hemen ulaşıp defalarca dinliyoruz bir kaç güne beğenmemeye başlıyoruz, bir hafta sonrasında da nefret etmeye başlıyoruz ve duyunca kapatıyoruz.
    Ben 1981 doğumluyum. Çocukluğumda hit olmuş bir şarkıyı dinlemek için hafta sonları top20 programları vardı onu beklerdim. Müthiş haz alırdım.
    Bayramdan bayrama pantalon alınırdı. Şimdi fiyatı 100tl altında olunca kıçımızı açıkta bırakıyormuş gibi burun kıvıryoruz. Şimdi köylerde bile tarlası olmayan adam dört çeker traktör alarak mutlu hisstemye çalışıyor.
    Korkarım bu artarak devam edecek.
    Birde tatlı sektöründe çalışıyorum. Şekeri fazla şeedmeyin 😀. 600 kişi maaş alıyor bizim şirkette.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.