Hocam ben YTÜ iktisat okuyorum, çap yapmayı düşündüğüm bölüm zaten işletme. Dersleri iktisata göre daha özel sektöre yönelik, programlarındaki bir kaç dersi almak istiyorum. Zaten ders saydırma muhabbeti var. O yüzden direkt 1. sınıftan başlama gibi bir durumum olmayacak. Eğer öyle olsaydı zaten düşünmezdim çünkü Genel Muhasebe gibi bir dersin stresini çekmek istemem. Yandal'dan maalesef istediğim dersi alma gibi bir lüksüm yok. Matematik düşünüyorum. Umarım nasip olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalpapagan -- 7 Aralık 2024; 0:24:55 > |
Yolunda gitmeyen bölüm işleri (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kulüp için yazdıklarınızdan ben de muzdaribim hocam. Geçen sene katıldığım kulüpler oldu fakat ne tanışma şeylerine ne de başka bir etkinliklerine gittim. Bu sene böyle olmayacağıma dair söz vermiştim kendime fakat sonuç çok farklı durmuyor :) Bir türlü ısınamıyorum nedense.
-
mantıklıymış bu ama yandalda istediğin dersi alabiliyor olman lazım. çünkü 3 4 zorunlu ders koyarlar 4 tane de bölümden herhangi bir seçmeli almanı isterler. en azından bizim okulda spesifik bir bölüme ait olmayan yandal yapanlar o yandalın içerdiği dersler dışında yandalı destekleyen bölümlerden istedikleri dersleri alabiliyorlar.
ama işletmeyle çap güzel olabilir ben daha farklı düşünmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 7 Aralık 2024; 13:0:20 > -
Hocam tekrardan baktım da dediğiniz gibiymiş, istediğim dersi alabiliyorum tek şartları 25 kredi tamamlamak. Harbi böyle daha iyi oldu.
Gidipte analitik geometri ile falan uğraşmam
-
Çarşamba günü akşam 7ye kadar olan derse girdiğini duyunca şüphelendim. Çünkü o saatlerde fakültede sadece 1 tane hocanın dersi var ve o derse ben de giriyorum.
-
Hocam şüphelenecek bir şey yok o zaman, aynı derse giriyoruz bu kadar basit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X