Şimdi Ara

insanın sesi neden kamerada yada telefonda kötü çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kendi sesimiz çıkmıyo hiç sıkıntı yapmayın kameralarda ses kaydedicierde filan ben hepsyle tek tek denedim hepsi birbirindne farklı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kidiciklerrrrrr

arkadaşlar kendi sesimiz çıkmıyo hiç sıkıntı yapmayın kameralarda ses kaydedicierde filan ben hepsyle tek tek denedim hepsi birbirindne farklı çıktı

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    kendi sesini hiç dıaşrdan duymadığın için kötü geliyor.ayrıca kullandığın ses kayıt cihazına göre de değişiklikler oluyor.kısacası sesin kötü
  • Aynştayn mode on:

İnsanın kendi sesi kendisi için özeldir. Sizin dışınızdaki herkes sesinizi sizin duyduğunuzdan daha farklı duyarlar. Çünkü onlar sizin ağzınızdan çıkıp, havada ilerleyip kulaklarına gelen sesi duyarlar ama siz kendi sesinizi iki farklı yoldan işitirsiniz.
    Bir taraftan ağzınızdan çıkan ses havada yol alıp, diğer insanlara ulaştığı gibi kendi kulağınıza ulaşır. Diğer taraftan da başın içinden, kemiklerden, kaslardan geçerek içerden kulaklarınıza ulaşır. Beyin bu iki farklı yerden gelen bilgileri birleştirir ve siz kendi sesinizi duyarsınız.
    İnsanın başı içinde kemikler, kaslar, sinüsler, beyin ve çeşitli salgılar vardır. Bunların kimi sert, kimi yumuşak, kimi de sıvıdır. Bunların her birinin sesi geçiriş özelliği farklıdır. Kafa içindeki iletişimde genel olarak sesin düşük frekanslı kısımları kuvvetlenir. Bu nedenle sesiniz kendinize başkasının duyduğundan daha farklı tonda gelir.

Aynştayn mode off.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben konuşurken telefona kaydettiğim sesimi sonradan dinleyince sanki başka bir adam konuşuyormuş gibi geliyordu. Sesimi sık sık kaydedip dinlemeye başladım böylece o gerçek sesime alıştım. Şimdi kayıttan dinlediğim ses benim konuşurken duyduğum sesten bile daha iyi geliyor bana ve gerçekten de öyle. Bunu birkaç dinlemede anlıyorsun (Sana güzel gelmeye başlıyor) Kısacası sen gerçek sesine alışık olmadığın için sana kötü geliyor başka insanlar ise bunun farkında bile değiller onlara gayet normal geliyor çünkü senin konuşurken duyduğun ve gerçek sesin sandığın sesi hiç duymadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Ağustos 2016; 22:24:36 >
  • haklısın günlük 2-4 saat görüştüğüm bir abim var.beni telefonla aradı sesi çok farklı çıkıyodu tanıyamamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.