Şimdi Ara

İnsanlar benimle çok fazla uğraşıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsalar niye sana para versin git part time bir iş bul çalış. Yatayım ama hayatım süper olsun der gibisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

İnsalar niye sana para versin git part time bir iş bul çalış. Yatayım ama hayatım süper olsun der gibisin.

Ben daha önce hiç gerçek anlamda çalışmadım, arada hamallık falan yaptım ama gerçek anlamda çalışmadım. Şu son 2 yıl boyunca baksınlar, ondan sonrasını kendim hallederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoları atsana kardeş bakalım hareketlerın nasıl oyle kamera karsısına cıkıp saçmalıyan bağıran bir videodan değilse at izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Yaptığım saçmalıkların bir etkisi olsa da, bu kadar uğraşılmayı hak etmiyorum.

Bizene birader.?Sen kendinle ilgilenmezsen kimse seninle ilgilenmez.Yukarida adamin birine demişsin bunlari herkes söylüyor diyor sende uygulamiyorsun o yuzden.
    Tanidim ben seni.sen şu 135 kg olan eleman değil misin?Hatta spora başlayacaktin gaza gelmiştin

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Yaptığım saçmalıkların bir etkisi olsa da, bu kadar uğraşılmayı hak etmiyorum.

Bizene birader.?Sen kendinle ilgilenmezsen kimse seninle ilgilenmez.Yukarida adamin birine demişsin bunlari herkes söylüyor diyor sende uygulamiyorsun o yuzden.
    Tanidim ben seni.sen şu 135 kg olan eleman değil misin?Hatta spora başlayacaktin gaza gelmiştin

Üslup sert olmuş ama haklısınız. Ameliyat olacağım, 1.5 senede kilolar gidecek umarım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.