Şimdi Ara

İnsanlar benimle çok fazla uğraşıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığım saçmalıkların bir etkisi olsa da, bu kadar uğraşılmayı hak etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çokta önemseme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşında kısmen milli oldum, 23 yaşında olmama rağmen hiç sevgilim de olmadı. Girdiğim her sanal ortamda aşağılandım ve dışlandım. Hayatımın bozukluğuna dair 8 kötü madde var. Buyrun; 1. Okulda 5. senem bitti, en az 2 sene daha var. O da derslere özen gösterirsem. 2. 4 defa Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yattım. Toplamda 47 gün. 3. 3 defa dava edildim ama 3'ü de kapandı. 4. Babaannemle ve babamla çok sert bir şekilde kavga ettim, baba tarafı akrabaları yıllardır görmüyorum, babam da evlatlıktan reddedecek. 5. Şişmanım, obezim hatta ama morbid değilim. 6. Artık bana para verecek kimse yok ve eşyalarımın çoğu eski ve kalitesi düşük. Kendime ait bilgisayarım yok. Telefonum 1.5, en iyi kulaklığım 2 senelik. 7. İnternete yayılmış 2-3 videom var, ileride sorun çıkarmasa da başıma kakılabilir. 8. 2 kere hayata veda etmeyi denedim, 1'inde neredeyse oluyordu ama bir daha deneyi düşünmüyorum. Hayata sıkı sıkı tutunmak istiyorum. Bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoeyKızılkus

Çokta önemseme

Teşekkür ederim.

• Turbolinea sandım

• Aynen

• hata olarak gördüğün şeyleri, artık yapmayacağım de mesela, kendine söz ver ve sabret, aklıma ilk bu geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Turbolinea sandım

Turbolinea benim yanımda melek kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArJI

hata olarak gördüğün şeyleri, artık yapmayacağım de mesela, kendine söz ver ve sabret, aklıma ilk bu geldi

Çok iyi niyetlisiniz, çok sağ olun. Bu forumdaki insanlar genelde çok acımasız oluyor da.

• Sorunlarını yazmadan önce yazmıştım onu.Biraz senin elinde.Davranışlarını düzeltebilirsin,en azından kendin için olanları.En basitinden kilo vermeye başla imkansız değil sadece istemen yeterli,derslerine özen göster hayatını böyle biraz yoluna sok
    ve son olarak intihar gereksiz belki yarın ölürsün

• Tank sen misin?
  • takip
  • quote:

Sorunlarını yazmadan önce yazmıştım onu.Biraz senin elinde.Davranışlarını düzeltebilirsin,en azından kendin için olanları.En basitinden kilo vermeye başla imkansız değil sadece istemen yeterli,derslerine özen göster hayatını böyle biraz yoluna sok

Çok teşekkür ederim ama biraz daha irade lazım bana, başka türlü olmaz. Sağ olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Sorunlarını yazmadan önce yazmıştım onu.Biraz senin elinde.Davranışlarını düzeltebilirsin,en azından kendin için olanları.En basitinden kilo vermeye başla imkansız değil sadece istemen yeterli,derslerine özen göster hayatını böyle biraz yoluna sok

Çok teşekkür ederim ama biraz daha irade lazım bana, başka türlü olmaz. Sağ olasın.

• Video olayini acar misin biraz

• Yaptığın komik veya saçma şeylerden sonra senle dalga geçecek uğraşacak gereksiz insanlar yerine oturup bunlara gülebilecek insanlara arkadaşlık kur

• Engineering student la bu

• Kilo ver,dış görünüşünü düzelt kardeş gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jared Padalecki

Kilo ver,dış görünüşünü düzelt kardeş gerisi gelir.

Herkes bunu söylüyor.

• En iyi savunma, saldırıdır.

Sende onların üstüne git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.