Bazıları der ya çalışmassam sıkılıırım abi rahat bana yetiyosa param bi yerden gelir varsa neden canım sıkılsın sabah 8 30 da kalkıp iki kuruş için insanların nazını, kaprisini çekip eve geliyoruz bunun neresi güzel biri. Anlatabilirmi. Gerçekten ihtiyacı olmayan hayatın tadını, keyfini çıkarsın çalışmak kadar saçma sapan bişey yok, sırf ömür boyu çalışmamak için evlenmiyorum:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmkanı olan cidden çalışmasın, insanlarla uğraşılmaz.
-
-
sırf ömür boyu çalışmamak için evlenmiyorum ne demek zengin karı bul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olmuyo işte bakarken bi yere kadar çalışıp dinleyebilirim ama evli olsan çocuk o bu şunun masrafı derken el mahkum
Düzenli olarak para kazanamayınca bir şeyler satın alamıyorum haliyle evde canım sıkılıyor ilk zamanlar iyi güzel oluyor fakat 2-3 ay sonra parasızlık insanı çok üzüyor ama Türkiye üzerinde çalışmak kölelik insanlardan laf yemek küfür yemek hem fiziksel hem psikolojik olarak insan çöküyor
Şu an bu ülkede sabit kazançla çalışmak köleliktir.
içtiğin 1 bardak suyun bile bir bedeli var.
yediğin 1 dilim ekmek sofrana gelene kadar kaç kişinin emeğinden geçiyor.
eline aldığın telefon binlerce lira değerinde.
şuan bastın düğmeye lamba yandı ama sen ne yaptın?
sen böyle bir hayatta ben çalışmam diyorsan, emekli ananın babanın kanını emen vampirsin sen,hazır yiyici varlığı zarar olan tüketicisin.senin bu toplumda yerin dibine sokulman bence gayet normal bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 4 Eylül 2022; 0:35:18 >
Kıskanmayalım.
-
5liralık çay parasını ona buna kaktırdım diyeni mi kıskanıcam? ben ayda 10bin dolara yakın para alıyorum hiç çalışmasam ayda 1500 dolar faizden para gelir. bu kıskançlık değil olsa olsa iğrenmek olur.
Çalışmayıp ne yapıcan evdemi oturcan
Ne alakası var ulan ticaret yapan esnaf adamı yerin dibine mi sokacaksın sen
İmkanı olan çalışmaz. Deli gibi çalışıp parası olanları da görüyoruz bir tane seveni olmuyor. Kendi kendilerine kupkuru yaşıyorlar.
-
Alıntı
metni:Deli gibi çalışıp parası olanları da görüyoruz bir tane seveni olmuyor. tamam da, herkesin parası olandan bir beklentisi oluyor.parası olan "hayır" cevabı verdiğinde onu yalnızlıkla tehdit ediyorlar. parası olan da "enayilik" veya "yalnızlık" seçiminde yalnızlığı seçiyor. enayiliği seçenlerde var, enayiliği seçenler sonunda pişman oluyor ve artık parası olan olmuyorlar ve bu yüzden parası olan kategorisinde onları göremiyorsun.sadece yalnızları görüyorsun.
Kardeş çalışmadan hiç bir şey olmaz çünkü çalışmayan bitkisel hayatta gibidir ve yarı ölüdür çok mu paranız var ki bu saçma fikire kapıldınız ?
O senin için geçerli. Sevenin yokmuş. Bende boşta duran para olduğunu biliyorlar kimse istemiyor vermeyeceğim için. Çünkü versem bile az miktar veririm ve alana kadar isterim.
Ayrıca sürekli görüştüğüm bir arkadaşıma borç verdim yarısını aldım zaten az paraydı. Bilerek kalanını istemiyorum istesem öder ama bu sayede bir daha borç isteyemiyor. Bir daha borç vermenin bahanesi hazır borcunu ödemedin.
-
zaten çalışmanın zor kısmı insanlarla uğraşmak. yoksa işi yapmak o kadar da zor değil. iş her zaman halledilir.
aldığın paranın çoğu kısmı oradaki insanlara katlandığın için. en azından ben böyle düşünüyorum :)
insanlar " çalışmak istemiyorum " dediğinde hep yanlış anlıyor. "ben çalışmak istiyorum ama bu şekilde değil" demek istiyor aslında ama bu sefer de "iş beğenmiyor" oluyor :)
herkes sevdiği, keyif aldığı bir işte çalışabilse çoğu kişi şikayet etmez diye düşünüyorum. başka bir yol da pasif gelir elde etmenin bir yolunu bulmak. o da çok basit bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 4 Eylül 2022; 11:14:24 > -
En zor iş insanlarla uğraşılan işler. Hele ki cahil insanlarla uğraşıyorsanız naneyi yediniz.
-
Ne yapayım
Bende sıkıldım çalışmaktan zaten şu kısa hayatta çalışarak bitiyor omjr
kıskanmadığımı anla böylece kıskanmayalım diye yorum yapma bana.
Gelirim var, paraya ihtiyacım yok, çalışmıyorum.
Ben çalışırsam ne olacak biliyor musun? Paraya ihtiyacı olan bir gariban iş bulamayacak. Çünkü hiç ihtiyacım olmadığı halde onun işini ben kapmış olacağım.
Bir de bu açıdan düşünün.
"Toplumda herkes çalışsın, üretsin, topluma faydası olsun" zihniyeti komünizmde geçerlidir.
Kapitalist sistemde ise tam tersi, parası olan çalışmayıp hazır parasını harcamalı ki, parası olmayanlar iş ve aş bulabilsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şu an bu ülkede sabit kazançla çalışmak köleliktir. |
içtiğin 1 bardak suyun bile bir bedeli var.
yediğin 1 dilim ekmek sofrana gelene kadar kaç kişinin emeğinden geçiyor. eline aldığın telefon binlerce lira değerinde. şuan bastın düğmeye lamba yandı ama sen ne yaptın? sen böyle bir hayatta ben çalışmam diyorsan, emekli ananın babanın kanını emen vampirsin sen,hazır yiyici varlığı zarar olan tüketicisin.senin bu toplumda yerin dibine sokulman bence gayet normal bir durum. |
calismak mecburiyetinde olan kiskanc fakirlerle tartismayin bunlar sabah essek gibi yola koyulup calismaya gidecekler hergün gidiyorlar hergün bunu yapıyorlar ve sürekli yapacaklar.. o yüzden bu konuda cok kıskanc ve saldırgan olurlar.. |
Düzenli olarak para kazanamayınca bir şeyler satın alamıyorum haliyle evde canım sıkılıyor ilk zamanlar iyi güzel oluyor fakat 2-3 ay sonra parasızlık insanı çok üzüyor ama Türkiye üzerinde çalışmak kölelik insanlardan laf yemek küfür yemek hem fiziksel hem psikolojik olarak insan çöküyor
|
Kıskanmayalım. |
Gelirim var, paraya ihtiyacım yok, çalışmıyorum. Ben çalışırsam ne olacak biliyor musun? Paraya ihtiyacı olan bir gariban iş bulamayacak. Çünkü hiç ihtiyacım olmadığı halde onun işini ben kapmış olacağım. Bir de bu açıdan düşünün. "Toplumda herkes çalışsın, üretsin, topluma faydası olsun" zihniyeti komünizmde geçerlidir. Kapitalist sistemde ise tam tersi, parası olan çalışmayıp hazır parasını harcamalı ki, parası olmayanlar iş ve aş bulabilsin. |
Benzer içerikler
- letgo dolandırıcılığı
- doğalgaz kırmızı alev
- zincirlikuyudan beşiktaş"a nasıl gidilir
- saraçoğlu boy uzatma kürü kullananlar
- tarihi geçmiş ayran içilir mi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X