Şimdi Ara

İmkanı olan cidden çalışmasın, insanlarla uğraşılmaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D kıçını devirip hazır para yıyen adam foruma gırıyor çalışanlara laf atıyor.

sen hayatını yaşamak yerıne burada mılletle tartısıyorsan zaten sıkıldıgından işssizliğinden millete sarıyorsun.

çalışmadan yaşamak 1000 kişiden 1 kişiye nasip olur oda ya ailesi zengındır. ya loto tutturmustur babasının patrondur.

diğer insanlar keyfıne calısmıyor zaten merak etmeyın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandemiden bu yana çalışmıyorum işe girip çalışmayı da artık düşünmüyorum.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, şahsen insanların da beni maddi varlığım varsa onun için tanımalarını istemem, beni ben olduğum için tanımalarını isterim. Çok parası olup karakter yoksunu olan çok insan var empati kurmaktan aciz bir işin başına otursalar yarım bırakacak tipler neden yarım bırakırlar biliyor musun çaresiz kalmadılar o yüzden rahat battığı için de laf eden kesim var onları hiç saymıyorum zaten muhattap olmam o insanlarla.

• Jigsaw007 J kullanıcısına yanıt

Zorunda kalırsan çalışıyorsun işte gerçi sen ortamı görmüşsündür tecrüben oluşmuş sana diyecek bir şeyim yok saygı duyarım benim lafım hem çalışmayıp hem de çalışan kesime o maaş ne yav enayi misin diyen kesime sana değil.

• Google adsense ‘dir. Ben bu rutine yıllar önce başkaldırdım.
    2 asgari ücretten daha fazla gelir getiriyor siteler ve şu anda. Dahası yolda… üstelik günde en fazla 1-2 saatinizi alıyor.

Ben de “ burada aile gibiyiz “ sözlerini duydum. Ama ne hikmetse beyefendi 5 alırken bize 1 veriyordu(grafik tasarım) Marksizim filan derken rayına oturuyor yavaş yavaş işler.

Bakın çevrenizdeki insanlara
    İşe girer
    Evlenir
    2 çocuk çıkartır
    Onlar için yaşar , borç içinde yüzer
    Borcu bitirince yaş kemale erer
    Sonra toprağa girer
    Bu rutini yıkmak kendiniz için çok radikal bir karar olacaktır
    İnsan hayatta ne isterse onu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadan babadan çok zengin olup da çalışan tanıdıklarım var. Kargo söylediklerinde adres belli olsun diye çalışıyorlar resmen:)

Tabii öyle değil. Esas sebep belli bir ünvan ile yaşıyor olma isteği sanıyorum. Yani bir yerde ben doktorum, ben xx mühendisiyim demek hoşlarına gidiyor.

Bir çoğu da senin benim gibi değil, stressiz çalışıyor zaten. Kafası atarsa çekip gidebileceğini bilmek ayrı, işsiz kalırsa büyük zorluğa düşeceğini bilmek ayrı.

Aslında etrafta zenginliğini belli etmeyen bir çok çalışan kişi var. Bir iş arkadaşımla belli bir samimiyete erişince 5 apartman ve bir çok arsa sahibi olduğunu öğrenmiştim. Lan ben olsam burada kiraları toplaması için bir adam tutar, doğru maldivlere uçarım. Kiraları güzel güzel yiyip hayatıma bakarım. Vizyonsuzluk mu desem, biz fakirlerin anlamadığı bir şey mi desem bilemedim 

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Çalışmayınca hem fakir hem de sevilmeyen birisi olmak da mümkün. Bu daha depresif bir durum, öteki türlü en azından para var.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Aylık 10 bin doları nasıl kazanıyorsun aylık 1000 dolar kazansam şuanki halimden çok çpk mutlu olurum...

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

santiye de arab teri koklayarak kepez de daire bile alınmaz hamza hocam.. kepez de daire bile en az 2 milyon vardır.. forumda sallama atı$ serbest yapıyorlar inanma.. o eleman ayda 10000 dolar kazanıyorum demis 1000 dolar bile geliri yoktur huhehe..

ba$lık komple züürt tesellisi dolu zaten köleler avunma yapıyorlar en azından sosyallesiyoruz calısarak diyorlar uhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 6 Eylül 2022; 16:28:59 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Hocam inanir misin amcamin ev alma projesi vardi

Adam almanci olmasina ragmen alamıyor antalyada evler uctu

Seninle bi gün tanisalim hocam oturur muhabbet ederiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

memnuniyetle tanısırız hocam burada evler söyledigin gibi cok arttı Ankara'da bahcelievler var yılların kalbur üstü semtlerinden simdi kepezle aynı fiyata evler var orada hahaha yine de ankara ba$kadır

• bir şeylerle meşgul olmayınca kafayı bozduğun için keyfine de bakamıyon knk

• eğer bir seylerle mesgul olmak istiyorsan calısmadan da her sekilde mesgul olursun

cesitli kurslara gidersin

internetten karı bulup gezersin

bilgisayar programlamayla ugrasırsın

dil öğrenirsin

cesitli sehirlere seyahatler yaparsın

kütüphaneye gidersin

kendi hemcinslerinle sohbet edersin

bilardo salonuna gidersin

motorsiklet alırsın caddeleri turlarsın

yamac parasütü yaparsın

boks salonuna yazılırsın ağzını yüzünü kırdırırsın

hayvan ciftligi satın alıp hayvanlarla ugrasırsın

kedi barınagına gidip yavru kedileri kucagına tırmandırırsın

hayvan sever ayağına sokakta it köpek beslersin

hayvancı derneklere gidersin

siyasi partilere üye olabilirsin

daha bir sürü sey var bunlar senin hayal gücünün el verdigi her sey olabilir.. paran varsa ugrasacak cok sey var.. neden gidip ofiste sabahtan aksama oturup calısacaksın? avuntu yapmayın calısmak calısmamak gibi olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 6 Eylül 2022; 21:45:3 >

• Çalışmak değil insanlar daha çok yoruyor insanı, geçimsiz psikolojisi bozuk mutsuz enerjisi düşük insanlarla çalışmak çok kötü ya gerçekten bir kere demorolize oluyorsunuz. Sizde bir süre sonra o insanlar gibi oluyorsunuz mutsuz enerjisi düşük çalışmak istemiyorsunuz.

İŞ DEĞİL İNSANLAR ZORLUYOR İNSANI. Öğrendikten , öğretildikten sonra yapılmayacak iş yok .

Eğer imkanınız varsa çalışmak için çalışmayın eğer işiniz kurumsal ve karakterli saygılı insanlarla çalışıyorsanız hobi için okey çalışın ama çalıştığınız yer vasat ve vasatın altındaki insanlarla dolu ise ÇALIŞMAYIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Booble -- 7 Eylül 2022; 11:43:31 >

yok genelde öyle olmuyo sosyal medyaya giriyon 12 saat çıkamıyon. tüm gün evde oturup uğraşı sorumluluğu olmayan adam en basit yoldan haz almaya yoğunlaşıyo

• yani oyle haz aliyorsa oyle haz alir hacim kendi bilecegi sey insan nasil tercih ediyorsa oyle yasar fakat para olunca illa ki o sosyal medyadan karilar yazacak adam hayvan suratli olsun yine yazarlar paralari yemek icin herifi sosyal ortama zaten sokarlar kizlar para avcisidir ha buna ragmen adam diyorsa istemem kendi bilir yine calismaktan rahat calismak koleliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Eylül 2022; 13:50:23 >
  • calısmamak cok güzel

• Ülkede asgari ucretle bile 2 3 kisinin yaptigi işi yaptiriyorlar nasil mutlu olunsun hadi asgari ucret verip rahat iş olsa insanlar daha rahat olur ama mobbing baski bitmiyor.Her insanin insanlarla ugraşma dayanikliligi farklıdır.Bazisi kafaya takmaz bazisi takar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 8 Eylül 2022; 3:37:35 >
    Hocam herkes sizin gibi şanslı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 10 Eylül 2022; 9:47:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.