ÇEKİ DUZENLEYEN KİSİ ÇEKİ NEDEN GERİ İSTER
Elimde aynı şirkete ait 2 tane çek var daha önceden de 5 tane vardı ve ben hepsini bankaya takasa verdim, çeki düzenleyen şirket telefonla beni aradı ve takastan çeki almamı istedi ve parayı banka hesabıma göndereceğini söyledi ve gönderdi, aynı sekilde vadesi gelen son çek icin de aynısını istedi tekrar yaptı ve hesabıma çek tutarını gönderdi.
Bunu yapan şirket neden böyle bir yola başvurdu? Ben bu çekleri o şirkete geri vermek zorunda mıyım veya ne yapmalıyım? Şimdi elimde 2 tane vadesi geçmiş ve ücretini aldığım çek var
Şirketler neden böyle dolanmacli bir yol izler?
Hali hazırda Atina Shengen vizem var. Vizesiz güney kıbrıs rum kısmına geçilemediğini biliyorum. Türkiyeden arabamla gitmek istersem pasaportuma KKTC'damgası yiyecegim için ileride shengen ülkelerine vize almam sorun olacaktır.
Ucakla paphos'a gitmek çok pahalı ve uzun sürüyor. Antalya hava limanından Ercan hava limanına inip ordan güney kıbrısa geçmeyi düşünüyorum.
Sadece daha önce böyle bir yolu deneyen oldu mu diye merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, İlk Defa Apartman Dairesi Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim?
İyi kötü biraz para biriktirdim.
Bu ilandaki gibi 147 bin tl 1+1 50 m2 , üniversite yerleşkesine yakın. Kendim için veya kiraya vermek için ( şu an belli değil) almak istiyorum.
Tapu senedi işleri, masrafları vb konularda yardımcı olabilir misiniz?
Dolandırılmaktan korkuyorum sonuçta o kadar uğraşıp para biriktirdim .
Alım işinde masrafları kim öder?
Önce para mı yoksa tapu mu?
Aklıma şimdilik bu sorular geliyor sormadığım başka şeyler varsa onları da açıklarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
11.10.2020 tarihinde Antalya Elmalı'dan ev eşyalarımızı Serik'e götürecektik kapalı kasa mitsubishi b35 aracımıza yükledik Antalya hayvanat bahçesinin ordaki kantarı bilmiyorduk. Önümüze görevli çıktı durdurdu ve kantara girmemizi söyledi kantara girdik tonaj fazlası çıktı ve ceza yazdılar.
Yapabileceğimiz bir şey var mı buna? Erken ödeme dışında. Teşekkürler.
Hp Pavilion Batarya Bozuldu Servis Batarya Sağlam Diyor
|
|
Bir Müzik'i Remix Yapıp Youtube Yüklersem Telif Yermiyim?
|
Okul Puanım Kesilir Mi?
|
Mavi ekran hatası "d1"
|
RayBan ClubMaster Güneş Gözlüğüne Astigmat cam
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.417 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic