calismak mecburiyetinde olan kiskanc fakirlerle tartismayin bunlar sabah essek gibi yola koyulup calismaya gidecekler hergün gidiyorlar hergün bunu yapıyorlar ve sürekli yapacaklar.. o yüzden bu konuda cok kıskanc ve saldırgan olurlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 5 Eylül 2022; 13:33:4 > |
İmkanı olan cidden çalışmasın, insanlarla uğraşılmaz. (2. sayfa)
-
-
Kendine ömür boyu yetecek geliri olanın yaşı ne olursa olsun çalışmasına gerek yok...
Zira siz çalışmazsanız sizin yerinize geliri olmayıp çalışmak zorunda olan biri girebilir...
-
Ben çalışmasamda birileri mutlaka çalışacak çalışmasa kimse yok teli kullanamam yok onu bunu yapamam diyosunuz bu beni ilgilendirmez ki hele bizim gibi insanı gergin ve mutsuz bi toplımda bu anlayışsız insanlarla uğraşmak büyük sıkıntı. Kaç kere doktor öldürüldü adam öldürülüyo bi cahil insan tarafından şimdi bu. İnsanlaramı hizmet edecem ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş kur 3 5 kişi de senden sebeplensin
İş yeri kirası, muhasebeci parası, ssk primleri, ıvır zıvır vergileri gibi birçok masraf edip, üstüne bir de streslere gireyim yani.
Yok kardeş sağol, kalsın.
6 ay calistim rtx 3050li kasa alirm diyip
Her ay koseye 2 ile 2500 tl para koyuodum
6.ayin sonnda 11500 tlm vardi
O fiyatlara 6 ay once yani en baba gtx 1660 superli alabildigimi gorunce isten ayrildim
Parayida bi güzel yedim
Yazik 6 ay bosuna calismism
Yeni nesil Giris seviyesi kasa bile alamadim
Monitorede para kalmiodu ztn
Paran oluncaki çalışma ile ihtiyacın olduğundaki çalışma aynı değil. Sen muhtemelen paraya ihtiyacın olduğu için çalışıyorsun ve bu durum da senin ezilmene sebebiyet veriyor.
Paraya ihtiyaç olmadan çalışma durumunda yaptığın iş bir nevi hobi gibi oluyor. Örneğin paraya ihtiyacı olmayıp şu şekilde işler yapan bir sürü insan var;
1-)Hobi olarak gördüğün bir şeyi üretip satan insanlar var mesela. En basitinden 3d yazıcı ile bir şeyler yapıp satıyorlar. Hem hobisini yapıyor adamlar hem de bir şekilde para kazanıyor.
2-)Spor salonu açanlar var mesela. Hem salonda takılıp kendisi spor yapıyor hem bir şekilde genç ortamı oluyor hem de para dönüyor. Spor salonuna gittiysen hiç de sporcuya benzemeyen bazı insanları görmüşsündür. Bunların bir kısmı aslında çok da çalışmaya ihtiyacı olmayıp orayı açan insanlar oluyor.
3-)Bunun daha galeriyle uğraşanı var, kafe vs. açanı var. var oğlu var bir sürü örnek var. Benim en çok garibime giden bir sürü gayrimenkulu olup otopark işleten tanıdığımdı örneğin.
Not:Tabi bu dediklerim yatırım tavsiyesi değil. Tanıdığım ve zevkine çalışan insanlar bunlar.
Ha tabi para kazanmam lazım evde hanım çocuk ekmek bekler noktasında olunca durum değişebilir orası ayrı.
-
Bertrand Russel aylaklığa övgü kitabında bundan bahsediyordu. Tavsiye ederim.
-
ondan mı işkurda kuyruk oluyor herkes iş arıyor?
-
Geçmiş olsun aşırı üzücü moralim bozuldu okurken
La sanki hayrına yapıyorlar ha
-
Alakası yok, keyif aldığın işi yapacaksın. Ben teknik servis işletiyorum, aylık gelirim 30 dolaylarında. Bir kaç sene daha çalışsam bir ömür boyu yetecek param olur ama neden bırakayım ki? Amacım tüm pc markalarının yetkili servislerini tek çatı altında üçkağıt, düzenbazlık yapmadan kullanıcıyı memnun etmek. Yani benim bütün işim insanlarla, keyif alıyor muyum? Her anından. Hayalim mi? Hayalim 37 metrelik bir süper yat...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 5 Eylül 2022; 21:7:29 >
Hazır bana yeter diyorsun yani. Senin seçimin, canın da sıkılmıyorsa, vicdanın da rahatsa yapacak bir şey yok. Ben şahsen bir şey yapmazsam sıkılırım sadece para meselesi değil yani.
Alıntı
metni:çalışmassam sıkılıırım abi Bunu diyen boş yapıyor. İnsanlar para için yani mecburiyetten çalışıyor. Yoksa kimsenin umrunda olmaz. Boş muhabbetler.
Şuan is bulmaya veya kurmaya calisiyorum
Ayda 5000 akarim olsa ugrasmam N E T
Bu ulkede calisilmaz emegin degeri yok amerikaya gidin kopekleme calisin 15 saat ama bu ulkede yarim gun bile calismayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlarin forumdaki en beteri pakaji yani insanno
Yillardir arab santiyelerinde arab teri koklayarak o sicakta calisiyor bu yuzden forumdakileri parayla ezmeye kalkiyor
Serveti de seninkinin 5te 1i bile degil jsjsjsjsjsjsj
Boyle olacagima uni yıllarımdaki gibi fakir ama ozgur kalirim daha iyi omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 12 saat teksilde çalışan adam nasıl işini sevecek açıklayabilir misin? İşini sev, hayalindeki işi yap, yetenekli olduğun işi yap, böyle boş boş tavsiyeler vereceğinize hayatın gerçeklerini anlasınız aslında bir işin iş olduğunu kabul edip çokta beklentiye girilmemesi gerektiğini eğer düzelebilirse çalışma saatleri vb. gibi konularda sendika olması lazım. Boş boş sevdiğinin işi yap, yetenekli olduğunun işi yap. Resimde mi yeteneklisin? O zaman ressam ol gibi tavsiyeleri vermeyin kimse ciddiye almıyor alan adam net 18 yaşından büyük değildir. Türkiye'de herkes hayallerle yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 10 Ekim 2022; 3:6:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X