Şimdi Ara

İnsanlar Neden CABRİO Araç Almıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Cabrioya binince küfür ediyorlar hocam duyuyorsun hepsini tenteyi açınca hoş olmuyor. Şaka yaptığımı düşünebilirsiniz ama ciddiyim.

Kim küfür ediyor?

• Cabrio araçlarda tek çekincem yolda ışıklarda durunca su satan cam silen tiplerin aracın içine atlaması :) Oluyomudur böyle şeyler acaba

• Bu kadar pis ve tehlikeli sehirler de bende almazdim. Hard top arac her zaman daha guvenli zaten. Soft toplari bir turlu sevemedim. Ayrica o tenteye bir zarar geldi mi ciddi bir gider soz konusu. Kapali otoparkin var ise bir nebze daha mantikli gibi. Yine de cok tercih etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir satis raporunda gormustum en cok cabrio kuzey avrupa ulkelerinde satiliyor. Biz sogukta donar vs diyoruz ama gunesten max faydalanmak icin aliyorlar diye tahmin ediyorum.

Bizde olmamasinin 1 sebebi secenek olmamasi. Fiyat listelerinde cabrio mu var sanki?

• Çıplakmışım gibi gelir
    Binmem binemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki hafta önce 2 Serisi Cabrio kullandım. Üstü açık kullanmak çok zevkli zira tenteyi kapatınca kasvetli bir ortam oluşuyor. Kesinlikle kapalı garaj şart. Kuzende 320i cabrio var. İki yıl önce hardtop yaptı.

• Cabrio araç 2. veya 3. araba olarak kullanılır. Türkiye'de ise insanların tek sıkımlık kurşunu var onu gitsin Cabrio araca mı kullansın?

Ben zengin olsam fazladan garajım olsa mx-5 alır koyardım fakat imkanlar izin vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.