Kim küfür ediyor? |
İnsanlar Neden CABRİO Araç Almıyor? (2. sayfa)
-
-
Cabrio araçlarda tek çekincem yolda ışıklarda durunca su satan cam silen tiplerin aracın içine atlaması :) Oluyomudur böyle şeyler acaba
-
Bu kadar pis ve tehlikeli sehirler de bende almazdim. Hard top arac her zaman daha guvenli zaten. Soft toplari bir turlu sevemedim. Ayrica o tenteye bir zarar geldi mi ciddi bir gider soz konusu. Kapali otoparkin var ise bir nebze daha mantikli gibi. Yine de cok tercih etmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir satis raporunda gormustum en cok cabrio kuzey avrupa ulkelerinde satiliyor. Biz sogukta donar vs diyoruz ama gunesten max faydalanmak icin aliyorlar diye tahmin ediyorum.
Bizde olmamasinin 1 sebebi secenek olmamasi. Fiyat listelerinde cabrio mu var sanki?
-
Çıplakmışım gibi gelir
Binmem binemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki hafta önce 2 Serisi Cabrio kullandım. Üstü açık kullanmak çok zevkli zira tenteyi kapatınca kasvetli bir ortam oluşuyor. Kesinlikle kapalı garaj şart. Kuzende 320i cabrio var. İki yıl önce hardtop yaptı.
-
Cabrio araç 2. veya 3. araba olarak kullanılır. Türkiye'de ise insanların tek sıkımlık kurşunu var onu gitsin Cabrio araca mı kullansın?
Ben zengin olsam fazladan garajım olsa mx-5 alır koyardım fakat imkanlar izin vermiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X