Şimdi Ara

İnsanlardan Nefret Etmek ( Lütfen Yorumunuzu Esirgemeyin) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

Kendini seversen yavaştan insanları da sevmeye başlarsın.İnsan toplu yaşayan bir varlık olduğu için bu durumu yenmeni öneririm.Yine de sen bilirsin.

Bak bu konuda haklısın ben hep merak ediyorum insanlrı sevmeidğim için onlara soğuk davrandığım için onlar da bana soğuk davrandığı için suçu bazen kendimde arayıp kendimi sevmeme yolunu seçtiğimi düşünüyorum bazen de kendimi sevince aslında insanlara karşı az da olsa hoşlantı duyduğumu fark ediyorum.
  • Var hocam sadece denk gelebilmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarmer

Merhaba. 22 yaşındayım türkiyenin sayılı devlet üniversitelerinden birinde mühendislik okuyorum. Çevremdekiler genel olarak zeki ve espri anlayışı olan biri olduğumu söylüyor.

Yaklaşık 6-7 senedir insanlardan nefret etmeye başladım. Burada "insanlar" derken tüm insan ırkını kastediyorum sadece bizim ülkemiz değil. Gerek yapılan iki yüzlülükler gerek insanların birbirine yok yere zulm etmesi gerek ego tatmini için yapılan saçmalıklar ve yapmacık hareketler beni bu hale getirdi sanırım ve gün geçtikçe bunun arttığını hissediyorum. İnsanlara zarar vermek istemiyorum hatta yaklaşık bi son 10 senedir bir kavgam bile olmadı diyebilirim. Ama gerçekten tiksinir hale geldim insanlardan buna ben de dahilim. Belki yukarıda söylediğim şeyleri arasıra ben de yapıyorumdur. İnsan ırkının dünya gibi güzel bi gezegende yaşamayı haketmediğini düşünüyorum. Öyle ki eğer elimde dünya üzerindeki tüm insan nüfusunu dünyaya zarar vermeden eksiksiz olarak tek seferde yok etmeye yarayacak bir düğme olsaydı basardım diye düşünüyorum.

Önceden böyle değildim beni ne bu ruh haline soktu bilmiyorum ama memnun değilim ve eski ruh halime dönmek istiyorum. Psikolog veya antidepresan önerisi istemiyorum sizden. Bana beni bu ruh haline sokan şeyin sebebi lazım. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

Not: Madem insanlardan tiksiniyorsun neden onlardan yardım istiyorsun diyenler çıkabilir. En çok nefret ettiğim şey de bu kadar aciz basit ve yardıma muhtaç olmamıza rağmen egolarımızdan ve gururumuzdan ödün vermeyişimiz zaten.

Bence sen Ego tatmininden rahatsız oluyorsun. Sana bir adet hareketli Sezen Aksu şarkısı öneriyorum..

• malesef haklısın hocam bende senin gibi düşünüyorum. insanlar herşeye zararlı, saygısız ve üçkağıtılar. sırf bu düşüncelerimden dolayı yakın zamanlarda köye yerleşeceğim inş. en azından orda daha az insan var toprakla uğraşıyorsun bişeyler yetiştiğini görüyosun mutlu oluyosun hayvanlara bakıyosun. inan hayvanlar daha medeni:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.