Şimdi Ara

İnsanlardan nefret ettim 😡😡 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar o kadar emek veriyor bugünlerin hayallerini kuruyor ama gel gelelim bunu anlayamayacak tiplerin yaptığı şerefsizliğe bak, çok geçmiş olsun.
  • Kendimiz sakınıyoruz mal düşmanları gelip zarar veriyor.
    Evine varamasınlar, hesabını ahirette görürüz nasıl olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: supertivo

quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Bu toplum öylesine bozuldu ki ne saygı ne sevgi ne adalet ne insanlık,Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan bir toplum haline geldik.
    Ulan ş.refsiz adam bu araca bu zararı verince ne geçti eline.

Allahtan korkmakla ne ilgisi var, bin düşün bir yaz.

Araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Kasko mini onarım dahilinde çizikler giderilebilir umarım.

Arkadaşlar, küçük insanlar bireyleri konuşurmuş. Bir saniye soluklanın ve büyük resme bakın.
    Sosyal sınıflar arası eşitsizlik çok arttı daha da artmaya devam ediyor. 2002de 3 (yazıyla üç) dolar milyarderi vardı bu topraklarda; bugün bu sayı 43. Zengin artık daha zengin, fakir daha fakir. Ortadirek vardı eskiden, esamesi okunmuyor. Gerek medya, gerek politikacılar tarafından sürekli pompalanan hoşgörüsüzlük, fanatizm; toplumun ritmini, saygısını yerle yeksan etti. Oy, rant uğruna nifak tohumları eker oldu.
    Sosyal eşitsizlik nefrete, nefret de vandalizme sebep oluyor. Peki nefret suçlarını kim sorgulayacak?

Orta sınıf %10'dan %40'a çıktı ülkede 12 senede, o arada zengin sayısının da artmasından daha doğal ne olabilir?
    Kılıçdaroğlu gibisiniz algı operasyonu yapıyorsunuz, emekliye fazladan maaş vereceğim diyor ama sanki herşey aynı kalacakta maaş fazladan verilecek yanılgısı oluşturuyor, kimden alacağını yada keseceğini söylemiyor.

Rte gıbı konusmussun sen de.nıck yorum vb

Seninde ne olduğun imzandan belli oluyor

• Ciciktir gecer arka taraf haric saglam pasta cila cozer isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Gecen gün konu vardı. Doktor kari koca arkadasin arabasini boydan boya çizmişler. Sonra kamerayla tespit edilince, adama yalvarmislar dava acma diye para ile yırtmışlar. Bu isin zengin, fakir, egitimli, cahillik ile alakasi yok. Bu cok farkli bir sey toplulumuz bu konuda bir analiz yapmak gerek. Umarim yakalarsiniz, zaten bu dunyada yakalanmazsa obur dunyada hesabıni verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera yoktu galiba arabayı gören.. Park ederken dikkat etmek lazım kamera olan biyere bırakmak lazım ancak ne denli mümkün oda var.. Geçmiş olsun

• Benim 15 senelik pis aracimi bile ciziyo şerefsiz evlatlari onun icin sasirmadim. Allah belasini versin bu yaratiklarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeyleri benim aracıma yaptıklarında diyorum ki yaparken iyiki de görmedim.. Katil olurdum..
  • Arabanin park edildigi semt ile alakasi var boyle seylerin. Ornegin istanbulda gultepe, kagithane, okmeydani gibi yerlerde bu risk yukselir ulus etiler gibi yerlerde risk duser. Bence her semte araba ile gidilmemeli..

• Benım babamın, bakü'de lana niva 4*4 ü var. 2010 da almıştı. Şuan 2015 deyiz, araba 4.000km surulmuş :D adam surmuyor, bakın yazdımlarım abartı değil kısaca yazmaya çalışıcam.

Arabaya binerken, ayakkabını iyice yere sürüp temizle diyordu.

Arabaya bindikten sonra, camları açmaya izin vermıyordu( hava 40 derece ) önce camın kenarındaki, tozları yavaş yavaş siliyordu, tozlar camı çizmesin diye.

Arabanın sileceklerini çıkarmıştı, eskimesinler diye(fiyatı birkaç dolarlık şey), bir keresinde yoldayız ani yağmur başladı, şehirdeyiz. Silecekleri çıkardıgı ıcın kaldık yolun ortasında, sağa çekti, boş yerde bulmakda zorlandık. Yağmurun altında, ıslanarak dakikalarca silecek takmaya çalışıyordu. Bir yandan o takana kadar yağmur dinmişti.

Sabah erkenden kalkıp, arabayı silerdi, bahçemiz olmasına rağmen hortumla yıkamazdı, camdan su kaçıp içini paslandırırmış güya. Sabah çiğ olmasını bekleyıp bezle sılerdı.

Sonra eliyle, cila yapmaya çalışıyordu. Benım bıldıgım cila makıneyle yapılır ve herkes yapamaz. Bu cilayı yapamadı tabı arabanın ustunde krem gıbı kaldı güneşte berbat gozukuyordu.

Plaja gidiyorduk, arabanın üzerini örtüyordu, insan utanıyordu.

Hergün tartışıyorduk, işte böyle hasta ruhlu ınsanlarda var, arabanın fıyatı 9.000 usd, koca afamın yaptıgı işlere bakın, arabaya tapıyordu resmen.

Araba için taştan garaj yapmıştı, ev gibiydi resmen. Ama bir tane tuvalet yapmamıştı bızım ıcın. Arab hala yatıyor o garajda, hiç yanına bıle gıtmıyorum artık. Çok sinirlendım arkadaşlar.

• Benim aracım pahalı bir araç değil ama ne hikmetse sürekli aracımı çiziyolar her hafta yeni bir çizikle karşılaşmak benim için normal hale geldi her tarafını komple çizseler tepki vermeyecek durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Benım babamın, bakü'de lana niva 4*4 ü var. 2010 da almıştı. Şuan 2015 deyiz, araba 4.000km surulmuş :D adam surmuyor, bakın yazdımlarım abartı değil kısaca yazmaya çalışıcam.

Arabaya binerken, ayakkabını iyice yere sürüp temizle diyordu.

Arabaya bindikten sonra, camları açmaya izin vermıyordu( hava 40 derece ) önce camın kenarındaki, tozları yavaş yavaş siliyordu, tozlar camı çizmesin diye.

Arabanın sileceklerini çıkarmıştı, eskimesinler diye(fiyatı birkaç dolarlık şey), bir keresinde yoldayız ani yağmur başladı, şehirdeyiz. Silecekleri çıkardıgı ıcın kaldık yolun ortasında, sağa çekti, boş yerde bulmakda zorlandık. Yağmurun altında, ıslanarak dakikalarca silecek takmaya çalışıyordu. Bir yandan o takana kadar yağmur dinmişti.

Sabah erkenden kalkıp, arabayı silerdi, bahçemiz olmasına rağmen hortumla yıkamazdı, camdan su kaçıp içini paslandırırmış güya. Sabah çiğ olmasını bekleyıp bezle sılerdı.

Sonra eliyle, cila yapmaya çalışıyordu. Benım bıldıgım cila makıneyle yapılır ve herkes yapamaz. Bu cilayı yapamadı tabı arabanın ustunde krem gıbı kaldı güneşte berbat gozukuyordu.

Plaja gidiyorduk, arabanın üzerini örtüyordu, insan utanıyordu.

Hergün tartışıyorduk, işte böyle hasta ruhlu ınsanlarda var, arabanın fıyatı 9.000 usd, koca afamın yaptıgı işlere bakın, arabaya tapıyordu resmen.

Araba için taştan garaj yapmıştı, ev gibiydi resmen. Ama bir tane tuvalet yapmamıştı bızım ıcın. Arab hala yatıyor o garajda, hiç yanına bıle gıtmıyorum artık. Çok sinirlendım arkadaşlar.

"Things your own then belong you"

Tyler Durden.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ne demek istedınız ?
    Edit: tercumesi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Nisan 2015; 14:13:58 >
  • Malesef hergün lanet ediyorum birlikte yaşadığım insanlara.İnsanda denemez bunlara.Ülkenin durumunu resmetmiş fotoğraflar gerçekten.Eğitim şart

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoiciyiz -- 24 Nisan 2015; 14:16:05 >
  • Yazıktır günahtır. Resmen kedinin ulaşamadığı ciğeri mundar etmesi. Benim bile 2007 model fiestam var bu başıma gelse oturur ağlarım sinirden arkadaşı düşünemiyorum.

Not : Mala taptığıma ağlamam ziyan nihayetinde ortaya çıkan masraf, arabanın değer kaybetmesi nereden baksan benim aracım üzerinde 2-3bin tl zarara sokar beni bu adam ne yapsın. Araç sıfır gibi duruyor eğer öyleyse kaybettiği değer kaybına bakar mısınız.
  • çok geçmiş olsun benimde içim gitti cla'ya yazık olmuş.hocam bende 3lük var otopark harici hiç bir şekilde bırakmamaya çalışıyorum. bunların topuğuna sıkacaksın.
  • yazık günah vallahi kim bilir nasıl içi yanmıştır sahibinin bu kadar kolaymı ya tak anahtarı çiz ohh ne güzel.. vicadnı olan bi insan yapamaz bunu allah islah etsnki bi daha başkasına zarar vermesin böyleleri ama yanlışlıkla olur o başka ama bunun yanlışla falan alaksı kalmamış.yapanı bulamayacağımıza göre allaha havale etmek en iyisi.
  • Aracı bıraktığınız yerlere bir soruşturun belki kamera falan vardır.Umarım bulunur ve cezalarını çekerler.Geçen bir konu vardı böyle çizen kişiler doktor çıkmıştı.Bunun eğitimle veya başka birşeyle alakası olduğunu sanmıyorum.Hastalık olsa gerek.Normal bir insan gidipte şu arabayı çizeyim demez dememeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: supertivo

quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Bu toplum öylesine bozuldu ki ne saygı ne sevgi ne adalet ne insanlık,Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan bir toplum haline geldik.
    Ulan ş.refsiz adam bu araca bu zararı verince ne geçti eline.

Allahtan korkmakla ne ilgisi var, bin düşün bir yaz.

Araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Kasko mini onarım dahilinde çizikler giderilebilir umarım.

Arkadaşlar, küçük insanlar bireyleri konuşurmuş. Bir saniye soluklanın ve büyük resme bakın.
    Sosyal sınıflar arası eşitsizlik çok arttı daha da artmaya devam ediyor. 2002de 3 (yazıyla üç) dolar milyarderi vardı bu topraklarda; bugün bu sayı 43. Zengin artık daha zengin, fakir daha fakir. Ortadirek vardı eskiden, esamesi okunmuyor. Gerek medya, gerek politikacılar tarafından sürekli pompalanan hoşgörüsüzlük, fanatizm; toplumun ritmini, saygısını yerle yeksan etti. Oy, rant uğruna nifak tohumları eker oldu.
    Sosyal eşitsizlik nefrete, nefret de vandalizme sebep oluyor. Peki nefret suçlarını kim sorgulayacak?

Orta sınıf %10'dan %40'a çıktı ülkede 12 senede, o arada zengin sayısının da artmasından daha doğal ne olabilir?
    Kılıçdaroğlu gibisiniz algı operasyonu yapıyorsunuz, emekliye fazladan maaş vereceğim diyor ama sanki herşey aynı kalacakta maaş fazladan verilecek yanılgısı oluşturuyor, kimden alacağını yada keseceğini söylemiyor.

Rte gıbı konusmussun sen de.nıck yorum vb

Seninde ne olduğun imzandan belli oluyor

Ne guzel,basimiz dik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.